Категории
Your Cart

Бойлери под/над мивка

Пространството е важно нещо и когато е оскъдно, то тогава от нас се иска да го пестим максимално много. Разбира се, когато имаме възможност да се разпростираме, в името на комфорта можем да си позволим да го правим колкото ни се иска.

Ако, обаче живеете в малко жилище, както и повечето хора, то тогава съобразяването е основно нещо при вас. В това вече няма никакъв проблем, защото ние имаме точното решение – малки бойлери за под/над мивка.

Естествено, създадохме цяла една категория, посветена само на този специален вид уреди наречени „проточен бойлер”. Тези проточни бойлери винаги са били неразделна част от живота на съвременния човек и не бива да се лишаваме от невероятното удобство заради по-значителна липса на място.

Кое прави бойлерите за под / над мивка толкова желани

Именно спестяването на място е нещото, което можем да ви поднесем като основно преимущество на наличните бойлери под мивка. Различните бойлери за под/над мивка са пригодени за монтаж дори и в шкафчета, за да може успешно да бъдат скрити.

Освен компактни, наличните тук бойлер за под мивка са също така доста бързонагряващи. Благодарение на тях винаги ще разполагате с точното количество топла вода, тогава, когато имате нужда от нея.

Едно проточно бойлерче монтирано под или над мивката е идеалното решение за жилища без достъп до централно парно или с малки бойлери на ниски цени в банята.

Използвайки бойлер под мивка, вие не се лишавате от жизненоважната топлина на водата, дори и да има някой, който се къпе в банята докато миете чинии в кухнята.

Причината да заложим на Klimatici.bg

С нашите бойлери за под мивка всеки ден и всеки миг ще бъдат по-леки и лесни. Това е страхотна инвестиция, особено за големи семейство с много членове и непрестанен поток от мръсни ръце и използвани чинии.

Вземете вашия бойлер за мивка на по-ниска цена, само от Klimatici.bg и си спестете разкарването по магазините през почивните дни. Усетете простия лукс при ползването на един проточен бойлер под мивка и се насладете на новата си придобивка.

За нас няма по-хубаво от това някой да разчита на нас, защото това е най-ясното доказателство, че се справяме повече от добре.

Всеки човек знае, че хората искат да работят с него, когато е в пика на своите възможности – е, същият е принципът и тук, в сферата, в която ние развиваме дейността си.

Обожаваме идеята хората да ни се доверяват с надеждата да им даваме винаги най-доброто, най-качественото, най-провереното, най-новото от света на висококачествените климатични системи.

Ако и вие сте от хората, които желаете същото това отношение, ние сме онлайн магазинът, който може да ви го даде!

Ние сме Klimatici.bg и ви очакваме, готови да помагаме с избора на бойлери за мивка каквито и да са вашите потребности!

Поръчай бойлер за кухня или за/под мивка 30 литра, 5 л, 10 литра с мнения на ниска цена. Богато разнообразие от малки бойлери (за кухня) за/под или над мивка с Експресна доставка. Направи правилния избор на бързонагряващ малък проточен бойлер 5 литра, 10 л за/под мивка с мнения или кухненски проточни, малолитражни бойлери 10л под мивка на изплащане с или без оскъпяване. Гаранция за качество на всеки закупен кухненски бойлер или малолитражен бойлер за кухня под/над мивка 10 литра.

Популярни търсения: бойлерчета за кухня, бойлерче за мивка

Малолитражен бойлер TESY GCU 0515 M02 RC 5л - под мивка
-8 %
Малолитражен бойлер TESY GCU 0515 M02 RC 5л - под мивка е с обем 5литра и е за монтаж под мивка. Нагревателят на бойлера е меден. Класът му на влагозащита е IP X4, а енергийният клас на уреда е B. Уредът е с полиуретанова изолация и емайлирано покритие, предпазващо от корозия. Моделът е подово-стоящ..
175.00 161.00 лв.
Малолитражен бойлер TESY GCU 0715 G01 RC 6.5л - под мивка
-9 %
Малолитражен бойлер TESY GCU 0715 G01 RC 6.5л - под мивка е с обем 6.5 литра и е за монтаж под мивка. Нагревателят е меден. Класът на влагозащита на уреда е IP X4, а енергийният му клас е B. Моделът е с полиуретанова изолация и емайлирано покритие, предпазващо от корозия. Моделът е подово-стоящ, но ..
185.00 169.00 лв.
Малолитражен бойлер TESY GCA 0715 G01 RC 6.5л - над мивка
-9 %
Малолитражен бойлер TESY GCA 0715 G01 RC 6.5л - над мивка е предназначен за монтаж над мивката и е с капазитет 6.5 литра. Моделът е с меден нагревател и клас на влагозащита IP X4. Класът му на енергийна ефективност е А. Бойлерът е с полиуретанова изолация и емайлирано покритие, предотвратяващо от не..
185.00 169.00 лв.
Малолитражен бойлер Atlantic O’Pro 10l под мивка е предназначен за монтиране под мивка. Водосъдържателят притежава качествено емайлово покритие с високо съдържание на кварц. Номиналната мощност на този модел е 2000W. Диаметърът е Ø255 мм. Защитата IP 24 го предпазва от водни пръски. Тя напълн отгов..
189.00 лв.
Малолитражен бойлер Tesy BiLight Compact GCA 1020 L52 RC 10л - над мивка притежава нов, изчистен и елегантен дизайн.  Отличителни характеристики  Моделът представлява малолитражен бойлер за лесна и удобна инсталация над мивка. Неговият обем покрива 10 литра, а номиналната му мощност е 2 ..
189.00 лв.
Малолитражен бойлер Atlantic O’Pro 10l над мивка
-5 %
Малолитражен бойлер Atlantic O’Pro 10l над мивка се отличава с качествен емайлиран водосъдържател с високо съдържание на кварц. Мощността на модела е 1600W, а диаметъра Ø255 mm. Основна информация Уредът отговаря напълно на европейските стандарти за електробезопасност и защита на потребителите със..
189.00 179.00 лв.
Малолитражен бойлер Atlantic O’Pro 15l под мивка е предназначен за монтиране под мивка. Водосъдържателят притежава качествено емайлово покритие с високо съдържание на кварц. Номиналната мощност на този модел е 2000W. Диаметърът е Ø338 мм. Защитата IP 24 го предпазва от водни пръски. Тя напълно отго..
199.00 лв.
Малолитражен бойлер Atlantic O’Pro 15l над мивка е предназначен за монтиране под мивка. Водосъдържателят притежава качествено емайлово покритие с високо съдържание на кварц. Номиналната мощност на този модел е 1600W. Диаметърът е Ø338 мм. Защитата IP 24 го предпазва от водни пръски. Тя напълно отго..
199.00 лв.
Малолитражен бойлер Tesy BiLight Compact GCA 1520 L52 RC 15л - над мивка
-8 %
Малолитражен бойлер Tesy BiLight Compact GCA 1520 L52 RC 15л - над мивка е напълно нов модел с елегантне дизайн и изчистени линии. Обемът му е 15 литра, а номиналната мощност - 2кW. Водосъдържателят притежава стъклокерамично покритие. Моделът впечатлява с функционалния си и удобен за изпол..
205.00 189.00 лв.
Малолитражен бойлер Eldom 72324NMP 7л. - над мивка е с обем 7 литра и е създаден за монтаж над мивката. Уредът работи под налягане, икономичен е и почти няма топлозагуби, благодарение на отличната си топлоизолация от плътен еко пенополиуретан. Моделът е с шест степенна защита и дълъг живот. Подходящ..
185.00 лв.
Малолитражен бойлер Eldom 72324PMP 7л. - под мивка е с обем 7 литра и е създаден за монтаж под мивката. Моделът работи под налягане, икономичен е и има минимални топлинни загуби, благодарение на отличната си топлоизолация от плътен ЕКО пенополиуретан. Бойлерът е с надеждна шест степенна защита и дъл..
185.00 лв.
Малолитражен бойлер Tesy BiLight Compact GCU 1520 L52 RC 15л - под мивка
-8 %
Малолитражен бойлер Tesy BiLight Compact GCU 1520 L52 RC 15л - под мивка се отличава с водосъдържател със стъклокерамично покритие, функционален и лесен за употреба контролен панел, както и елегантен дизайн с изчистени линии. Обемът му е 15 литра, а номиналната мощност - 2kW. Лесно се инсталира..
205.00 189.00 лв.
Малолитражен бойлер Eldom 72325PMP 10л. - под мивка разполага с обем 10 литра. Той е предназначен за монтаж под мивка и се характеризира с висока икономия на електричество и минимални топлинни загуби. Това се дължи на перфектната топлоизолация от плътен ЕКО пенополиуретан. Може да се похвали с дълъг..
195.00 лв.
Малолитражен бойлер Eldom 72325NMP 10л. - над мивка е с обем от 10 литра и е предназначен да бъде монтиран над мивка.  Основни характеристики на модела Бойлерът функционира под налягане и се характеризира с висока степен на икономия и минимални топлинни загуби, благодарение на съвършената топ..
195.00 лв.
Малолитражен бойлер Atlantic Nanto 10l над мивка е победител на едно от най-големите изложения за промишлен дизай reddot за 2021 година. Моделът е оценен от международно жури по критерии като: степен на иновативност, ергономичност, функционалност и издръжливост. Той предлага атрактивен и ф..
219.00 лв.
Малолитражен бойлер Eldom 72326PMP 15л. - под мивка е високо икономично, надеждно решение за всяко едно домакинство.  Отличителни характеристики на модела Този модел бойлери се отличава с елегантен и модерен дизайн.  Снабден е с външен терморегулатор за задаване на температурата на загр..
199.00 лв.
Показани 1 от 16 | 50 (4 Страници)
4.22 | 153
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.