Категории
Your Cart

Фризери за вграждане

Вграждането на електроуред не е никак лесна задача. Истината е, че ние от нашия онлайн магазин правим винаги всичко възможно да ви покажем кое е по-добре на база мястото, с което разполагате и разположението на останалите уреди в помещението.

На практика, ако нямате необходимите условия да вградите уред така, че той да работи адекватно и напълно безпроблемно, по-добре е да не прибягвате до това. Ако искате, обаче тези уреди все пак да са изцяло вградени и това да помогне за постигането на перфектна визия в кухнята у дома или пък в офиса, то добре е, че сте тук, за да можем да помогнем по най-добрия начин.

Ние подкрепяме това да разчитате на вашата собствена визия за начина, по който да изглежда вашето помещение, а единственото, което ще направим по въпроса е да решим вашите затруднения с избор на вид електроуред.

Защо да изберете точно фризери за вграждане

Нашите фризери за вграждане са напълно проверени и са преминали експертната оценка на нашите специалисти преди да стигнат до вашия поглед. Разбира се, няма начин всичко да е на 100% изпипано и все пак нека не забравяме, че това е техника.

Само тя знае колко точно ще издържи на постоянна, мощна експлоатация. Има нещо, обаче, което искаме да ви кажем и то е, че ние ще направим всичко по силите си, за да ви дадем най-добрите фризери за вграждане, за които сме сигурни, че ще издържат достатъчно на вашите методи на работа, служейки ви вярно с години напред!

Klimatici.bg – онлайн магазин, който ще изпълни вашите изисквания

Ако търсите място в интернет, в което можете лесно да получите всичко, което желаете, то на практика вие вече го открихте. Нещо повече – знаете ли, че всеки един човек, който вече поне веднъж се е доверил на нашата работа, трудно ни заменя за което и да е друго име на онлайн магазин в рамките на България.

Това ни прави изключително щастливи и с гордост ви заявяваме, че по никакъв начин не можем да се оплачем от нашите клиенти – те са лоялни, търпеливи и напълно осъзнават колко сме взискателни към самите себе си, за да успяваме отново и отново да правим тях и техните близки щастливи.

Независимо дали търсите електроуред, който да запълни мястото в кухнята ви, или в офиса ви, ние разполагаме с точните решения за всеки един случай. Ако желаете да сте винаги на върха на вълната, ние сме хората, които ще се опитат да ви държат там колкото се може повече.

Ето защо вече години наред печелим сърцата на онези, които искат и могат да дадат лоялността, от която имаме нужда, за да продължаваме да сме едни от най-добрите в страната!

Голям асортимент от фризери за вграждане с височина 72 см., 140 см., 88 см или фризер за вграждане на ниска цена. Възползвай се от Безплатна доставка на фризер за вграждане под плот с Гаранция и на изплащане.

Фризер за вграждане Bosch GIV11AFE0 LowFrost Серия 6 притежава три прозрачни чекмеджета и система SuperFreezing. Отличава се с автоматично супер размразяване, LowFrost и клас на енергийна ефективност А++. Основна информация Автоматично супер замразяване Функцията се грижи за оптималното замразява..
1149.00 лв.
Елегантното и прецизно управление MagicEye е отличително за Фризер Liebherr IGS 1624 Comfort SmartFrost. То осигурява стриктното спазване на избраната температура.  Основни характеристики на модела Чрез практичната системата VarioSpace хладилникът си осигурява допълнително място и за по-голем..
1399.00 лв.
С Фризер Liebherr SUIG 1514 Comfort SmartFrost размразяването е необходимо по-рядко. SmartFrost силно намалява заскрежаването на вътрешното пространство и продуктите в него.  Отличителни характеристики  Всички чекмеджета и плотове могат да се изваждат, така възниква и система VarioSpace,..
1449.00 лв.
С Фризер Liebherr IGN 1064 Premium NoFrost размразяването вече не е необходимо. Той предлага охладителна мощност с професионално качество. Използва охладен циркулационен въздух, влажността излиза навън - така фризерното пространство никога не се заледява. Отличителни характеристики  FrostSafe..
1649.00 лв.
Фризер Liebherr SUIGN 1554 Premium NoFrost е енергиен клас E и с общ полезен обем от 80 литра.  Отличителни черти и предимства Моделът има възможността да променя посоката на отваряне на вратата според оптималното удобство на потребителите.  При затваряне на вратата движението става лес..
1699.00 лв.
Фризер Liebherr IG 1024 Comfort SmartFrost Фризер Liebherr IG 1024 Comfort SmartFrost
Изчерпан
Фризер Liebherr IG 1024 Comfort SmartFrost разполага с достатъчно място, благодарение на практичната система за допълнително пространство - VarioSpace. Отличителни характеристики  Всички чекмеджета и плотове могат да се изваждат, а механизмът за стопиране на изваждането осигурява перфектна за..
1399.00 лв.
Фризер за вграждане Liebherr IGN 1624 Comfort NoFrost Фризер за вграждане Liebherr IGN 1624 Comfort NoFrost
Изчерпан
Фризер за вграждане Liebherr IGN 1624 Comfort NoFrost превръща замразяването в лесно и енергоспестяващо удоволствие с автоматиката SuperFrost. Тя бързо понижава температурата до -32 °C и създава студов резерв за запазващото витамините замразяване. Отличителни характеристики За дълготрайна свежест ..
1649.00 лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)
4.17 | 169
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.