Категории
Your Cart

Бойлери

Топлата вода не е лукс, а чиста доза необходимост и в това не би трябвало да има никакво съмнение.

Всеки в днешно време трябва да има евтин и безпроблемен достъп до питейна студена и топла вода.

Хигиенните навици са нещо важно и заради друго – голям процент заслуги за ниското развитие на болестите по света има именно хигиената, която хората спазват стриктно.

За целта са нужни изправно работещи бойлери във всяко домакинство, които да топлят и подхранват ежедневните хигиенни нужди на всяко семейство.

Бойлери от нашия онлайн магазин – плюсовете

За да разгледате нашите бойлери, трябва да посетите онлайн магазина ни Klimatici.bg, където ще откриете и други електроуреди за вашето домакинство.

Топ оборудването улеснява живота и несъмнено го прави в пъти по приятен. Благодарение на бойлери на цени достъпни за всеки, всяко семейство може да закупи желания от тях продукт, само за част от средствата, които биха оставили на други места.

Един бойлер трябва да нагрява бързо, да задържа топлата вода в себе си подходяща за ползване с часове без нагряване, и не трябва да използва толкова много енергия.

С новото поколение електроуреди, не е нужно да източвате бойлера всеки месец, просто го ползвате и се наслаждавате на дълги душове.

При нас ще откриете:

  • Плоски бойлери;
  • Електрически бойлери;
  • Енергоспестяващи бойлери на ниски цени;
  • Бойлер 30 литра;
  • Бойлер за кухня.

Един плосък бойлер може да подхрани нуждите на едно домакинство с минимален преразход на електроенергия.

Друг страхотен избор е бойлер 80 литра, той е перфектния размер за малки пространства, тъй като съдържа достатъчно топла вода, без да отнема прекалено много място в помещението.

Защо да се доверите на Klimatici.bg

Причината хиляди хора да ни се доверяват всеки ден, е понеже при нас им бойлери на цена достъпни за всеки. Без значение какъв е вашия бюджет, ние сме сигурни, че при нас ще откриете вертикални бойлери и цени, които ви устройства.

И тъй като съзнаваме важността на един електрически бойлер, старателно подбираме всеки продукт, за да бъде с вас точно, когато най-много имате нужда от него.

Пазарувайки от Klimatici.bg вие няма да изпаднете в ситуация, в която да се чудите кога вашият ел бойлер ще изгори.

Намерете надеждност, приятен дизайн и практично решение под формата на ел бойлер за дома и офиса. Дали търсите бойлери 80 литра или бойлер 50 л, вертикален или хоризонтален, със серпентина или двойна серпентина – ние сме правилното място за вас.

Закупете вашите електрически хоризонтални бойлери с минимална гаранция от 5 години още днес и си спестете главоболия, чудене и неудобство.

Според нас голяма част от професията ни е да бъдем полезни за хората, които ежедневно разчитат на нас.

Любезно ви каним да заповядате в нашия онлайн магазин, за да разгледате по-детайлно продуктите, с които разполагаме и да прецените сами за себе си какво точно желаете – останалото оставете на нас и нашите доказани професионалисти ще се погрижат!

 

Бойлери на ниски цени с Експресна доставка в цяла България или бойлер на изплащане от Klimatici.bg. Разгледай всички предложения за плосък, електрически, малък или комбиниран бойлер, както и ел бойлери с размери 80, 30, 50, 100, 60, 200, 120, 300, 150 литра (л.), неръждавейка, комбинирани, с wifi на Топ цени. Направи правилния избор на комбиниран, трифазен, ел бойлер 80, 30, 50, 200, 120, 60, 100, 150, 300, 500, 20, 15, 10, 5, 40 литра (л.) с Хит цена или плоски, неръждаеми, електрически, обемни, комбинирани, правоъгълни енергоспестяващи бойлери за баня (от неръждаема стомана) на промоция клас А. При нас ще откриете бързонагряващ бойлер за баня неръждаем, за варовита вода, клас А или 30, 80, 10, 200, 100, 60, 150, 15, 5, 50 литров бойлер комбиниран, плосък, инокс, с wifi. Възползвай се от най-голямата промоция на малки, качествени, тънки, бойлери за баня неръждавейка с мнения или правоъгълен, обемен, реверсивен, квадратен, стъклокерамичен, неръждавейка или smart бойлер за баня.

Популярни търсения: монтиране на бойлер, бойлер с неръждаем водосъдържател, 50 литрови бойлери

Стоящ бойлер Austria Email HT 200 ERMR с 2 серпентини е предназначен за използване в отоплителни инсталации с основен източник слънчев колектор. Втората серпентина прави възможно и свързването на водогреен котел. Моделът е за подов монтаж и е с диаметър 610 мм. Топлообменникът е прав и тръбен, извод..
2099.00 лв.
Стоящ бойлер Austria Email HR 200 с увеличена серпентина е със специално проектиран топлообменник за свързване към нискотемпературни системи – кондензни котли или термопомпени системи. Моделът е за подов монтаж и е с диаметър 60 см. Топлообменникът е прав и тръбен с увеличена топлообменна повърхност..
2299.00 лв.
Стоящ бойлер Austria Email HT 300 ERMR с 2 серпентини е за използване в отоплителни инсталации с основен източник слънчев колектор. Втората позволява и свързването на водогреен котел към системата. Моделът е предназначен за подов монтаж и е с диаметър 61 см. Топлообменникът е заварен, прав и тръбен,..
2499.00 лв.
Стоящ бойлер Austria Email HR 300 с увеличена серпентина е с топлообменник с увеличена топлообменна повърхност, предназначен за свързване към нискотемпературни системи – кондензни котли или термопомпи. Уредът е за подов монтаж и е с диаметър 60см. Моделът е с е прав и тръбен топлообменник с увеличен..
2799.00 лв.
Стоящ бойлер Austria Email HT 500 ERMR с 2 серпентини е за отоплителни инсталации с основен източник слънчев колектор. Втората серпентина позволява и свързването на водогреен котел към системата. Моделът е предназначен за подов монтаж и е с диаметър 76 см. Топлообменникът е заварен, прав и тръбен, у..
3199.00 лв.
Стоящ бойлер Austria Email HT 500 ERMR с 2 серпентини се явява като част от отоплителни инсталации с основен топлоизточник - слънчев колектор. Чрез втората серпентина може да се свърже и водогреен котел. Диаметърът на този бойлер е 760 мм. и е предназначен за подов монтаж. Той е изцяло произведен в ..
3199.00 лв.
Стоящ бойлер Austria Email GTS 150 със серпентина е произведен изцяло в Австрия. Предназначен е за работа в газови инсталации и монтаж на под. Неговият диаметър е Ø570 mm, а номиналния обем - 150 литра. Характеристики на Стоящ бойлер Austria Email GTS 150 със серпентина Цилиндричен дизайн; Емай..
1499.00 лв.
Стоящ бойлер Austria Email HR 160 с увеличена серпентина е високообемен и притежава топлообменник, който е специално проектиран, с увеличена топлообменна повърхност за нискотемпературни системи - кондензни котли, термопомпени системи и др. Бойлерът е с диаметър - 600 мм. Предназначението му е за мо..
2199.00 лв.
Стоящ бойлер Austria Email HT 400 ERMR с 2 серпентини се явява като част от отоплителни инсталации с основен топлоизточник - слънчев колектор. Чрез втората серпентина може да се свърже и водогреен котел. Диаметърът на този бойлер е 680 мм. и е предназначен за подов монтаж. Той е изцяло произведен в ..
2999.00 лв.
Буферен съд Austria Email PS 100 за битова гореща вода Буферен съд Austria Email PS 100 за битова гореща вода
Изчерпан
Буферен съд Austria Email PS 100 за битова гореща вода е стоманен резервоар без топлообменник. Изолацията е изработена от PU пяна и е дифузно устойчива. Има извод за температурен сензор. Този модел е специално разработен за употреба в отоплителни инсталации на термопомпени системи. Нагревателната в..
999.00 лв.
Буферен съд Austria Email PSM 200 за отоплителни инсталации е стоманен резервоар без топлообменник. Той е подходящ за за всички системи за централно отопление с гореща вода - котли на твърдо гориво, термопомпи, слънчеви системи и др. Този модел разполага с неемайлиран водосъдържател и е подходящ за..
1599.00 лв.
Буферен съд Austria Email PSM 500 за отоплителни инсталации е стоманен резервоар без топлообменник. Той е подходящ за за всички системи за централно отопление с гореща вода - котли на твърдо гориво, термопомпи, слънчеви системи и др. Този модел разполага с неемайлиран водосъдържател и е подход..
1899.00 лв.
Буферен съд Austria Email PSM 300за отоплителни инсталации е стоманен резервоар без топлообменник, подходящ за за всички системи за централно отопление с гореща вода - котли на твърдо гориво, термопомпи, слънчеви системи и др. Този модел разполага с неемайлиран водосъдържател. Подходящ е за за съхр..
1799.00 лв.
Буферен съд Austria Email LDS 200 за битова гореща вода притежава емайлиран водосъдържател. Подходящ е за всички системи за централно отопление с гореща вода, независимо дали са за котли на твърдо гориво, слънчеви системи, термопомпи или др. Изолацията е от пенополиуретанова пяна. Произведен е в Ав..
1999.00 лв.
Буферен съд Austria Email LDS 300 за битова гореща вода притежава емайлиран водосъдържател. Подходящ е за всички системи за централно отопление с гореща вода, независимо дали са за котли на твърдо гориво, слънчеви системи, термопомпи или др. Изолацията е от пенополиуретанова пяна. Произведен 100% в..
2199.00 лв.
Буферен съд Austria Email LDS 300 за битова гореща вода притежава емайлиран водосъдържател. Подходящ е за всички системи за централно отопление с гореща вода, независимо дали са за котли на твърдо гориво, слънчеви системи, термопомпи или др. Изолацията е от пенополиуретанова пяна. Продуктите Austri..
2599.00 лв.
Показани 1 от 16 | 18 (2 Страници)
4.17 | 142
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.