Категории
Your Cart

Прахосмукачки за пепел

Най-популярните и все по-често ползвани методи за домашно отопление са пещите и котлите на твърдо гориво. Те изискват постоянна поддръжка, като един от най-удобните методи за справяме с голямото количество остатъчна пепел, са различните прахосмукачки за пепел.

Една прахосмукачка за пепел може с лекота да ви спести часове чистене, много мръсотия и най-вече да увеличи ефикасността на една камина или пещ.

За да улесним вашето пазаруване, екипът на Klimatici.bg създаде специална селекция изцяло отдадена на различните прахосмукачки за пепел, вече на по-добра цена.

Защо ви е прахосмукачки за пепел

С правилната прахосмукачка за камина всеки може, за секунди, да изчисти остатъците от вечерната клада и то само с натискането на един бутон.

Причината да не ползвате обикновена прахосмукачка, е понеже тя има фини и доста лесно чупливи турбини и филтри, които няма да позволят правилното изсмукване на събрала се във вашата камина пепел.

Истинските прахосмукачки за камина  не разполагат с филтри, а с голям резервоар, в който можете да съберете до 5 – 10 литра пепел без да се налага да изпразвате контейнера.

Така също си спестявате рисковете от поглъщането на все още активни въглени, които биха разтопили една обикновена прахосмукачка.

Правилната прахосмукачка за камини ще ви спести бъркането с лопатка, и замърсяването на дрехи, ръце и околната среда.

С нея няма да вдигнете прах и няма да замърсите себе си или дома си, а ще получите ефикасно почистване, и то изключително бързо.

Каква прахосмукачка за пепел да изберете за дома си

За да намерите най-добрата прахосмукачка за пепел е нужно да се замислите за това колко често има нужда вашата камина от почистване.

Ако често ползвате своята камина, котел или печка на дърва, и те имат нужда от почистване всеки ден, то е добре да вземете прахосмукачки за камини с по-голям резервоар за пепел.

Така можете да си гарантирате пълното и ефикасно премахване на големи количества пепел за кратък период от време.

Ако вашата домашна камина е малка, не се ползва често или не разчитате на нея като осиновен начин на отопляване на дома си, то тогава можете да изберете по-малка прахосмукачка.

Друга е темата за намиране на правилната прахосмукачка за пелетна камина. Те могат да бъдат вградени към системата за получаване на почти автоматизирана система за домашно парно.

Защо да се доверите на селекцията от Klimatici.bg

Намерете своята правилна прахосмукачка за пепел и мнения  от професионалист на Климатици.бг и си спестете часове чистене, само с натискането на едно копче.

Знаем, че доверието се изгражда с време, затова полагаме огромно усилие да ви предоставим само най-доброто на пазара – и то на по-добра цена от останалите.

Осигурете си бързо, лесно и качествено почистване на пространството в и около камината, без усилия с най-новия уред на Керхер Прахосмукачка за пепел Karcher AD 2. Основни характеристики и предимства Този модел гарантира бързо и лесно почистване на филтъра само с един бутон за продължително засмукв..
239.00 лв.
Прахосмукачка за пепел Karcher AD 4 Premium е най-новият уред на Karcher, който осигурява комфорта Ви при почистване на трудоемките отпадъци.  Отличителни черти и предимства С този модел получавате лесно, бързо и качествено почистване на пространството около и в камината, без усилия. Разполаг..
299.00 лв.
Прахосмукачка за пепел Karcher AD 2 Battery (без батерия) е характерна с това, че работи отлично без постоянна нужда от електрическо захранване. Оборудване  Смукателен маркуч - 1.2 м,35 мм. Плосък филтър. Удобна дръжка на контейнера. ВАЖНО - към комплекта не са включени батерия и зарядна..
349.00 лв.
Прахосмукачка за пепел Karcher AD 2 Battery Set се отличава със своята сменяема литиево-йонна акумулаторна батерия, която е мощна и дълготрайна. Оборудване на модела Смукателен маркуч - дължин 1,2 метра, 35 мм. Плосък филтър. Сменяема Li-Ion акумулаторна батерия - 18 V/2.5A. Зарядно устройств..
479.00 лв.
Прахосмукачка за пепел Cleancraft flexCAT 120 VCA Прахосмукачка за пепел Cleancraft flexCAT 120 VCA
Изчерпан
Прахосмукачка за пепел Cleancraft flexCAT 120 VCA притежава двойна филтрационна система, която лесно премахва пепелта от печки, котли и грил. Характеризира се с функция вентилатор, висока мощност на всмукване, лесно премахване на мръсотия от контейнера и съхранение на аксесоарите на устройството. Ка..
135.00 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
4.24 | 165
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.