Категории
Your Cart

Стъклени конвектори

Едно от основните неща, които трябва да знаете за нашите стъклени конвектори, това е за тяхната устойчивост. Всеки човек знае, че тези продукти са напълно адекватни и най-важното е, че са направени по световни стандарти.

Много хора не предполагат колко добре ще се впише в интериора им този вид конвектор. Ако искате да модернизирате вида на вашия дом или офис, то нашите стъклени конвектори ще свършат много полезна работа по отношение на това.

Единственото, от което се нуждаем като информация, това е точната квадратура на помещението, в което ще работи исканият от вас уред. Това е важно, защото всеки човек иска да получи комфорт, а това няма как да стане, ако помещението е твърде голямо.

Кога трябва да заложим на стъклени конвектори

Това, което трябва да знаете, е, че не във всяка ситуация можете да се доверите на този тип конвектори от онлайн магазина на Klimatici.bg, защото в някои случаи клиентите ни имат малки деца, които не внимават кой знае колко много в игрите у дома.

Ако сметнете, че децата ви са от по-щурите, обичащи динамичните игри, то такъв тип артикули може би трябва да дойда на по-късен етап, когато детето порасне. В противен случай напълно възможно е да стане така, че конвекторът или детето ви да пострада, което със сигурност не е вашата цел, когато търсите подобен артикул.

Klimatici.bg – това ли е най-доброто място за вас

На онлайн сцената в България изскочиха куп магазини, куп имена с кратка история, недостатъчно опит и в доста от случаите минимален опит заради малкото работни часове. Това води до разнообразие за клиента, за което сме напълно съгласни и подкрепяме тази тенденция.

Всичко останало, обаче е само и единствено във вреда на онези, които наистина желаят да се сдобият с адекватни откъм качество артикули. Всеки знае – в онлайн магазин Klimatici.bg ще намери точно тези неща – ниски цени, висока устойчивост и много, много труд в името на клиентското удовлетворение.

Ако и вие имате желание да станете част от този онлайн магазин и нашето семейство да се разрасне с още хора, които мислят за своя начин на живот и искат качеството никога да не ги напуска в дома и в офиса им, то нашата работа е ясна, а мястото ви в интернет също. Можете ли да си представите онлайн магазин, който да удовлетворява всичките ви нужди?

Ние сме хората, които работят за вашия комфорт, така че просто ни се доверете – останалото ще свършим ние. Без компромиси, без оправдания – просто добре свършена работа!

Стъклен лъчист конвектор за баня Campaver bains 1000W огледален е най-висок клас лъчист радиатор. Той е специално проектиран за използване в бани и мокри помещения, защото има влагоустойчивост IP24.  Мощността на самия конвектор е 600 W, а на лирата 400W. Подходящ е за помещения до 10 кв.м. Мо..
3799.00 лв.
Конвектор ADAX CLEA CH 04 KWT WiFi White, 400W, Дигитален програмируем термостат е продукт с изключително атрактивна визия, подходящ за монтаж в помещения до 5 кв.м. Отличителни характеристики  Моделът е със стъклен, бял преден панел. Височината му е 340 мм., дължината 606 мм, а мощността отг..
505.00 лв.
Конвектор ADAX CLEA CH 06 KWT WiFi Black, 600W, Дигитален програмируем термостат е стенен отоплителен панел със стъклен преден панел в черен цвят. Неговата визия е изключително атрактивна.  Основни характеристики  Дължината му е 676 мм., височината му е 340 мм, а мощността 600 W. Моделът..
515.00 лв.
Конвектор ADAX CLEA CH 08 KWT WiFi Black, 800W, Дигитален програмируем термостат е подходящ за отопление на помещения от 5 кв.м. До 10 кв.м.  Отличителни характеристики на модела Това е конвектор със атрактивна визия, неговия преден панел е черен и стъклен. Размерите му покриват височина от 3..
539.00 лв.
Стъклен лъчист конвектор Airelec Glassance Smart ECOcontrol 1500W, Електронен термостат e предназначен за помещения от 15 до 20 кв.м.  Отличителни черти на конвектора Нов модел по ErP 2018 Новоразработена серия, която отговаря на изискванията на ErP 2018 - Европейска директива. Основната й ц..
1239.00 лв.
Стъклен лъчист конвектор за баня Campaver bains 1000W зелена лагуна e най-висок клас лъчист радиатор, предназначен за монтаж в бани и мокри помещения от 5 до 10 кв.м. Неговата влагоустойчивост е IP24.  Отличава се с излъчване на приятна и комфортна топлина от стъклената повърхност. Неговата ви..
3799.00 лв.
Конвектор ADAX CLEA CH 04 KWT WiFi Black, 400W, Дигитален програмируем термостат е с изключително атрактивна визия. Притежава стъклен преден панел в черен цвят. Неговата височина е 340 мм, а дължината - 606 мм. Предназначен е за отопление на малки помещения до 4 кв.м. Отличителни характеристики Мо..
505.00 лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)
4.31 | 31