Категории
Your Cart

Прахосмукачки

В еволюцията на ръчните инструменти към електрически, едва ли има по-драматична промяна от това една метла да бъде заместена от евтина прахосмукачка.

Всъщност единственото сравнение, което може да бъде направено между тях, е че и двете се използват за чистене, но от там нататък остават само главоломни разлики.

Какви видове прахосмукачки за бита предлагаме

Наличните тук уреди могат да бъдат разделени на домакински и полупрофесионални мощни прахосмукачки. Това деление се случва най-вече поради функционалността, която различните безжични прахосмукачки предлагат, както и тяхната цена и качество на вложени материали.

Една мощна прахосмукачка е съставена от по-издръжливи материали, които могат да издържат на ежедневното натоварване.

За бита дори най-елементарната безжична прахосмукачка би била добра инвестиция, но ако търсите нещо повече, като перяща уред, или прахосмукачки с воден филтър или прахосмукачки с контейнер, то тук ще можете да намерите страхотни варианти.

Те идват от производителите на специални уреди Керхер, които са лидери на пазара, известни със свръх-качествените си вертикални прахосмукачки.

Тук можете и да намерите и вакуумни машини за пепел, които често се използват в домове с пещи, котли или печки на дърва и въглища, както и подходяща за вас прахосмукачка без кабел. Тяхното приложение е неотменимо, особено имайки предвид колко много време, усилия и мръсотия спестяват те на потребителите.

Можете и да откриете:

  • Вертикална прахосмукачка;
  • Безкабелна прахосмукачка;
  • Прахосмукачка без торба;
  • Прахосмукачка с контейнер;
  • Безшумна прахосмукачка.

Освен прахосмукачки за ползване от потребител, предлагаме и прахосмукачки със сензори или т.нар прахосмукачки-роботи, които автоматично почистват всички подови повърхности – те спадат към грубата на разнообразните безкабелни прахосмукачки.

Има и уреди с дълга дръжка, уреди на батерия и дори отделни аксесоари за тяхното по-добро приложение.

Какви професионални прахосмукачки има в онлайн магазина

Професионалните уреди, които можете да намерите тук са специални уреди за пране на килими, които едновременно изпират и изтеглят мръсотията от влакната на килими, черги и постелки.

Една професионална прахосмукачка има цена подобаваща на професионален инструмент.

Това, което ги прави предпочитана покупка при професионалните фирми за пране на килими, е че са лесни за пренасяне и предоставят доста добро почистване.

Те позволяват много повече контрол над самите резултати, а начинът на пране позволява на самите килими да изцяло да премахнат всички сплъстени мръсотии и петна.

Освен перящи уреди, тук има и специални препарати, които има увеличена ефективност с намален риск за самите фибри.

Реално доста голяма част от намиращите се тук прахосмукачки с контейнери могат да се ползват професионално, тъй като са направени от трайни и качествени материали, които гарантират дълъг и безпроблемен експлоатационен период.

Добавено към това, всеки закупил уред от Klimatici.bg получава и сервизна гаранция и обслужване.

Защо да се доверите на Klimatici.bg

Това, което ни прави част от лидерите на пазара, е че разполагаме с една доста приятна и полезна гама от електроуреди от всякакви класове.

Дори уредите за професионална употреба са на доста добра ценя, която позволява на домакинствата в България да закупят техника, която ще им служи дълги години без проблеми.

Промоция на прахосмукачки онлайн 1600w, 2000w (вата), 1800w на ниски цени и на изплащане с или без оскъпяване. Богато разнообразие от различни видове безкабелни, вертикални (прави) с кабел, акумулаторни, с голяма всмукателна мощност, ръчни прахосмукачки с намаление.

Купи на изплащане кухненска прахосмукачка 1600w, 2400w, 2000w, 1800w, 1400w, 1500w, с всмукателна мощност 450w и се възползвай от най-добрите оферти още днес. Избери сред професионални марки евтини прахосмукачки на Хит цени.

Мултифункционална прахосмукачка Karcher WD 5 Premium се отличава с консумацията си на 1100 W, а същевременно разполага със силна мощност на засмукване 1800 W. Върховият клас предлага всичко, което прави ефикасна и лесна работата. Оборудване Оборудването на уреда включва: Смукателен маркуч - 35 ..
389.00 лв.
Мултифункционална прахосмукачка Karcher WD 5 P Premium е уред от ново поколение, оптимално улавя замърсяванията и показва перфектни резултати при почистването. Отличава се с изключителна мощност на засмукване 1800 W като същевременно консумира само 1100 W. Оборудване Оборудването включва: Смука..
419.00 лв.
Прахосмукачка с воден филтър Karcher DS 6 Прахосмукачка с воден филтър Karcher DS 6
-8 %
Прахосмукачка с воден филтър Karcher DS 6 се отличава с най-висок клас почистване на дома, едновременно с това грижейки се за здравословния въздух. Характеристики на модела Нов, по-добър модел Той е най-новият продукт на Karcher с иновативен, по-добър мотор и по-добра четка за под, придружен с 5 ..
649.00 599.00 лв.
Прахосмукачка Karcher VC 3 с циклонен филтър се отличава с икономичност, лесно обслужване и компактно съхранение. Основни характеристики Изключително икономична Най-висок клас на енергийна ефективност - клас А за комфортно почиства с ниска консумация на енергия! Мултициклонна технология Благода..
259.00 лв.
Прахосмукачка Bosch BGS05A221 е с нов иновативен HiSpin мотор с аеродинамични перки и перфектно калибриран поток на въздуха за високо абсорбиране на прах с минимална консумация на енергия. Отличителни характеристики  Уредът работи мощно чисто и бързо, без торба и без последващи разходи..
209.00 лв.
Прахосмукачка Karcher VC 5 Прахосмукачка Karcher VC 5
По запитване
Прахосмукачка Karcher VC 5 е модел от ново поколение с мощност 500 W и отлична ефективност. Отличителни характеристики  Иновативен модел с енергийна ефективност от клас A. Изключително функционален, въпреки компактните си размери, достига и до най-трудно достъпните места. С патентованата си т..
359.00 лв.
Перяща прахосмукачка Karcher SE 4001 е изключително функционален уред. Може да пере килими, да ги изсушава, а може и да се използва като прахосмукачка за сухо и мокро изсмукване. Отличителни черти на модела Уредът има 2 резервоара и не допуска чистата вода да има досег със замърсената. Може да пъл..
479.00 лв.
Перяща прахосмукачка Karcher SE 4002 се отличава със способността си да извършва няколко операции. С нея можете да перете, изсушавате текстил и килими и да я използвате като стандартна прахосмукачка за сухи и мокри замърсявания. Отличителни черти и предимства Това e перяща прахосмукачка, която при..
629.00 лв.
Перяща прахосмукачка Karcher SE 5.100 Перяща прахосмукачка Karcher SE 5.100
-4 %
Перяща прахосмукачка Karcher SE 5.100 освен, че работи като прахосмукачка, може да пере и да изсушава. Идеално решение за дома Ви! Отличителни характеристики Уред 3 в 1 - многофункционален модел, с който може да извършвате няколко операции. Подходящ е за пране на килими и текстил, а също и за сухо..
679.00 649.00 лв.
Осигурете си бързо, лесно и качествено почистване на пространството в и около камината, без усилия с най-новия уред на Керхер Прахосмукачка за пепел Karcher AD 2. Основни характеристики и предимства Този модел гарантира бързо и лесно почистване на филтъра само с един бутон за продължително засмукв..
239.00 лв.
Прахосмукачка за пепел Karcher AD 4 Premium е най-новият уред на Karcher, който осигурява комфорта Ви при почистване на трудоемките отпадъци.  Отличителни черти и предимства С този модел получавате лесно, бързо и качествено почистване на пространството около и в камината, без усилия. Разполаг..
299.00 лв.
Прахосмукачка за пепел Karcher AD 2 Battery (без батерия) е характерна с това, че работи отлично без постоянна нужда от електрическо захранване. Оборудване  Смукателен маркуч - 1.2 м,35 мм. Плосък филтър. Удобна дръжка на контейнера. ВАЖНО - към комплекта не са включени батерия и зарядна..
349.00 лв.
Прахосмукачка за пепел Karcher AD 2 Battery Set се отличава със своята сменяема литиево-йонна акумулаторна батерия, която е мощна и дълготрайна. Оборудване на модела Смукателен маркуч - дължин 1,2 метра, 35 мм. Плосък филтър. Сменяема Li-Ion акумулаторна батерия - 18 V/2.5A. Зарядно устройств..
479.00 лв.
Прахосмукачка за пепел Cleancraft flexCAT 120 VCA Прахосмукачка за пепел Cleancraft flexCAT 120 VCA
Изчерпан
Прахосмукачка за пепел Cleancraft flexCAT 120 VCA притежава двойна филтрационна система, която лесно премахва пепелта от печки, котли и грил. Характеризира се с функция вентилатор, висока мощност на всмукване, лесно премахване на мръсотия от контейнера и съхранение на аксесоарите на устройството. Ка..
135.00 лв.
Ръчна прахосмукачка с батерия Bosch BHN14N Move Ръчна прахосмукачка с батерия Bosch BHN14N Move
Изчерпан
Основни характеристики  Мощност Ръчна прахосмукачка с батерия Bosch BHN14N Move притежава High Airflow система, която ефективно отделя праха. Времето за работа на уреда е со 12 мин. Притежава екологични NiMH батерии.  Хигиена Снабдена е с подходящ за измиване филтър и лесен за изпразва..
139.00 лв.
Прахосмукачка с батерия Karcher VC 4s Cordless Plus се отличава със своя интелигентен дизайн и компактните си размери. Тя има многообразни приложения. Отличителни характеристики и предимства Този модел прахосмукачка 2 в 1 със своя патентован превключвател и дизайн с двойна дръжка, се трансформира ..
449.00 лв.
Показани 1 от 16 | 49 (4 Страници)
4.14 | 173
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.