Категории
Your Cart

Хладилници с една врата

Едно от нещата, които можем да кажем за масовото домакинство е това, че уредите са сходни навсякъде. Единствените разлики са моделите, които използват различните хора.

При някои, акцентът пада върху печката с котлони, защото са по-изявени готвачи, други пък залагат на стилен и огромен хладилник, защото повече съхраняват различните съставки у дома. Каквото и да слагат в хладилника си, обаче, то трябва да е на сигурно място.

В това направление имаме какво да предложим и то е хладилници от различен тип – хладилници с една врата и такива с две или повече.

Защо да закупите хладилници с една врата

Всички хладилници с една врата разполагат с едно невероятно качество и това стилният дизайн. Ако искате изчистени, директни, прави линии, които да не страдат от различни прекъсвания (две врати), то моделът за вас се крие някъде из тази категория.

Разбира се, можете да се доверите и на компетенцията директно на наш служител, който ще ви покаже света на хладилната техника през погледа на информирания човек, за да стигнете по-лесно до възможностите на онова, което можем да ви предложим. Готови сме да бъдем ваш водач към точния артикул за домакинството ви.

Доверете ни се и няма да съжалявате!

Закупете новата си техника от онлайн магазин Klimatici.bg

Нашият онлайн магазин може съвсем спокойно да ви предостави онова, което търсите – ниски цени и купища артикули. Качеството на всеки един артикул ще дойде и във вашия дом или офис срещу сравнително малко време, в което да избирате между различни класове продукти.

Разбира се, всеки клиент желае възможно най-много да смали времето, в което избира между няколко неща, заради това ние сме впрегнали цялата си компетенция към това да минимизираме изгубеното време в онлайн магазина и увеличаване на онова, в което се радвате на придобивката.

Монтажът и първоначалната експлоатация след това също са стъпки, които задължително се извършват от специалист. Ефективността от нашата работа проличава най-много след време, в което клиентът е прекарал със закупеното от нас.

Ако клиентът е доволен дори и след години на употреба, то ние сме го посъветвали правилно за продукта, който използва и сме свършили съвестно задълженията си. Така правим обикновено – това е нашият начин да сме различни и съответно по-добри от останалите!

Нашата работа е пълна с отговорности, от които зависи това как клиентът ще излезе от онлайн магазина – с добра или с недотам добра покупка. Ако сте готови за успешна покупка – доверете се на едни от най-добрите в тази сфера!

Основни характеристики Енергиен клас: F от скалата за енергийна ефективност (A-G); 182 kWh/годишно - разход на електроенергия; 218 литра - общ обем на продукта (EU 2017/1369); 204 литра - общ обем на хладилника; 14 литра - общ обем на фризера; 40 dB - въздушни шумови емисии (EU 2017/1369); ..
479.00 лв.
Хладилник Liebherr KB 4330 Comfort BioFresh е с енергиен клас D и общ полезен обем 372 литра. Отличителни характеристики BluPerformance Серия BluPerformance се отличава с хладилна технология, интегрирана компактно в цокъла на уреда. При отпадане на кондензатора в задната страна на уреда и на вани..
2299.00 лв.
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)