Категории
Your Cart

Управления и аксесоари за газови котли

При нас ще откриете богато разнообразие от аксесоари за управление на газов котел. Избери терморегулатор, wi-fi управление, стаен термостат и др. аксесоари за котли на газ.

Полифосфатни пълнители - 5 бр.
По запитване
Комплект от 5 бр. полифосфатни пълнители, които омекотяват варовита вода. Един пълнител "омекотява"до 25 куб.м. топла вода за бита. Необходимо е да разполагате с дозатор - омекотител за санитарна вода...
19.00 лв.
WiFi управление Bosch EasyControl CT 200 Ви предоставя изключително много удобства и полезни функции. Основни черти на модела Управлявайте отоплението в отделните помещения Имате възможност ундивидуално да настройвате температурата и програмата за отопление на до 16 помещения: с EasyControl и без..
629.00 лв.
WiFi управление Bosch EasyControl CT 200 B Ви предоставя изключително много удобства и полезни функции. Характеристики на модела Управлявайте отоплението в отделните помещения Имате възможност ундивидуално да настройвате температурата и програмата за отопление на до 16 помещения: с EasyControl и ..
629.00 лв.
Терморегулатор Immergas CARv2 - безжичен е стаен терморегулатор, модулационен контролер и седмичен термостат CARv2. Свързва се безжично към газов котел на Immergas. Позволява седмично програмиране на котела и осигурява подобряване на енергийната ефективност на системата до 3-4 процента. Управлението..
369.00 лв.
Терморегулатор Immergas CARv2 - жичен е стаен терморегулатор. Модулационен контролер и седмичен термостат CARv2. Моделът се свързва жично към газов котел на Immergas. Възможност за седмично програмиране на котела и подобряване на енергийната ефективност на системата до 3-4%. Управлението на котела ..
289.00 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
4.22 | 176
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.