Категории
Your Cart

Стенни конвектори

Конвекторът е нещо много интересно като уред. Да, той дава нужните топлина и спокойствие, за да може всеки от нашите клиенти, който е избрал подобно средство за отопление, да е доволен.

Най-вероятно този уред ще служи дълги години на нашия потребител. Кое, обаче е нещото, с което специално серията ни от стенни конвектори може да даде на нашите потребители за разлика от останалите?

Истината е, че нашите стенни конвектори са нещото, което спестяват и място на клиентите ни.

Защо да предпочетете стенни конвектори

Именно спестяването на място е онзи фактор, заради който нашите клиенти масово избират да заложат на този тип конвекторна печка. Принципът на действие е абсолютно същия, както е при обикновените стоящи модели.

Тук често имаме и удобството да контролираме всички процеси в принципа на работа на уреда посредством дистанционно, което винаги е добре дошло! Обичаме удовлетворения клиент и заради това се опитваме да даваме всичко необходимо на всеки, който е пристигнал при нас с конкретен проблем.

Причините, поради които да се доверите на Klimatici.bg

Климатът е нещо много важно за постигането на цялостен уют и спокойствие у дома. Ето защо ние сме хората, които винаги са давали всичко от себе си, за да дарят своите потребители с възможността да избират между качество и устойчивост – на практика две понятия, които нямат абсолютно никаква разлика.

Можем спокойно да ви дадем уверението си, че можем да бъдем успешни заедно с вас. Ако вие ни дадете своето доверие, ние можем да бъдем ваш сигурен източник на електрически уреди, които са на първо място безопасни, на второ достъпни и на трето изключително устойчиви.

Какво повече може да му е нужно на един клиент? Разбира се, че последното от важните неща, които клиентите търсят от търговците, това е отношението.

Можем ли да бъдем отзивчиви и добри към клиентите си като едновременно с това им даваме и пълна доза разбиране и търпение? Всъщност, ако трябва да сме напълно честни, това е нещото, което ни кара да се чувстваме успешни и сигурни в нещата, които правим – това, че се държим към потребителите си именно по гореописания начин.

Нашите компетентни служители са изключително наблюдателни и бързо схващат накъде точно бие даден клиент и какво точно иска той от нас. Препращат го към онзи продукт, който търси и това дава на потребителя спокойствието, че е в сигурни ръце.

Това е всичко! Вижте колко е лесно да получите нещата, които са ви нужни – просто трябва да ни се доверите и да се чувствате напълно готови да приемете съвет от професионалист.

Очакваме ви!

Голямо разнообразие от стенни конвектори на Топ цени или стенен конвектор на промоция от Klimatici.bg! Направи правилния избор с конвектор за стена или конвекторни печки за стена с Безплатна доставка. Избери сред най-добрите конвектори за стена и вземи на изплащане конвектор стенен с или без оскъпяване.

Други търсения: електрически радиатори за стена

Конвектор ADAX GLAMOX TPA 12 DT, 1200W, Дигитален програмируем термостат е перфектното решение дори за най-взискателния интериор, благодарение на извитата си форма и уникални качества. Височината на уреда е 350 мм, дължината - 1065 мм, а мощността - 1200W. Характеризира се с автоматична термозащита..
349.00 лв.
Конвектор Adax Economic VP 1105 KETP, 500W, Електронен термостат e предназначен за помещения до 5 кв. м. Ширината му е 370 мм., а височината - 420 мм. Не е подходящ за монтаж в баня и мокри помещения. Отличава се с нискотемпературен нагревател, градусна скала с температура по Целзии, автоматична вг..
169.00 лв.
Конвектор Bosch HC 4000-20, 2000W, Електронен програмируем термостат е предназначен за помещения от 15 до 20 кв. м.  Отличителни характеристики Нов модел по ErP 2018 Серията отговаря на изискванията на ErP 2018, която рамкира изискванията за екодизайн на продуктите, свързани с потреблението ..
265.00 лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)