Категории
Your Cart

Хладилници за вграждане

Нашите хладилници за вграждане могат да ви дадат всичко онова, от което имате нужда. Един хладилник за вграждане, може да се каже, повече си заслужава мястото до останалата част от артикулите, които предлагаме в нашия онлайн магазин, отколкото обикновените хладилници.

Заповядайте сами и се убедете в практическите и естетични предимства, които нашите вградени хладилници притежават.

Удобни ли са нашите хладилници за вграждане

Едно от най-сериозните неща, които се търсят в днешно време от масовия потребител, това е удобството при съхраняване на храна. Затова във все повече домове може да видите поне един вграден хладилник.

С малък хладилник за вграждане, вие добивате естетиката на добре подредена кухня, като същевременно получавате безрезервна защита и съхранение на вашите зеленчуци.

Затова има и видове уреди, като единичен хладилник за вграждане под плот, който са фаворитите на много бизнеси, ресторанти и барове.

Благодарение на техния голям капацитет, но умален външен обем, различните хладилници за вграждане под плот могат да се използват без да пречат на безопасната работа на всички зад бара.

Хладилник за вграждане с горна камера с размери подходящи за бутилки, плодове и други съставки за коктейли, доставят нужното пространство и гъвкавост.

Това, което търсят хората е стилни вид и подредба на апартамента им, както и едновременно с всичко – пълна доза функционалност и икономия на уредите. Това е сложна комбинация, която преди години изглеждаше меко казано непосилна за онези, които създаваха тези машини.

Към днешна дата, обаче нещата не изглеждат толкова зле, защото вече имаме хладилници за вграждане, които имат възможността да бъдат буквално незабележими във вашия дом.

Това са уреди, които нямат никаква нужда от открити части, а дори напротив – колкото по-скрити са, толкова по-добре е това за тяхната работа.

Те се монтират по по-специален начин, който позволява реално вграждането им и по този начин това печели място за вас във вашата кухня, както и добро ниво на функционалност. Както виждате от всичко печели само и единствено потребителят.

Това, което не е напълно надеждно за повечето потребители, обаче е нивото на контрол при нужда от смяна на даден консуматив или казано по-общо – колко лесно се поддържа такъв тип техника.

Добър пример за това е един хладилници за вграждане с размери подходящи за малка кухня или кемпер.

Има, обаче нещо, което трябва да кажем на тези хора – в България вече всеки домашен майстор разбира от профилактика и евентуално от ремонт на вградени електроуреди, така че имате варианти при евентуална нужда от подобни манипулации.

Моделите на Klimatici.bg – мечта за всеки клиент

Ние от Klimatici.bg сме на мнение, че една кухня освен функционална, трябва да бъде и стилна, за да се готви със самочувствие на истински готвач! Това вече е лесно с моделите за вграждане на различните ни типове електроуреди.

Заповядайте и бързо разберете кои са най-новите уреди и кои са най-добрите оферти за вас! Закупете възможно най-доброто за вас и вашето семейство на конкурентна цена и с години наред гаранция.

Доверете се на безапелационно наложилия се опит на нашия онлайн магазин! Очакваме ви при нас, за да видите що е то информиран избор и колко по-лесно се пазарува, когато и двете страни са устремени към едно и също – вашите сигурност и комфорт.

Хладилник за вграждане Liebherr UIKP 1554 Premium е произведен с дясно окачване на вратата. За оптимално използване на уреда и индивидуалните предпочитания на потребителите е създадена възможност за смяна на посоката на отваряне на вратата.  Основни характеристики на модела Моделът притежава ..
1799.00 лв.
Хладилник за вграждане Liebherr SBS 70I4 Premium BioFresh NoFrost IceMaker Хладилник за вграждане Liebherr SBS 70I4 Premium BioFresh NoFrost IceMaker
Изчерпан
Хладилник за вграждане Liebherr SBS 70I4 Premium BioFresh NoFrost IceMaker притежава мощна система за бързо охлаждане на хранителните продукти и поддържа равномерна температура в цялото пространство.  Основни характеристики Хладилникът притежава технологията NoFrost. Продуктите се замраяват с..
5799.00 лв.
Хладилник за вграждане Liebherr IRf 3901 Pure EasyFresh се отличава с икономия на енергията и редица иновативни функции. Отличителни характеристики EasyFresh С отделението EasyFresh си гарантирате свежест от пазара в дома ви. Без значение дали плодовете или зеленчуците са извън опаковката, те се ..
1399.00 лв.
Хладилник за вграждане Liebherr IRf 3900 Pure EasyFresh е иновативен и икономичен продукт, препоръчан за Вашето домакинство. Отличителни характеристики  Отделението EasyFresh съхранява оптимално и осигурява свежестта на плодовете и зеленчуците, независимо дали те са разопаковани или не. Плътн..
1299.00 лв.
Хладилник за вграждане Liebherr IRSf 3900 Pure EasyFresh е иновативен модел с изключително много полезни функции. Основни характеристики и предимства на модела Осигурете си свежестта от пазара и в дома Ви! Независимо дали плодовете и зеленчуците са разопаковани нашето отделение EasyFresh гарантира..
1299.00 лв.
Хладилник за вграждане Liebherr IRe 3920 Plus EasyFresh поддържа изключително ниски нива на шум, може да го преоборудвате с SmartDeviceBox и има функция за блокиране на дисплея при промени на настройките по невнимание.  Отличителни характеристики  Една от отличителните характеристики на ..
1399.00 лв.
Хладилник за вграждане Liebherr IRSf 3901 Pure EasyFresh се отличава с редица иновативни функции и режими, полезни за Вашето домакинство. Отличителни характеристики и предимства  Едно от предимствата, с които разполага моделът отделението EasyFresh, което дава сигурна гаранция за свежестта на..
1399.00 лв.
Хладилник за вграждане Liebherr UIKP 1550 Premium е енергиен клас E, с общ полезен обем от 137 литра. Основни характеристики на модела Автоматиката SuperCool - тя понижава температурата на охлаждане за 12 часа до +2 °C, което е идеално за прясно поставените продукти. Vario цокъл - спомага за на..
1749.00 лв.
Хладилник за вграждане Liebherr UIKo 1550 Premium е идеално решение за съхранение на току що закупените плодове и зеленчуци. Моделът е с общ полезен обем 132 литра, ниво на шум 35 dB и енергиен клас F. Отличителни характеристики Уредът притежава редица отличителни характеристики. Една от тях е нал..
1799.00 лв.
Гарантирана свежест на Вашите продукти и истинско удоволствие при експлоатация с Хладилник за вграждане Liebherr IRSe 4100 Pure EasyFresh. Моделът е толкова тих, че едва ще го чуете, благодарение на перфектно оптимизираните хладилни части.  Отличителни характеристики Уредът на Liebherr предла..
1649.00 лв.
Хладилник за вграждане Liebherr IRSe 4101 Pure EasyFresh гарантира поддържането на свежи хранителни продукти и лесно управление, само чрез леко натискане на сензорния екран. Той поддържа толкова ниски нива на шум, че трябва силно да наострите уши, за да го чуете. Отличителни характеристики на модел..
1719.00 лв.
Хладилник за вграждане Liebherr IRe 4020 Plus EasyFresh е модел, който осигурява свежестта на продуктите Ви, безшумен е и лесно се управлява, благодарение на сензорния си дисплей. Основни характеристики Вече не се налага да се чудите кога или как да почистите хладилника, дали да го изключите или д..
1749.00 лв.
Хладилник за вграждане Liebherr IRBd 4120 Plus BioFresh Ви доближава до бъдещето на технологиите с помощта на SmartDeviceBox, грижи се за удобството Ви при настройване на сензорният екран и е изключително тих, благодарение на оптимизираните хладилни части. Отличителни характеристики Храните се..
2099.00 лв.
Хладилник за вграждане Liebherr IRBd 4121 Plus BioFresh Ви прави част от бъдещето на интелигентния дом с дигиталните възможности на SmartDeviceBox, грижи се за удобното настройване на функциите със сензорния, интуитивен екран и поддържа изключително тихи нива на шум, благодарение на оптимизираните х..
2159.00 лв.
Хладилник за вграждане Liebherr ICTS 2231 Comfort притежава следните отличителни характеристики: BioCool BioCool чекмеджето се грижи за регулиране на влажността в хладилното отделение. Така всичките ви плодове и зеленчуци остават свежи. Чекмеджето може да се изважда върху лесно подвижни колелца за..
1849.00 лв.
Хладилник с фризер за вграждане HANSA BK316.3FA Хладилник с фризер за вграждане HANSA BK316.3FA
Изчерпан
Функции на Хладилник за вграждане Hansa BK316.3 Универсална врата, която може да се монтира отляво или отдясно - по избор на клиента. Когато е отворена под прав ъгъл, чекмеджетата на фризера могат да се изтеглят напълно. Осветление LED - по-светло и по-бяло вътрешно пространство за разлика от тр..
999.00 лв.
Показани 1 от 16 | 34 (3 Страници)
4.26 | 148
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.