Категории
Your Cart

Karcher

Акумулаторна прахосмукачка Karcher EB 30/1 Li-Ion се включва и изключва с педален прекъсвач. Тя е плоска - едва 90 мм и минава под отоплителни тела и мебели и събира замърсявания до ръба, на разстояние от 2 мм. Може да настроите телескопичната тръба с ръкохватка според ръста на оператора и да я движ..
509.00 лв.
Водоструйка Karcher K3 Power Control успешно се справят със замърсявания по градински мебели, обзавеждане, велосипеди и др. в рамките на 1 час. Подходящи са за площ от 25 кв.м.  Отличителни черти на модела Серия K3 Моделите от серия K3 могат да се използват всеки ден. Те тежат едва 4 кг., ко..
325.00 лв.
Водоструйка Karcher K2 Compact New има компактни размери и е предназначена за почистване на 20 кв.м. площ за 1 час.  Отличителни черти  Това е малка и удобна водоструйка от серия K2, която може да използвате всеки ден. Тя може да отстрани леки замърсявания, като кални градински инструмен..
179.00 лв.
Водоструйка Karcher K4 Power Control Car & Home е подходяща за почистване на средни замърсявания. Отличителни характеристики Водоструйки K4 Серия K4 притежава двигатели с водно охлаждане. Моделите от серията се използват за спонтанна употреба около дома. Успешно почистват средни замърсявания ..
679.00 лв.
Постигнете перфектни резултати в почистването с Водоструйка Karcher K2 Power Control. Подходяща е за почистване на площ от 20 кв.м за 1 час. Отличителни черти и предимства Водоструйките от серия K2 отстраняват леки замърсявания, от мръсни велосипеди, кални градински инструменти, замърсени градинск..
219.00 лв.
Водоструйка Karcher K5 Compact съчетава в себе си мощност и компактност. Почиства площ от 40 кв.м. за 60 минути.  Отличителни характеристики  Този модел от серия K5 е оборудван с двигатели с водно охлаждане. Препоръчва се за спонтанна употреба за и около дома. Справя се със средни замърс..
589.00 лв.
Водоструйка Karcher K5 Full Control е предназначена за почистване на средни замърсявания като автомобили, огради, велосипеди или др. Основни характеристики  Серия К5 е оборудвана с двигатели с водно охлаждане. Подходящи са да почистват площ от 40 кв.м. за 1 час. Сравнително по-леки от серия К..
699.00 лв.
Водоструйка Karcher K5 Power Control почиства площ от 40 кв.м. за 1 час.  Основни характеристики на модела Серия K5 е характерна с двигателя си с водно охлаждане за употреба около дома. Подходяща е за почистване на средни замърсявания. Тази тежи по-малко от серия K7 и може да се използва и от..
699.00 лв.
Водоструйка с батерия Karcher K2 Battery Set се характеризира със способността на работа без постоянна връзка с електричество.  Отличителни характеристики Водоструйка с батерия - със 36V/5.2Ah сменяемата литиево-йонна акумулаторна батерия лесно и удобно може да почиствате коли,велосипеди, лод..
739.00 лв.
Водоструйка Karcher K7 Compact се отличава с висока мощност - създава налягане от 160 bar, компактност и ефективно почистване на площи от 60 кв. в рамките на 1 час! Основни характеристики Серия K7 Характерно за моделите от серия K7 са двигателите с водно охлаждане. Благодарение на тях силните зам..
949.00 лв.
Водоструйка Karcher K7 Premium Smart Control се отличава с двигателя с водобн охлаждане. Предназначен е за силни замърсявания.  Основни черти и предимства  Водоструйките от серия K7 са способни да почистват пътища. плувни басейни фасади на сгради, големи автомобили и др. Почистват площ о..
1149.00 лв.
Ръчна мобилна водоструйка Karcher KHB 6 Battery (без батерия) се използва за почистване около къщата, без необходимост от електрическо захранване. Упоритата мръсотия от градински мебели, играчки и др. може бързо да бъде премахната с дюзата с плоска струя. А благодарение на ротационната дюза, прашеца..
269.00 лв.
Уред за мобилно почистване Karcher OC 3 е идеалното р