Категории
Your Cart

Хладилници с една врата

Едно от нещата, които можем да кажем за масовото домакинство е това, че уредите са сходни навсякъде. Единствените разлики са моделите, които използват различните хора.

При някои, акцентът пада върху печката с котлони, защото са по-изявени готвачи, други пък залагат на стилен и огромен хладилник, защото повече съхраняват различните съставки у дома. Каквото и да слагат в хладилника си, обаче, то трябва да е на сигурно място.

В това направление имаме какво да предложим и то е хладилници от различен тип – хладилници с една врата и такива с две или повече.

Защо да закупите хладилници с една врата

Всички хладилници с една врата разполагат с едно невероятно качество и това стилният дизайн. Ако искате изчистени, директни, прави линии, които да не страдат от различни прекъсвания (две врати), то моделът за вас се крие някъде из тази категория.

Разбира се, можете да се доверите и на компетенцията директно на наш служител, който ще ви покаже света на хладилната техника през погледа на информирания човек, за да стигнете по-лесно до възможностите на онова, което можем да ви предложим. Готови сме да бъдем ваш водач към точния артикул за домакинството ви.

Доверете ни се и няма да съжалявате!

Закупете новата си техника от онлайн магазин Klimatici.bg

Нашият онлайн магазин може съвсем спокойно да ви предостави онова, което търсите – ниски цени и купища артикули. Качеството на всеки един артикул ще дойде и във вашия дом или офис срещу сравнително малко време, в което да избирате между различни класове продукти.

Разбира се, всеки клиент желае възможно най-много да смали времето, в което избира между няколко неща, заради това ние сме впрегнали цялата си компетенция към това да минимизираме изгубеното време в онлайн магазина и увеличаване на онова, в което се радвате на придобивката.

Монтажът и първоначалната експлоатация след това също са стъпки, които задължително се извършват от специалист. Ефективността от нашата работа проличава най-много след време, в което клиентът е прекарал със закупеното от нас.

Ако клиентът е доволен дори и след години на употреба, то ние сме го посъветвали правилно за продукта, който използва и сме свършили съвестно задълженията си. Така правим обикновено – това е нашият начин да сме различни и съответно по-добри от останалите!

Нашата работа е пълна с отговорности, от които зависи това как клиентът ще излезе от онлайн магазина – с добра или с недотам добра покупка. Ако сте готови за успешна покупка – доверете се на едни от най-добрите в тази сфера!

Хладилник Liebherr K 230 е със SwingLine дизайн, отличаващ се с неподвластна на времето елегантност. Изработен е с красиви странични светлинни кантове. Уредът е произведен с дясно окачване на вратата. Посоката на отваряне може да се промени, така че хладилникът да се използва оптимално. Отличава с..
899.00 лв.
Ако търсите хладилник на достъпна цена от водеща марка производител, то Хладилник Liebherr KP 290 е перфектния избор за Вас. Моделът е с дясно окачване на вратата, но има възможност за смяна на посоката на окачване.  Основни характеристики Сред отличителни белези на продукта и 4-звездната фри..
849.00 лв.
Хладилник Liebherr K 2630 Comfort Хладилник Liebherr K 2630 Comfort
По запитване
Хладилник Liebherr K 2630 Comfort е достъпно решение за съхранение на Вашите продукти. Произведен е с дясно окачване на вратата, но има възможност за смяна на посоката й на отваряне, според нуждите на потребителя. Моделът притежава практични и лесни за почистване чекмеджета за плодове и зеленчуци, ..
849.00 лв.
Хладилник Liebherr Ksl 2834 Comfort се отличава с 4-звездна фризерна камера, който позволява замразяване и дългосрочно съхранение на пресни хранителни продукти. С температурите от -18 °C се постига щадящо съхранение на витамините и минералите на хранителните запаси.  Рафтът за бутилки е друга ..
899.00 лв.
Хладилник Liebherr K 3130 Comfort притежава мощна система PowerCooling, който бързо охлажда съхраняваните продукти. Тя осигурява равномерна температура на охлаждане в цялото вътрешно пространство.  Отличителни характеристики Във вентилатора на уреда е интегриран филтър с активен въглен - Fres..
1049.00 лв.
Хладилник Liebherr Ksl 2630 Хладилник Liebherr Ksl 2630
По запитване
Хладилник Liebherr Ksl 2630 е висококачествен продукт от енергиен клас F. Общият му полезен обем е 249 литра. Отличителни характеристики на модела Хладилникът осигурява красиво решение за съхранение на бутилките чрез рафта си за бутилки. Практично и удобно, спестява място! Автоматиката SuperCool ..
949.00 лв.
Хладилник Liebherr Ksl 3130 Comfort Хладилник Liebherr Ksl 3130 Comfort
По запитване
Хладилник Liebherr Ksl 3130 Comfort е идеалният избор за продукт от Вашето домакинство. Отличителни характеристики  PowerCoolig е мощна система за бързо охлаждане на продуктите, които се съхраняват. Поддържа равномерна температура на охлаждане в цялото пространство. Благодарение на интегриран..
1049.00 лв.
Хладилник Liebherr SKesf 4240 Comfort Хладилник Liebherr SKesf 4240 Comfort
По запитване
Хладилник Liebherr SKesf 4240 Comfort е висококачествен продукт с енергиен клас F. Неговата повърхност SmartSteel доста намалява видимостта на отпечатъците от пръсти, което я прави лесна за почистване. Моделът има и автоматика SuperCool, която понижава с 2 градуса температурата на охлаждане за 12 ..
1599.00 лв.
Хладилник Liebherr KB 4330 Comfort BioFresh е с енергиен клас D и общ полезен обем 372 литра. Отличителни характеристики BluPerformance Серия BluPerformance се отличава с хладилна технология, интегрирана компактно в цокъла на уреда. При отпадане на кондензатора в задната страна на уреда и на вани..
2499.00 лв.
Хладилник Liebherr K 4220 Comfort Хладилник Liebherr K 4220 Comfort
По запитване
Хладилник Liebherr K 4220 Comfort има автоматиката SuperCool, с помощта на която температурата се понижава с 2 °C, а тов е идеално за бързото охлаждане на прясно поставените продукти.  Основни характеристики  Мощната система на хладилника PowerCooling охлажда много бързо съхраняваните пр..
1349.00 лв.
Хладилник Liebherr KBbs 4370 Premium BioFresh Хладилник Liebherr KBbs 4370 Premium BioFresh
По запитване
Хладилник Liebherr KBbs 4370 Premium BioFresh е с енергиен клас C и общ полезен обем 373 л. Отличителни характеристики на модела  BioFresh технологията доста продължително запазва на свежестта. Когато температурата е точно 0°C, в комбинация с идеалната влажност на въздуха, хранителните продук..
2999.00 лв.
Хладилник с една врата Gorenje RB4141ANW, 143 см Хладилник с една врата Gorenje RB4141ANW, 143 см
Изчерпан
Основни характеристики Енергиен клас: F от скалата за енергийна ефективност (A-G); 182 kWh/годишно - разход на електроенергия; 218 литра - общ обем на продукта (EU 2017/1369); 204 литра - общ обем на хладилника; 14 литра - общ обем на фризера; 40 dB - въздушни шумови емисии (EU 2017/1369); ..
479.00 лв.
Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)
4.13 | 163
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.