Категории
Your Cart

Бойлери под/над мивка

Пространството е важно нещо и когато е оскъдно, то тогава от нас се иска да го пестим максимално много. Разбира се, когато имаме възможност да се разпростираме, в името на комфорта можем да си позволим да го правим колкото ни се иска.

Ако, обаче живеете в малко жилище, както и повечето хора, то тогава съобразяването е основно нещо при вас. В това вече няма никакъв проблем, защото ние имаме точното решение – малки бойлери за под/над мивка.

Естествено, създадохме цяла една категория, посветена само на този специален вид уреди наречени „проточен бойлер”. Тези проточни бойлери винаги са били неразделна част от живота на съвременния човек и не бива да се лишаваме от невероятното удобство заради по-значителна липса на място.

Кое прави бойлерите за под / над мивка толкова желани

Именно спестяването на място е нещото, което можем да ви поднесем като основно преимущество на наличните бойлери под мивка. Различните бойлери за под/над мивка са пригодени за монтаж дори и в шкафчета, за да може успешно да бъдат скрити.

Освен компактни, наличните тук бойлер за под мивка са също така доста бързонагряващи. Благодарение на тях винаги ще разполагате с точното количество топла вода, тогава, когато имате нужда от нея.

Едно проточно бойлерче монтирано под или над мивката е идеалното решение за жилища без достъп до централно парно или с малки бойлери на ниски цени в банята.

Използвайки бойлер под мивка, вие не се лишавате от жизненоважната топлина на водата, дори и да има някой, който се къпе в банята докато миете чинии в кухнята.

Причината да заложим на Klimatici.bg

С нашите бойлери за под мивка всеки ден и всеки миг ще бъдат по-леки и лесни. Това е страхотна инвестиция, особено за големи семейство с много членове и непрестанен поток от мръсни ръце и използвани чинии.

Вземете вашия бойлер за мивка на по-ниска цена, само от Klimatici.bg и си спестете разкарването по магазините през почивните дни. Усетете простия лукс при ползването на един проточен бойлер под мивка и се насладете на новата си придобивка.

За нас няма по-хубаво от това някой да разчита на нас, защото това е най-ясното доказателство, че се справяме повече от добре.

Всеки човек знае, че хората искат да работят с него, когато е в пика на своите възможности – е, същият е принципът и тук, в сферата, в която ние развиваме дейността си.

Обожаваме идеята хората да ни се доверяват с надеждата да им даваме винаги най-доброто, най-качественото, най-провереното, най-новото от света на висококачествените климатични системи.

Ако и вие сте от хората, които желаете същото това отношение, ние сме онлайн магазинът, който може да ви го даде!

Ние сме Klimatici.bg и ви очакваме, готови да помагаме с избора на бойлери за мивка каквито и да са вашите потребности!

Поръчай бойлер за кухня или за/под мивка 30 литра, 5 л, 10 литра с мнения на ниска цена. Богато разнообразие от малки бойлери (за кухня) за/под или над мивка с Експресна доставка. Направи правилния избор на бързонагряващ малък проточен бойлер 5 литра, 10 л за/под мивка с мнения или кухненски проточни, малолитражни бойлери 10л под мивка на изплащане с или без оскъпяване. Гаранция за качество на всеки закупен кухненски бойлер или малолитражен бойлер за кухня под/над мивка 10 литра.

Популярни търсения: бойлерчета за кухня, бойлерче за мивка

Малолитражен бойлер Atlantic O’Pro 10l над мивка
-6 %
Малолитражен бойлер Atlantic O’Pro 10l над мивка се отличава с качествен емайлиран водосъдържател с високо съдържание на кварц. Мощността на модела е 1600W, а диаметъра Ø255 mm. Основна информация Уредът отговаря напълно на европейските стандарти за електробезопасност и защита на потребителите със..
179.00 169.00 лв.
Малолитражен бойлер Tesy GCA 0615 M01 RC 6л - над мивка
Hot По запитване
Малолитражен бойлер Tesy GCA 0615 M01 RC 6л - над мивка се отличава с компактен и стилен дизайн. Подходящ е за монтаж над мивки, номиналната му мощност е 1500 W, а неговия обем - 6 л. Притежава водосъдържател със стъклокерамично покритие. Основни характеристики на Малолитражен бойлер Tesy GCA 0615 ..
139.00 лв.
Малолитражен бойлер Eldom 72325NMP 10л. - над мивка е с обем от 10 литра и е предназначен да бъде монтиран над мивка.  Основни характеристики на модела Бойлерът функционира под налягане и се характеризира с висока степен на икономия и минимални топлинни загуби, благодарение на съвършената топ..
195.00 лв.
Малолитражен бойлер Tesy BiLight Compact GCA 1020 L52 RC 10л - над мивка
По запитване
Малолитражен бойлер Tesy BiLight Compact GCA 1020 L52 RC 10л - над мивка притежава нов, изчистен и елегантен дизайн.  Отличителни характеристики  Моделът представлява малолитражен бойлер за лесна и удобна инсталация над мивка. Неговият обем покрива 10 литра, а номиналната му мощност е 2 ..
189.00 лв.
Малолитражен бойлер Eldom 72326PMP 15л. - под мивка е високо икономично, надеждно решение за всяко едно домакинство.  Отличителни характеристики на модела Този модел бойлери се отличава с елегантен и модерен дизайн.  Снабден е с външен терморегулатор за задаване на температурата на загр..
205.00 лв.
Малолитражен бойлер Tedan Mini 8P Inox - под мивка Малолитражен бойлер Tedan Mini 8P Inox - под мивка
Hot
Малолитражен бойлер Tedan Mini 8P Inox - под мивка е с мощност 1500 W и номинален обем 8 л. Водосъдържателят му е изработен от висококачествена неръждаема стомана с марка ЕN1.4401 и ЕN1.4301 с дебелина от 2,0 мм до 2,5 мм, изпитан на 12 Bar налягане. Характеристики на модел Малолитражен бойлер Teda..
269.00 лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
4.37 | 19