Категории
Your Cart

Прахосмукачки

В еволюцията на ръчните инструменти към електрически, едва ли има по-драматична промяна от това една метла да бъде заместена от евтина прахосмукачка.

Всъщност единственото сравнение, което може да бъде направено между тях, е че и двете се използват за чистене, но от там нататък остават само главоломни разлики.

Какви видове прахосмукачки за бита предлагаме

Наличните тук уреди могат да бъдат разделени на домакински и полупрофесионални мощни прахосмукачки. Това деление се случва най-вече поради функционалността, която различните безжични прахосмукачки предлагат, както и тяхната цена и качество на вложени материали.

Една мощна прахосмукачка е съставена от по-издръжливи материали, които могат да издържат на ежедневното натоварване.

За бита дори най-елементарната безжична прахосмукачка би била добра инвестиция, но ако търсите нещо повече, като перяща уред, или прахосмукачки с воден филтър или прахосмукачки с контейнер, то тук ще можете да намерите страхотни варианти.

Те идват от производителите на специални уреди Керхер, които са лидери на пазара, известни със свръх-качествените си вертикални прахосмукачки.

Тук можете и да намерите и вакуумни машини за пепел, които често се използват в домове с пещи, котли или печки на дърва и въглища, както и подходяща за вас прахосмукачка без кабел. Тяхното приложение е неотменимо, особено имайки предвид колко много време, усилия и мръсотия спестяват те на потребителите.

Можете и да откриете:

  • Вертикална прахосмукачка;
  • Безкабелна прахосмукачка;
  • Прахосмукачка без торба;
  • Прахосмукачка с контейнер;
  • Безшумна прахосмукачка.

Освен прахосмукачки за ползване от потребител, предлагаме и прахосмукачки със сензори или т.нар прахосмукачки-роботи, които автоматично почистват всички подови повърхности – те спадат към грубата на разнообразните безкабелни прахосмукачки.

Има и уреди с дълга дръжка, уреди на батерия и дори отделни аксесоари за тяхното по-добро приложение.

Какви професионални прахосмукачки има в онлайн магазина

Професионалните уреди, които можете да намерите тук са специални уреди за пране на килими, които едновременно изпират и изтеглят мръсотията от влакната на килими, черги и постелки.

Една професионална прахосмукачка има цена подобаваща на професионален инструмент.

Това, което ги прави предпочитана покупка при професионалните фирми за пране на килими, е че са лесни за пренасяне и предоставят доста добро почистване.

Те позволяват много повече контрол над самите резултати, а начинът на пране позволява на самите килими да изцяло да премахнат всички сплъстени мръсотии и петна.

Освен перящи уреди, тук има и специални препарати, които има увеличена ефективност с намален риск за самите фибри.

Реално доста голяма част от намиращите се тук прахосмукачки с контейнери могат да се ползват професионално, тъй като са направени от трайни и качествени материали, които гарантират дълъг и безпроблемен експлоатационен период.

Добавено към това, всеки закупил уред от Klimatici.bg получава и сервизна гаранция и обслужване.

Защо да се доверите на Klimatici.bg

Това, което ни прави част от лидерите на пазара, е че разполагаме с една доста приятна и полезна гама от електроуреди от всякакви класове.

Дори уредите за професионална употреба са на доста добра ценя, която позволява на домакинствата в България да закупят техника, която ще им служи дълги години без проблеми.

Промоция на прахосмукачки онлайн 1600w, 2000w (вата), 1800w на ниски цени и на изплащане с или без оскъпяване. Богато разнообразие от различни видове безкабелни, вертикални (прави) с кабел, акумулаторни, с голяма всмукателна мощност, ръчни прахосмукачки с намаление.

Купи на изплащане кухненска прахосмукачка 1600w, 2400w, 2000w, 1800w, 1400w, 1500w, с всмукателна мощност 450w и се възползвай от най-добрите оферти още днес. Избери сред професионални марки евтини прахосмукачки на Хит цени.

Мултифункционална прахосмукачка Karcher WD 2 Мултифункционална прахосмукачка Karcher WD 2
-5 % По запитване
Мултифункционална прахосмукачка Karcher WD 2 e с начален клас, но въпреки това отговаря изцяло на стандартите на високия клас. Отличава се с мощност 1200W, а при по-ниска консумация на електроенергия - 1000W.  Оборудване на модела Моделът е оборудван с: Смукателен маркуч - дължина 1,9 м. и..
129.00 122.50 лв.
Мултифункционална прахосмукачка Karcher WD 4 е от новият среден клас, който е изключителни мощен. Отличава се с филтърна система от професионалния бранш, съчетана с патентована технология за изваждане на самия филтър.  Характерно за уредите от среден клас е мощността, която е 1600 W, същевреме..
219.00 лв.
Мултифункционална прахосмукачка Karcher WD 3 Premium притежава корпус от неръждаема стомана. 1400 W е характерната за нея мощност, а при по-ниска консумация на електроенергия е само 1000 W. Тя е начален клас, но с оборудване, отговарящо на стандартите на високия клас. Оборудване  35 мм дебе..
199.00 лв.
Мултифункционална прахосмукачка Karcher WD 3 P Мултифункционална прахосмукачка Karcher WD 3 P
По запитване
Характеристиките на оборудването с начален клас на Мултифункционална прахосмукачка Karcher WD 3 P с нищо не отстъпват пред стандартите с висок клас. Мощността му е 1400 W, а при по-ниска консумация на електроенергия само 1000 W. Оборудване на модела 35 мм дебел смукателен маркуч с дължина 2 метр..
219.00 лв.
Мултифункционална прахосмукачка Karcher WD 5 консумира само 1100 W и същевременно притежава мощност на засмукване 1800 W. С нея работата винаги е ефективна и лесна. Оборудване  Пластмасов корпус. Смукателен маркуч - 35 мм дебел и 2,2 м дълъг. Снемаща се дръжка с електростатична защита.&nb..
339.00 лв.
Мултифункционална прахосмукачка Karcher WD 5 Premium се отличава с консумацията си на 1100 W, а същевременно разполага със силна мощност на засмукване 1800 W. Върховият клас предлага всичко, което прави ефикасна и лесна работата. Оборудване Оборудването на уреда включва: Смукателен маркуч - 35 ..
389.00 лв.
Мултифункционална прахосмукачка Karcher WD 5 P Premium е уред от ново поколение, оптимално улавя замърсяванията и показва перфектни резултати при почистването. Отличава се с изключителна мощност на засмукване 1800 W като същевременно консумира само 1100 W. Оборудване Оборудването включва: Смука..
419.00 лв.
Прахосмукачка с воден филтър Karcher DS 6 се отличава с най-висок клас почистване на дома, едновременно с това грижейки се за здравословния въздух. Характеристики на модела Нов, по-добър модел Той е най-новият продукт на Karcher с иновативен, по-добър мотор и по-добра четка за под, придружен с 5 ..
579.00 лв.
Прахосмукачка Karcher VC 3 с циклонен филтър се отличава с икономичност, лесно обслужване и компактно съхранение. Основни характеристики Изключително икономична Най-висок клас на енергийна ефективност - клас А за комфортно почиства с ниска консумация на енергия! Мултициклонна технология Благода..
239.00 лв.
Прахосмукачка Karcher VC 5 е модел от ново поколение с мощност 500 W и отлична ефективност. Отличителни характеристики  Иновативен модел с енергийна ефективност от клас A. Изключително функционален, въпреки компактните си размери, достига и до най-трудно достъпните места. С патентованата си т..
329.00 лв.
Прахосмукачка Gorenje VCEB11CXRII Compact XS, 800W притежава индикатор за пълна торбичка, колелца с гумена обвивка и автоматична ролка за прибиране на кабела...
139.00 лв.
Прахосмукачка Bosch BGS05A220 е с нов иновативен HiSpin мотор с аеродинамични перки и перфектно калибриран поток на въздуха за високо абсорбиране на прах с минимална консумация на енергия. Отличителни характеристики  Уредът работи мощно чисто и бързо, без торба и без последващи разходи.&nbs..
189.00 лв.
Прахосмукачка Bosch BZGL2A311 Compaxx’x Прахосмукачка Bosch BZGL2A311 Compaxx’x
По запитване
Прахосмукачка Bosch BZGL2A311 Compaxx’x се отличава с новия иновативен HiSpin мотор с аеродинамични перки и перфектно калибриран поток на въздуха. Той високо абсорбира праха, използвайки ниска консумация на енергия. Отличителни характеристики  За повече мощност и по-добро почистване на..
199.00 лв.
Прахосмукачка Bosch BZGL2A430 Compaxx’x Прахосмукачка Bosch BZGL2A430 Compaxx’x
По запитване
Прахосмукачка Bosch BZGL2A430 Compaxx’x се характеризира с големия обем на торбичката си за прах. Намалява се нуждата от смяна на торбата и така спестявате средства. Основни характеристики на модела Мощност  Нов, иновативен HiSpin мотор. Той има аеродинамични перки и добре калибрира въздух..
209.00 лв.
Прахосмукачка Bosch BGLS4POW2 ProPower гарантира дълготрайна висока ефективност на почистване. Отличителни характеристики Мощност: PowerProtect система. PowerProtect торбичка. Препоръчваме торбички “PowerProtect Dustbag” от типа G ALL. Ниво на шум - 76 dB. Комфорт: Ролкова дюза SilentC..
259.00 лв.
Прахосмукачка Bosch BGL3HYG ProHygienic притежава UltraAllergy миещ се филтър, който е перфектен за хора с алергии.  Основни характеристики  Относно мощността моделът разполага с: QuattroPower система - технология с висока производителност за по-добро почистване с ниска консумация на ..
319.00 лв.
Показани 1 от 16 | 48 (3 Страници)
4.43 | 27