Категории
Your Cart

Свободностоящи печки

В началото, когато се заговори за масова употреба на свободностоящи печки, хората бяха доста скептични. Ефикасността на този тип продукти спечели сърцата на значителен процент от хората.

За щастие този тип печки се наложи и с времето много хора започнаха да разчитат именно на тях. Ако желаете да научите повече за този уред, вие сте на правилното място!

Защо да заложите на нашите свободностоящи печки

Ако се притеснявате, че този тип електроуред заема много място, то имаме да ви кажем едно основно нещо – няма друг вид печки, които да вършат толкова ефикасна работа. Заповядайте в нашия онлайн магазин, където в категорията със свободностоящи печки ще откриете цялото ви нужно разнообразие от продукти.

Куп вкусни ястия, лесно монтиране, лесна поддръжка и бързо почистване – само част от преимуществата, които ще получите, когато заложите на този продукт. Позволете си един невероятен помощник в кухнята в лицето на нашите печки от различен тип

Klimatici.bg – причините да ни се доверите са много

Колкото повече пазарувате в интернет, толкова по-лесно е да откривате какви точно трябва да са характеристиките, които да притежава вашият мечтан търговец. Ако той е отзивчив, добър в това, което прави, разбира тънкостите на занаята, който практикува и предлага достъпни цени, то тогава той е може би точно онова, което търсите.

Най-вероятно все още не сте намерили всички тези неща комбинирани в един търговец и точно тук се намесваме ние – хората от Klimatici.bg. Знаем колко е важно да получиш всичко, което очакваш на едно място и откъм стоки, и откъм отношение.

Именно заради това даваме всичко от себе си, за да се развиваме в посока работа с нашите клиенти. Влагаме усилията си в това да проучим начина, по който мислят хората, с които работим, защото според нас това е в основата на правилното и постепенното здравословно развитие на един бранд в дадена сфера.

Тъй като ние сме предприели една от доста сериозните роли да бъдем снабдител на клиентите ни с електротехника, то нашата задача се усложнява. Защо? Истината е, че купуването на електротехника не е като закупуването на останалите неща.

Тук се изисква сериозно обмисляне на последствията от това, което е на път да се случи. Няма спор, че всеки от нас иска изправни уреди, които да са едновременно стилни отвън и устойчиви на времето, но това няма как да се случи, ако не се разчита на точния производител и на добрия търговец, който да дистрибутира шедьовъра.

Добре дошли при нас – хората, които разполагат с достатъчно компетенции, за да ви помогнат да вземете правилното решение!

Поръчай онлайн печка на ниска цена с Гаранция или печки на водеща марка производители от Klimatici.bg. При нас ще откриете комбинирана, професионална или полупрофесионална ел готварска печка на газ или с пиролиза, с керамичен плот и вентилатори, с газови или индукционни котлони. Вземи на изплащане електрическа печка за готвене, с керамичен плот или комбинирана с фурна, на газ и ток. Направи правилния избор с малка готварска печка (мини) 50 см., с вентилатор, с два котлона, на газ и ток, комбинирана, с две фурни или свободностоящи (малки) печки с фурна.

А ако търсиш евтина малка (мини) свободностояща печка с два котлона, с керамичен плот и фурна или с (газови) котлони на газ за готвене си попаднал на правилното място! Ние ще ти помогнем с избора на печка готварска. Най-големите промоции на кухненска печка (с въртящ се грил) за готвене с индукционен плот под един покрив!

Комбинирана готварска печка Hansa FCMW58049 се отличава с парна система за бързо почистване, функция за бързо загряване и ниска консумация на енергия.  Основни характеристики Парно почистване Почистването на фурната вече е като детска игра, благодарение на специалната парна система. Необходи..
649.00 лв.
Готварска печка Hansa FCEW59009 с електрически плот загрява много бързо, почиства се лесно и е подходяща за размразяване на храни.  Отличителни харктеристики  Тази готварска печка Ви подарява рецепти, намиращи се върху вътрешната страна на вратата на фурната. Те съдържат всичко необходим..
659.00 лв.
Готварска печка HANSA FCGW 521109 с газов плот е свободностояща печка, която подарява рецепти с информация за вида на ястието и как да го приготвите. Освен това има редица функции полезни за домкинството.  Отличителни характеритики CoolDoor3 представлява използването на отразяващо стъкло..
679.00 лв.
Готварска печка HANSA FCMW681009 с газов плот притежава много полезни функции, една от които е SteamCleaning, която прави почистването на повърхността изключително лесно и бързо. Отличителни черти на модела Електрическа запалка в бутона - за автоматично включване на пламъка на избраната горелка. С..
699.00 лв.
Комбинирана готварска печка Hansa FCMW59119 притежава функция за бързо загряване до 4 минути, а също е подходяща и за размразяване на различни храни. Отличителни характеристики на модела Моделът Ви предоставя практично ръководство, съдържащо информация за начина на приготвяне на ястия. Намира се о..
699.00 лв.
Готварска печка HANSA FCMX58099 на ток и газ има идеална защита от изтичане на газ. Това прави използването му напълно безопасно.  Защо да изберете този модел? Това е един модел, отличаващ се с редица функции, една от които е “Бързо загряване”. Фурната достига до 150 градуса за 4 минути. В ср..
729.00 лв.
Готварска печка HANSA FCCW580009 със стъклокерамичен плот предлага безопасно и удобно готвене с индикатора за остатъчно топлина, който притежава. Той предупреждава, когато нагревателната зона е все още гореща, дори когато изключите уреда.  Основни характеристики  Моделът има скара за суш..
759.00 лв.
Комбинирана готварска печка Hansa FCMW68069 се отличава с функцията си за размразяване и за бързо загряване - до 4 минути.  Основни характеристики на модела CoolDoor3 - Използването на отразяващото стъкло до 3 стъла в конструкцията на вратата на фурната Ви позволява значително да намалите тем..
759.00 лв.
Готварска печка HANSA FCMX58290 на ток и газ е изключително лесна за почистване и подходяща за размразяване на хранителните Ви продукти.  Отличителни характеристики на модела Защитата от изтичане на газ прави уреда винаги безопасен за употреба. Плотът веднага затваря захранването с газ, в слу..
769.00 лв.
Електрическа готварска печка Hansa FCCB58088, 50 см
По запитване
Електрическа готварска печка Hansa FCCB58088, 50 см притежава стилен дизайн и редица полезни за домакинството функции. Отличителни характеристики  Steam Cleaning - Емайллака създава изключително гладка повърхност, което улеснява почистването. Единственото, което трябва да направите е да ипете..
779.00 лв.
Готварска печка HANSA FCGW621109 с газов плот е идеален избор за Вашето домакинство! С нея поддържането на чистота е изключително лесно!  Отличителни характеристики  Благодарение на новата конструкция на вратата, лесно и безопасно може да се свали стъклото на фурната без демонтаж на цяла..
799.00 лв.
Насладете се на кулинарните си творения с Готварска печка HANSA FCEW682109 с електрически плот. Тя Ви предоставя рецепти на вратата на фурната, с които да зарадвате себе си и семейството. Отличителни белези и предимства Електронен нагревател Ta - настройвайте часа на изключване и времето на нагряв..
799.00 лв.
Комбинирана готварска печка Hansa FCGX520509 е висококачествен уред, идеален за Вашето домакинство. Направете готвенето още по-лесно и приятно занимание! Моделът Ви подарява практично ръководство за вашите ястия. Отличителни характеристики на модела Използването на отразяващото стъкло до 3 стъла в..
799.00 лв.
Готварска печка HANSA FCMX681009 с газов плот се отличава с функции като “Бързо загряване”, “ Размразяване” и функцията за вградена запалка в бутона, с която включваме автоматично пламъка на избраната горелка. Основни характеристики Този модел притежава защитата от изтичане на газ. Това прави уред..
849.00 лв.
Готварска печка HANSA FCEX59209 с електрически плот
По запитване
Освен качествен процес на готвене и печене Готварска печка HANSA FCEX59209 с електрически плот Ви улеснява при поддържането на чистота като прави възможно сами да демонтирате стъклото на фурната и да почистите. Предимства и отличителни характеристики Електронен нагревател Ta - можете да програмира..
699.00 лв.
Електрическа готварска печка Gorenje EC6141WC Електрическа готварска печка Gorenje EC6141WC
По запитване
Електрическа готварска печка Gorenje EC6141WC е енергиен клас А и обем на фурната 71 литра. Основни характеристики Дизайнът и представлява основен бял цвят със стъклена врата, а панела за управление е от лакиран метал с ергономични бутони. Има сводеста форма. Плота е стъклокерамичен. Има голяма п..
799.00 лв.
Показани 1 от 16 | 20 (2 Страници)
4.23 | 155
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.