Категории
Your Cart

Бойлери под/над мивка

Пространството е важно нещо и когато е оскъдно, то тогава от нас се иска да го пестим максимално много. Разбира се, когато имаме възможност да се разпростираме, в името на комфорта можем да си позволим да го правим колкото ни се иска.

Ако, обаче живеете в малко жилище, както и повечето хора, то тогава съобразяването е основно нещо при вас. В това вече няма никакъв проблем, защото ние имаме точното решение – малки бойлери за под/над мивка.

Естествено, създадохме цяла една категория, посветена на точно този вид уреди. Бойлерите винаги са били неразделна част от живота на съвременния човек и не бива да се лишаваме от невероятното удобство заради по-значителна липса на място.

Кое прави бойлерите за под/над мивка толкова желани

Именно спестяването на място е нещото, което можем да ви поднесем като основно преимущество на този тип артикули. Бойлерите за под/над мивка са пригодени за монтаж дори и в шкафчета, за да може успешно да бъдат скрити.

Ние идеално разбираме целите ви за пестене на място и заради това ви препоръчваме да успеете да постигнете идеята за обзавеждане на кухня или баня по един блестящ начин, икономисвайки сериозно от терена, с който разполагате.

Искате ли да работите с един от най-успешните онлайн магазини за електроуреди в България? Заповядайте при нас!

Причината да заложим на Klimatici.bg

Ако нещо в съвременния пазар за техника и електроуреди може да ви притесни, то това е нелоялното отношение на някои от търговците. Клиентите заявяват категорично своите изисквания в началото на отношенията им с даден онлайн магазин, но понякога и това не стига, за да бъдат установени точно границите.

Този тип отношения са сравнително сложни и това е напълно нормално. Нашата идея е да опростим всичко това като просто даваме на потребителите си възможно най-доброто, а те в замяна ни подкрепят със своята лоялност и добро отношение.

За нас няма по-хубаво от това някой да разчита на нас, защото това е най-ясното доказателство, че се справяме повече от добре. Всеки човек знае, че хората искат да работят с него, когато е в пика на своите възможности – е, същият е принципът и тук, в сферата, в която ние развиваме дейността си.

Обожаваме идеята хората да ни се доверяват с надеждата да им даваме винаги най-доброто, най-качественото, най-провереното, най-новото от света на висококачествените климатични системи. Ако и вие сте от хората, които желаете същото това отношение, ние сме онлайн магазинът, който може да ви го даде!

Ние сме Klimatici.bg и ви очакваме, готови да помагаме без значение колко е сложно!

Поръчай бойлер за кухня или за/под мивка 30 литра, 5 л, 10 литра с мнения на ниска цена. Богато разнообразие от малки бойлери (за кухня) за/под или над мивка с Експресна доставка. Направи правилния избор на бързонагряващ малък проточен бойлер 5 литра, 10 л за/под мивка с мнения или кухненски проточни, малолитражни бойлери 10л под мивка на изплащане с или без оскъпяване. Гаранция за качество на всеки закупен кухненски бойлер или малолитражен бойлер за кухня под/над мивка 10 литра. 

Популярни търсения: бойлерчета за кухня, бойлерче за мивка

Малолитражен бойлер Tesy GCA 0615 M01 RC 6л - над мивка се отличава с компактен и стилен дизайн. Подходящ е за монтаж над мивки, номиналната му мощност е 1500 W, а неговия обем - 6 л. Притежава водосъдържател със стъклокерамично покритие. Основни характеристики на Малолитражен бойлер Tesy GCA 0615 ..
139.00 лв.
Малолитражен бойлер Tedan Mini 8P Inox - под мивка е с мощност 1500 W и номинален обем 8 л. Водосъдържателят му е изработен от висококачествена неръждаема стомана с марка ЕN1.4401 и ЕN1.4301 с дебелина от 2,0 мм до 2,5 мм, изпитан на 12 Bar налягане. Характеристики на модел Малолитражен бойлер Teda..
219.00 лв.
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)