Категории
Your Cart

Преоценени домакински електроуреди

Да обзаведеш изцяло една кухня или перално помещение не е евтина работа, но за тези от вас, на които им се е случвало, едва ли има нещо по-приятно от закупуването на евтин домакински уред. Затова ние от Klimatici.bg тук ви представяме нашата селекция от запазени преоценени домакински електроуреди.

Какво означава един домакински уред да бъде преоценен

Израза „преоценен електроуред” означава, че това е уред, който е в гаранционен период, но е бил върнат в магазина поради нужда от замяна.

Тези уреди са скритата тайна на всеки магазин за електроуреди и най-често стоят най-отзад, но ние ги извеждаме най-отпред тъй като знаем, че нашите клиенти ценят добрата сделка.

Преоценени са и артикули, които са претърпели леки козметични щети при доставка, но са вече оправени и са напълно изправни що се отнася до всички техни вложени функции, режими и програми.

Поради този вид поправка, тяхната цена е значително намалена от тази на нов и непокътнат артикул, което е и основата причина много хора да ги избират.

Ако нямате проблем с това една пералня да има лека драскотина от невидимата си страна, или печката да има сменено термозащитно стъкло, то тогава тази селекция е точно за вас.

И тъй като знаем, че понякога семейният бюджет може да бъде малко ограничен, но нуждите на домакинството остават, прави редовни намаления на тези вече намалени като цена продукти.

Как най-добре да се възползвате от нашите преоценени домакински уреди

За да се възползвате напълно от предоставените тук преоценени домакински електроуреди, ви препоръчваме да се свържете с нас, за да разберете повече за състоянието на всеки артикул.

Ако ви интересува конкретен продукт, но искате да разберете повече за него и неговата ефективност, можете да се свържете с нас или да разгледате галерията на продукта.

Всеки артикул тук, без значение неговото състояние, е изключително добре поддържан и идва със сервизна информация и история. В случаите, в които продуктите имат транспортни или фабрични дефекти, те задължително биват споменати в описанието на продукта или се включват като снимка.

Най-често срещаните случаи на дефекти са реално съвсем леки разлики от най-доброто, което тази продуктова линия може да предложи, за това идват на намалена и „преоценена” стойност.

Защо винаги можете да намерите търсеното на Klimatici.bg

Основната причина да имаме висок процент повторни клиенти, е тъй като тук хора от най-различни среди, могат да намерят точно това, което търсят. Това не е никак случайно – нашата роля и модел на действие е да предоставим висококачествени продукти на по-добра цена и това по никакъв начин не се променя и при нашите преоценени домакински електроуреди.

Няма продукти в тази категория.

4.26 | 162