Категории
Your Cart

Стенни конвектори

Дори само един стенен конвектор може да промени начинът, по който отоплявате дома си. Да, той дава нужните топлина и спокойствие, за да може всеки от нашите клиенти, който е избрал подобно средство за отопление, да е доволен.

Най-вероятно този уред ще служи дълги години на нашия потребител. Кое, обаче е нещото, с което специално серията ни от стенни конвектори може да даде на нашите потребители за разлика от останалите?

Истината е, че нашите стенни конвектори са нещото, което спестяват пари и място на клиентите ни. Различните конвектори за стена са подходящи за различни стаи от дома – някои са за отопление в баня, а други за детска стая или ясла.

Защо да предпочетете стенни конвектори

Именно спестяването на място е онзи фактор, заради който нашите клиенти масово избират да заложат на конвектор за стена. Принципът на действие е абсолютно същия, както е при обикновените стоящи модели.

Тук често имаме и удобството да контролираме всички процеси в принципа на работа на уреда посредством дистанционно, което винаги е добре дошло!

Обичаме удовлетворения клиент и заради това се опитваме да даваме всичко необходимо на всеки, който е пристигнал при нас с конкретен проблем.

Причините, поради които да се доверите на Klimatici.bg

Климатът е нещо много важно за постигането на цялостен уют и спокойствие у дома.

Ето защо ние сме хората, които винаги са давали всичко от себе си, за да дарят своите потребители с възможността да избират между качество и устойчивост – на практика две понятия, които нямат абсолютно никаква разлика.

Можем спокойно да ви дадем уверението си, че можем да бъдем успешни заедно с вас. Ако вие ни дадете своето доверие, ние можем да бъдем ваш сигурен партньор при закупуване на конвекторна печка за стена.

Ще се уверим, че тя е на първо място безопасна, на второ достъпна и на трето изключително устойчива.

Какво повече може да му е нужно на един клиент? Разбира се, че последното от важните неща, които клиентите търсят от търговците, това е отношението.

Можем ли да бъдем отзивчиви и добри към клиентите си като едновременно с това им даваме и пълна доза разбиране и търпение? Всъщност, ако трябва да сме напълно честни, това е нещото, което ни кара да се чувстваме успешни и сигурни в нещата, които правим – това, че се държим към потребителите си именно по гореописания начин.

Нашите компетентни служители са изключително наблюдателни и бързо схващат накъде точно бие даден клиент и какво точно иска той от нас. Препращат го към онзи продукт, който търси и това дава на потребителя спокойствието, че е в сигурни ръце.

Това е всичко! Вижте колко е лесно да получите нещата, които са ви нужни – просто трябва да ни се доверите и да се чувствате напълно готови да приемете съвет от професионалист.

Очакваме ви!

Голямо разнообразие от стенни конвектори на Топ цени или стенен конвектор на промоция от Klimatici.bg! Направи правилния избор с конвектор за стена или конвекторни печки за стена с Безплатна доставка. Избери сред най-добрите конвектори за стена и вземи на изплащане конвектор стенен с или без оскъпяване.

Други търсения: електрически радиатори за стена

Конвектор Airelec Basic Pro 1500W, Електронен термостат е нов модел, отговарящ на изискванията на ErP 2018 - Европейска директива за екодизайн на продукти, свързани с енергопотреблението. Целта е намаляване на потреблението на енергия и въглеродни емисии и ограничаване на въздействието върху околнат..
249.00 лв.
Конвектор Bosch HC 4000-15, 1500W, Електронен програмируем термостат притежава редица полезни функции и защити. Отличителни черти Този уред е нов модел, отговарящ на изискванията на ErP 2018 - Европейска директива, рамкираща изискванията за екодизайн на продукти, свързани с енергопотреблението. Це..
329.00 лв.
Конвектор Bosch HC 4000-25, 2500W, Електронен програмируем термостат притежава редица полезни функции и защити. Отличителни характеристики Този уред е нов модел, отговарящ на изискванията на ErP 2018 - Европейска директива, рамкираща изискванията за екодизайн на продукти, свързани с енергопотребле..
359.00 лв.
Конвектор Airelec Tactic Pro 1500W, Електронен термостат е част от новоразработена серия, подходящ за монтиране в бани и влажни помещения. Функции и характеристики на модела Нов модел по ErP 2018 - отговаря на изискванията на Европейската директива, която рамкира изискванията за екодизайн. Целта е..
309.00 лв.
Конвектор Airelec Tactic Pro 2000W, Електронен термостат е част от новоразработена серия, подходящ за монтиране в бани и влажни помещения. Отличителни характеристики Нов модел по ErP 2018 - отговаря на изискванията на Европейската директива, която рамкира изискванията за екодизайн. Целта е да се н..
339.00 лв.
Конвектор ADAX GLAMOX TPA 12 DT, 1200W, Дигитален програмируем термостат е перфектното решение дори за най-взискателния интериор, благодарение на извитата си форма и уникални качества. Височината на уреда е 350 мм, дължината - 1065 мм, а мощността - 1200W. Характеризира се с автоматична термозащита..
419.00 лв.
Конвектор Airelec Basic Pro 2500W, Електронен термостат е нов модел, отговарящ на изискванията на ErP 2018 - Европейска директива за екодизайн на продукти, свързани с енергопотреблението. Целта е намаляване на потреблението на енергия и въглеродни емисии и ограничаване на въздействието върху околнат..
319.00 лв.
Отличителни характеристики на Конвектор Airelec Tactic Pro 2500W, Електронен термостат Нов модел по ErP 2018 - отговаря на изискванията на Европейската директива, която рамкира изискванията за екодизайн. Целта е да се намали потреблението на енергията и вредните въглеродни емисии да бъдат ограничен..
369.00 лв.
Стенен отоплителен панел NEO NP 12 KDT е от конвекторен тип и е с височина 370 мм, дължината му е 934 мм, а мощността 1200 W. Конвектор ADAX NEO NP 12 KDT WHITE, 1200W, Дигитален програмируем термостат притежава дигитален, програмируем термостат и градусна скала за стайна температура. Освен това авт..
379.00 лв.
Най-доброто от скандинавските технологии и дизайн в отоплението е съчетано в Конвектор ADAX GLAMOX TPA 15 DT, 1500W, Дигитален програмируем термостат. Отличителни характеристики на модела Сред основната отличителна черта на продукта е неговия уникален дизайн. Със своята дискретно извита форма и ун..
449.00 лв.
Конвектор ADAX GLAMOX TPA 20 DT, 2000W, Дигитален програмируем термостат е с автоматична термозащита е функция против замръзване. Височината му е 350 мм, а дължината - 1669 мм. Отличителни характеристики на модела Този конвектор съчетава най-доброто от скандинавските технологии и дизайн в отоплени..
489.00 лв.
Отоплителен панел NEO NP 20 KDT е от конвекторен тип. Висок е 370 мм, дълъг е 1400 мм, а мощността му е 2000 W. Този модел разполага с дигитален, програмируем термостат и градусна скала за стайна температура. Притежава автоматична термозащита и функция против замръзване. Подходящ е за отопление на п..
439.00 лв.
Конвектор Adax Economic VP 1105 KTP, 500W, Механичен термостат
Изчерпан
Конвектор Adax Economic VP 1105 KTP, 500W, Механичен термостат е удобен и практичен продукт, подходящ за помещения до 5 кв. М. Основни характеристики  Размерите на конвектора са ширина 370 мм, височина 420 мм, а мощността му е 500 W. Той е компактен и е предназначен за по-малки помещения. Не..
149.00 лв.
Конвектор Adax Economic VP 1110 KTP, 1000W, Механичен термостат
Hot Изчерпан
Конвектор Adax Economic VP 1110 KTP, 1000W, Механичен термостат е уред, подходящ за отопление на малки помещения до 10 кв.м. Неговите размери отговарят на височина 420 мм., ширина 540 мм. и мощност 1000 W. Не се препоръчва за употреба в бани или мокри помещения.  Моделът притежава термостат, ..
169.00 лв.
Конвектор ADAX NEO WIFI NH 14 KWT WHITE, 1400W, Дигитален програмируем термостат има височина 330 мм, дължината му е 1094 мм, а мощността 1400 W. Той е подходящ за отопление на малки помещения с големина до 13 кв.м. Основни функции и характеристики на модела Автоматична термозащита. Функция про..
549.00 лв.
Конвектор ADAX NEO WIFI NH 20 KWT WHITE, 2000W, Дигитален програмируем термостат е тип конвекторен и е с височина 330 мм, дължина 1433 мм и мощност 2000 W. Разплага с автоматична термозащита и функция против замръзване. Подходящ е за отопление на малки помещения до 18 кв.м. Дизайнът на този модел е..
599.00 лв.
Показани 1 от 16 | 34 (3 Страници)
4.11 | 32