Категории
Your Cart

Бойлери под/над мивка

Пространството е важно нещо и когато е оскъдно, то тогава от нас се иска да го пестим максимално много. Разбира се, когато имаме възможност да се разпростираме, в името на комфорта можем да си позволим да го правим колкото ни се иска.

Ако, обаче живеете в малко жилище, както и повечето хора, то тогава съобразяването е основно нещо при вас. В това вече няма никакъв проблем, защото ние имаме точното решение – малки бойлери за под/над мивка.

Естествено, създадохме цяла една категория, посветена само на този специален вид уреди наречени „проточен бойлер”. Тези проточни бойлери винаги са били неразделна част от живота на съвременния човек и не бива да се лишаваме от невероятното удобство заради по-значителна липса на място.

Кое прави бойлерите за под / над мивка толкова желани

Именно спестяването на място е нещото, което можем да ви поднесем като основно преимущество на наличните бойлери под мивка. Различните бойлери за под/над мивка са пригодени за монтаж дори и в шкафчета, за да може успешно да бъдат скрити.

Освен компактни, наличните тук бойлер за под мивка са също така доста бързонагряващи. Благодарение на тях винаги ще разполагате с точното количество топла вода, тогава, когато имате нужда от нея.

Едно проточно бойлерче монтирано под или над мивката е идеалното решение за жилища без достъп до централно парно или с малки бойлери на ниски цени в банята.

Използвайки бойлер под мивка, вие не се лишавате от жизненоважната топлина на водата, дори и да има някой, който се къпе в банята докато миете чинии в кухнята.

Причината да заложим на Klimatici.bg

С нашите бойлери за под мивка всеки ден и всеки миг ще бъдат по-леки и лесни. Това е страхотна инвестиция, особено за големи семейство с много членове и непрестанен поток от мръсни ръце и използвани чинии.

Вземете вашия бойлер за мивка на по-ниска цена, само от Klimatici.bg и си спестете разкарването по магазините през почивните дни. Усетете простия лукс при ползването на един проточен бойлер под мивка и се насладете на новата си придобивка.

За нас няма по-хубаво от това някой да разчита на нас, защото това е най-ясното доказателство, че се справяме повече от добре.

Всеки човек знае, че хората искат да работят с него, когато е в пика на своите възможности – е, същият е принципът и тук, в сферата, в която ние развиваме дейността си.

Обожаваме идеята хората да ни се доверяват с надеждата да им даваме винаги най-доброто, най-качественото, най-провереното, най-новото от света на висококачествените климатични системи.

Ако и вие сте от хората, които желаете същото това отношение, ние сме онлайн магазинът, който може да ви го даде!

Ние сме Klimatici.bg и ви очакваме, готови да помагаме с избора на бойлери за мивка каквито и да са вашите потребности!

Поръчай бойлер за кухня или за/под мивка 30 литра, 5 л, 10 литра с мнения на ниска цена. Богато разнообразие от малки бойлери (за кухня) за/под или над мивка с Експресна доставка. Направи правилния избор на бързонагряващ малък проточен бойлер 5 литра, 10 л за/под мивка с мнения или кухненски проточни, малолитражни бойлери 10л под мивка на изплащане с или без оскъпяване. Гаранция за качество на всеки закупен кухненски бойлер или малолитражен бойлер за кухня под/над мивка 10 литра.

Популярни търсения: бойлерчета за кухня, бойлерче за мивка

Малолитражен бойлер Atlantic O’Pro 10l над мивка се отличава с качествен емайлиран водосъдържател с високо съдържание на кварц. Мощността на модела е 1600W, а диаметъра Ø255 mm. Основна информация Уредът отговаря напълно на европейските стандарти за електробезопасност и защита на потребителите със..
189.00 лв.
Малолитражен бойлер Eldom 72325NMP 10л. - над мивка е с обем от 10 литра и е предназначен да бъде монтиран над мивка.  Основни характеристики на модела Бойлерът функционира под налягане и се характеризира с висока степен на икономия и минимални топлинни загуби, благодарение на съвършената топ..
195.00 лв.
Предимства и характеристики на Малолитражен бойлер TESY Compact GCA 3015 G01 RC 27л - над мивка: Обем - 27 литра. Монтира се над мивка. Меден нагревател. Мощност - 1500 W. Налягане: 8 bar. Влагозащита: IP X4. Енергиен клас: C. Подово-стоящ модел. Лесен монтаж със специална планка. Полиур..
285.00 лв.
Малолитражен бойлер Eldom 72326PMP 15л. - под мивка е високо икономично, надеждно решение за всяко едно домакинство.  Отличителни характеристики на модела Този модел бойлери се отличава с елегантен и модерен дизайн.  Снабден е с външен терморегулатор за задаване на температурата на загр..
199.00 лв.
Основна информация за Малолитражен бойлер Tedan Mini 8N Inox - над мивка  Мощност 1500W. Водосъдържател от неръждаема стомана. Меден нагревател с магнезиев анод. Биполярен термостат, произведен от Thermowatt - Италия. Характеристики на Малолитражен бойлер Tedan Mini 8N Inox - над мивка..
269.00 лв.
Отличителни характеристики на Малолитражен бойлер Tedan Mini 8N еnamel - над мивка Мощност 1500W. Водосъдържател с емайлирано покритие. Меден нагревател с магнезиев анод - осигурява 50% по-дълъг експлоатационен живот и антикорозионна защита. Биполярен термостат, който притежава защита против з..
229.00 лв.
Малолитражен бойлер Eldom 72325NMB 10л. с батерия - над мивка разполага с обем 10 литра. Той е предназначен за монтаж над мивка и се характеризира с висока икономия на електричество и минимални топлинни загуби. Това се дължи на перфектната топлоизолация от плътен ЕКО пенополиуретан. Може да се похва..
219.00 лв.
Малолитражен бойлер Atlantic O’Pro 15l над мивка е предназначен за монтиране под мивка. Водосъдържателят притежава качествено емайлово покритие с високо съдържание на кварц. Номиналната мощност на този модел е 1600W. Диаметърът е Ø338 мм. Защитата IP 24 го предпазва от водни пръски. Тя напълно отго..
199.00 лв.
Малолитражен бойлер Ariston Andris Lux Eco 10/5 EU - над мивка е с най-високия енергиен клас А. Отличителни черти Произведен в Италия Серията е изцяло проектирана и произведена в италианските заводи на марка Ariston. Този модел може да се похвали с изключителен дизайн, който е подходящ за всяко с..
349.00 лв.
Малолитражен бойлер Ariston Andris Lux Eco 10U/5 EU - под мивка е с най-високия енергиен клас А. Отличителни черти Произведен в Италия Серията е изцяло проектирана и произведена в италианските заводи на марка Ariston. Този модел може да се похвали с изключителен дизайн, който е подходящ за всяко ..
359.00 лв.
Малолитражен бойлер Ariston Andris Lux Eco 15/5 EU - над мивка е с най-високия енергиен клас А. Отличителни характеристики Произведен в Италия Серията е изцяло проектирана и произведена в италианските заводи на марка Ariston. Този модел може да се похвали с изключителен дизайн, който е подходящ з..
379.00 лв.
Малолитражен бойлер Ariston Andris Lux Eco 30/5 EU - над мивка е с най-високия енергиен клас А. Отличителни характеристики Произведен в Италия Серията е изцяло проектирана и произведена в италианските заводи на марка Ariston. Този модел може да се похвали с изключителен дизайн, който е подходящ з..
399.00 лв.
Малолитражен бойлер Ariston Andris Lux 10 OR /5 EU - над мивка е с най-високия енергиен клас A. Отличителни белези Уредът е с малки размери и благодарение на системата за акумулиране, комфортът Ви е гарантиран, а практичността е осигурена. Продължителност - изборът на материали е причината за изк..
259.00 лв.
Основни характеристики на Малолитражен бойлер Ariston Andris RS 10/3 EU - над мивка Продължителност - изключително устойчив материал. Съпротивлението на медта гарантира антикорозионен ефект, а по-твърдата структура на фланеца намалява изискванията за поддръжка с течение на времето. Малки размери..
229.00 лв.
Основни характеристики на Малолитражен бойлер Ariston Andris RS 10U/3 EU - под мивка Продължителност - изключително устойчив материал. Съпротивлението на медта гарантира антикорозионен ефект, а по-твърдата структура на фланеца намалява изискванията за поддръжка с течение на времето. Малки размер..
229.00 лв.
Малолитражен бойлер Atlantic O’Pro 10l под мивка е предназначен за монтиране под мивка. Водосъдържателят притежава качествено емайлово покритие с високо съдържание на кварц. Номиналната мощност на този модел е 2000W. Диаметърът е Ø255 мм. Защитата IP 24 го предпазва от водни пръски. Тя напълн отгов..
189.00 лв.
Показани 1 от 16 | 32 (2 Страници)
4.25 | 152