Категории
Your Cart

Хладилници с горна камера

Това, което можем да кажем за масовия потребител е ясно забележимо, защото ние сме хората, които виждаме всяка една част от неговия характер. Всеки, който е идвал да купи нещо от нас, знае, че в нашия онлайн магазин може да се сдобие с неща, които не може да види навсякъде.

Основният фактор, който създава разликата между нас и останалите е нашият подход за избор на асортимент. Всеки продукт, който виждате пред вас, е селектиран и избран измежду още няколко от същия клас.

Разликата е, че този, който сме избрали, ще бъде по-евтин за вас, по-устойчив във времето и най-важното – ще го получите бързо и точно!

Защо да се доверите на нашите хладилници с горна камера

Селекцията от нашите хладилници с горна камера са напълно съобразена с няколко изключително важни неща. Първото от тях е тяхната цена.

Тя е съобразена с онези цени, които са готови нашите потребители да заплащат в замяна единствено и само на устойчивостта на продуктите ни. Това, което се нарежда на второ място със сигурност е информираният избор.

Той е нещото, към което се стремят и от което се водят нашите потребители. Масовият човек, който пазарува от онлайн магазин с традиции и опит като нашия, търси най-вече разбиране в търговеца, стоящ отсреща.

Нашите хладилници с горна камера предоставят възможност за голям обем от два участъка на артикула. Това, което искаме да ви кажем е, че този тип модели дават невероятната възможност човек да употребява еднакво успешно и хладилната, и фризерната част от електроуреда.

Нашата идея, когато внасяхме тези модели в асортимента си, бе тази хората да могат да закупуват по-лесно и на по-достъпни цени този висок клас уреди. Искахме потребителят ни да има възможностите, които имат и останалите европейци.

Защо го казваме? Според неотдавнашни изследвания, масово европейците използват такъв тип хладилна техника, така че това бе може би най-сериозният фактор ние да го предложим и на вас!

Бъдете готови да се доверите на нашия доказал се във времето опит. Заповядайте!

Klimatici.bg – истината за нашата успеваемост

Това, което ни превръща от поредния онлайн магазин за електротехника в един наистина успешен такъв, е отношението ни към клиента и неговите нужди. Всеки от нашите по-отдавнашни клиенти знае, че при нас може да открие всичко онова, което го интересува.

Наред с това безспорно удобство, той ще може и спокойно да открие разбиране, информиран избор и решаваща помощ, когато нещата опрат до избор между един, втори или трети артикул. Характеристиките са ясно описани и условията точно упоменати – бързо пазаруване, без неуточнени подробности.

Очакваме ви на точното за вас място!

Хладилник Gorenje RF4141PW4,  143 см Хладилник Gorenje RF4141PW4,  143 см
По запитване
Хладилник Gorenje RF4141PW4, 143 см е горна камера, енергиен клас F и 206 литра общ полезен обем. Основни характеристики  Ефективност - има 1 компресор, обем на замразяване 2 кг за 24 часа. При спиране на тока времето на съхранение е 24 часа. Управление - механично. Оборудването на хладилна..
479.00 лв.
Хладилник Liebherr CTP 251 SmartFrost се характеризира с енергиен клас F, 271 литра общ полезен обем и височина - 157 см. Отличителни характеристики SmartFrost По-малко заскрежаване на вътрешното пространство и на замразените продукти с технологията SmartFrost! Хладилникът е с гладки и лесни за п..
749.00 лв.
Хладилник Liebherr CTPel 251 SmartFrost се отличава с уникална технология, която намалява заскрежаването на вътрешното пространство и на замразените продукти.  Освен това притежава VarioSpace практична система, която осигурява допълнително пространство за съхранение на Вашите хранителни продук..
799.00 лв.
Хладилник Gorenje RF4141PS4, 143 см Хладилник Gorenje RF4141PS4, 143 см
По запитване
Хладилник Gorenje RF4141PS4, 143 см е продукт с енергиен клас C и общ полезен обем 205 литра.  Отличителни характеристики  Свободностоящ хладилник с горна камера. Неговите размери отговарят на (Ш/В/Д) - 55/143,4/542 см. Общ обем на хладилника 165 литра. Общ обем на фризера 41 литра...
559.00 лв.
Хладилник Liebherr CTP 231 SmartFrost притежава достатъчно пространство за съхранение дори и на по-големи продукти благодарение на VarioSpace практичната система. Чекмеджетата са с механизъм за стопиране на изваждането, което осигурява перфектна защита срещу падане. Отличителни характеристики Този..
699.00 лв.
Хладилник Liebherr CTP 211 SmartFrost е продукт от енергиен клас F и има общ полезен обем от 196 литра  Отличителни характеристики Уреда дава възможност посоката на отваряне на вратата да се променя. Така може да се постигне оптимално използване и да бъде избрана индивидуално. Притежава изкл..
699.00 лв.
Хладилник Liebherr CTPel 231 SmartFrost е страхотен избор за Вашата кухня. Основни характеристики  Какво представлява технологията SmartFrost? Тя значително намалява заскрежаването на вътрешното пространство и замразяваните продукти. Размразяването е по-рядко необходимо. Стените вътре с гладк..
749.00 лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)
4.25 | 163
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.