Категории
Your Cart

Уреди за съхранение на пури

Правилната пура с правилното питие, гледка и компания са от онези специални и редките удоволствия на живота. За тези специални тютюневи изделия, които ни пренасят към тропиците на земното полукълбо, ние от Klimatici.bg предоставяме луксозно изработени уреди за съхранение на пури, които да запазят всички естествени аромати на вашата отвъдокеанска колекция.

Защо пурите имат нужда от хумидор

Тютюневите изделия като пури главно съдържат бленд от специално отгледани растителни видове, етерични масла и есенции, които се комбинират по дългогодишна рецепта. При запалване на една пура, всеки елемент вложен в нея се обединява в плътен пушек, който допълнително овкусява устната кухина и добавя цялост и плътност на едно бренди или коняк.

За да се запази този ефект, всяка пура, без значение дали тя е настипна или в собствена опаковка, трябва да бъде съхранена при правилната температура и влажност. При влажност до 75%, пурата и тютюна в нея запазват мек и приятен вкус, докато при по-ниска от 60% влажност, вкусовете стават остри и значително по-размити.

Ролята на един хумидор е да запази възможно най-оптималната влажност на тютюна и етеричните масла в него. Така се предотвратява загубата на тъй важните и желани качества на луксозното изделие – а с правилната програма на нашите уреди вие можете дори да съхранявате пурите с години без разлика във вкуса или текстурата им.

Какво е добре да знаете за различните уреди за съхранение на пури

В зависимост от вашата колекция е добре да вземете предвид кутията, в която ще се съхраняват пурите. Най-добрите места за съхранение са кедровите кутии, тъй като те не променят ароматността на пурите, дори те да имат директен допир с дървесината.

Абсорбиращата способност на дървените капиляри също така позволява много по-лесен контрол на високи стойности на влага от 68% до 75% без особено осезаема дивияция. Различните уреди за съхранение на пури изложени тук Ви позволяват да съхранявате и складирате вашите пури в наличните кутии направени от кедър.

Благодарение на вградената LED осветителна система, хумидорите могат да се използват и като витрини. С лесен и сигурен монтаж на стена, тези уреди са идеалния интериорен елемент на всяко изискано лоби, стая за пушене или уиски клуб с изискана клиентела.

Винаги можете да разчитате на Klimatici.bg

Онова неща, което кара 99% от всички клиенти да се връщат при нас, е че тук знаят, че има на кого да разчитат. Нашата експертиза е изградена в следствие на десетилетия, уповавайки се на интерес и реално професионално отношение към всеки нов продукт и електроуред, без значение за какво е предназначен.

Уред за съхранение на пури, който защитава висококачествените премиум тютюневи изделия. Благодарение на комбинацията от модерна електроника и надеждни сензори за влажност, Вашите пури ще запазят естествения си аромат и вкус.

Витрина за съхранение на пури Liebherr ZKes 453 Humidor създава перфектен климат за пурите и може да се монтира на стена. Основни характеристики Прецизен контрол Температурата може да бъде зададена между + 16 ° C и + 20 ° C, а влажността между 68% и 75% чрез прецизна електронна система за управле..
4899.00 лв.
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)
4.24 | 163
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.