Категории
Your Cart

Karcher

Акумулаторна прахосмукачка Karcher EB 30/1 Li-Ion се включва и изключва с педален прекъсвач. Тя е плоска - едва 90 мм и минава под отоплителни тела и мебели и събира замърсявания до ръба, на разстояние от 2 мм. Може да настроите телескопичната тръба с ръкохватка според ръста на оператора и да я движ..
455.00 лв.
Водоструйка Karcher K3 Power Control успешно се справят със замърсявания по градински мебели, обзавеждане, велосипеди и др. в рамките на 1 час. Подходящи са за площ от 25 кв.м.  Отличителни черти на модела Серия K3 Моделите от серия K3 могат да се използват всеки ден. Те тежат едва 4 кг., ко..
293.50 лв.
Водоструйка Karcher K4 Power Control Car & Home е подходяща за почистване на средни замърсявания. Отличителни характеристики Водоструйки K4 Серия K4 притежава двигатели с водно охлаждане. Моделите от серията се използват за спонтанна употреба около дома. Успешно почистват средни замърсявания ..
616.50 лв.
Водоструйка Karcher K7 Compact се отличава с висока мощност - създава налягане от 160 bar, компактност и ефективно почистване на площи от 60 кв. в рамките на 1 час! Основни характеристики Серия K7 Характерно за моделите от серия K7 са двигателите с водно охлаждане. Благодарение на тях силните зам..
900.00 лв.
Ръчна мобилна водоструйка Karcher KHB 6 Battery (без батерия) се използва за почистване около къщата, без необходимост от електрическо захранване. Упоритата мръсотия от градински мебели, играчки и др. може бързо да бъде премахната с дюзата с плоска струя. А благодарение на ротационната дюза, прашеца..
246.00 лв.
Микрофибърна кърпа за финно почистване...
9.90 лв.
Удължител за струйник 40см. за ефективно и удобно почистване на места, които са труднодостъпни. Може да се използва за всички принадлежности на Керхер...
38.90 лв.
Комплект за почистване на улуци и тръби PC 7.5, 7.5м притежава четири насочени назад струи с високо налягане, които избутват маркуча през тръбата и премахват запушването. Маркучът е висококачествен, гъвкав, усилен с текстилна оплетка и разполагащ с къса месингова дюза. Със защита е срещу пречуп..
139.00 лв.
Комплект O-ring уплътнения за K2 - K7 се използва за лесна подмяна на защитните връзки на аксесоарите за водоструйкти. Съместим е със следните уреди: Karcher K2, K2 Compact, K2 Full Control Karcher K3, K3 Full Control Karcher K4, K4 Full Control Karcher K5, K5 Full Control Karcher K7, K7..
35.00 лв.
Лятна течност за чистачки RM 672 - концентрат 1:100 за видимост без следи и отблясъци през лятото. Използва се за премахване на остатъци от насекоми и птичи експерименти...
14.90 лв.
Clean Tabs са саморазтварящи се дозички, които премахват масла, мазнини и минерални замърсявания. Разтворете 1 доза в 0,500 л. вода и използвайте водоструйка. Спрямо степента на замърсяване регулирайте дозирането. Съдържание: 10 дозички. ..
18.90 лв.
Мултифункционална прахосмукачка Karcher WD 2 e с начален клас, но въпреки това отговаря изцяло на стандартите на високия клас. Отличава се с мощност 1200W, а при по-ниска консумация на електроенергия - 1000W.  Оборудване на модела Моделът е оборудван с: Смукателен маркуч - дължина 1,9 м. и..
122.00 лв.
Прахосмукачка с воден филтър Karcher DS 6 се отличава с най-висок клас почистване на дома, едновременно с това грижейки се за здравословния въздух. Характеристики на модела Нов, по-добър модел Той е най-новият продукт на Karcher с иновативен, по-добър мотор и по-добра четка за под, придружен с 5 ..
527.00 лв.
Прахосмукачка Karcher VC 3 с циклонен филтър се отличава с икономичност, лесно обслужване и компактно съхранение. Основни характеристики Изключително икономична Най-висок клас на енергийна ефективност - клас А за комфортно почиства с ниска консумация на енергия! Мултициклонна технология Благода..
208.00 лв.
Прахосмукачка с батерия Karcher VC 5 Cordless е иновативен модел, който ефективно почиства, без наличие на пречещи кабели. Осигурява по-голям комфорт и повече свобода на движение, дори на трудно достъпни места. Моделът притежава 18 V литиево-йонна батерия, с която да използвате уреда до 40 минитул...
527.00 лв.
Хартиени филтърни торби 5 бр. за модели Karcher MV 2 и WD2...
23.90 лв.
Показани 1 от 16 | 71 (5 Страници)