Категории
Your Cart

Бойлери

Топлата вода не е лукс, а чиста доза необходимост и в това не би трябвало да има никакво съмнение.

Всеки в днешно време трябва да има евтин и безпроблемен достъп до питейна студена и топла вода.

Хигиенните навици са нещо важно и заради друго – голям процент заслуги за ниското развитие на болестите по света има именно хигиената, която хората спазват стриктно.

За целта са нужни изправно работещи бойлери във всяко домакинство, които да топлят и подхранват ежедневните хигиенни нужди на всяко семейство.

Бойлери от нашия онлайн магазин – плюсовете

За да разгледате нашите бойлери, трябва да посетите онлайн магазина ни Klimatici.bg, където ще откриете и други електроуреди за вашето домакинство.

Топ оборудването улеснява живота и несъмнено го прави в пъти по приятен. Благодарение на бойлери на цени достъпни за всеки, всяко семейство може да закупи желания от тях продукт, само за част от средствата, които биха оставили на други места.

Един бойлер трябва да нагрява бързо, да задържа топлата вода в себе си подходяща за ползване с часове без нагряване, и не трябва да използва толкова много енергия.

С новото поколение електроуреди, не е нужно да източвате бойлера всеки месец, просто го ползвате и се наслаждавате на дълги душове.

При нас ще откриете:

  • Плоски бойлери;
  • Електрически бойлери;
  • Енергоспестяващи бойлери на ниски цени;
  • Бойлер 30 литра;
  • Бойлер за кухня.

Един плосък бойлер може да подхрани нуждите на едно домакинство с минимален преразход на електроенергия.

Друг страхотен избор е бойлер 80 литра, той е перфектния размер за малки пространства, тъй като съдържа достатъчно топла вода, без да отнема прекалено много място в помещението.

Защо да се доверите на Klimatici.bg

Причината хиляди хора да ни се доверяват всеки ден, е понеже при нас им бойлери на цена достъпни за всеки. Без значение какъв е вашия бюджет, ние сме сигурни, че при нас ще откриете вертикални бойлери и цени, които ви устройства.

И тъй като съзнаваме важността на един електрически бойлер, старателно подбираме всеки продукт, за да бъде с вас точно, когато най-много имате нужда от него.

Пазарувайки от Klimatici.bg вие няма да изпаднете в ситуация, в която да се чудите кога вашият ел бойлер ще изгори.

Намерете надеждност, приятен дизайн и практично решение под формата на ел бойлер за дома и офиса. Дали търсите бойлери 80 литра или бойлер 50 л, вертикален или хоризонтален, със серпентина или двойна серпентина – ние сме правилното място за вас.

Закупете вашите електрически хоризонтални бойлери с минимална гаранция от 5 години още днес и си спестете главоболия, чудене и неудобство.

Според нас голяма част от професията ни е да бъдем полезни за хората, които ежедневно разчитат на нас.

Любезно ви каним да заповядате в нашия онлайн магазин, за да разгледате по-детайлно продуктите, с които разполагаме и да прецените сами за себе си какво точно желаете – останалото оставете на нас и нашите доказани професионалисти ще се погрижат!

 

Бойлери на ниски цени с Експресна доставка в цяла България или бойлер на изплащане от Klimatici.bg. Разгледай всички предложения за плосък, електрически, малък или комбиниран бойлер, както и ел бойлери с размери 80, 30, 50, 100, 60, 200, 120, 300, 150 литра (л.), неръждавейка, комбинирани, с wifi на Топ цени. Направи правилния избор на комбиниран, трифазен, ел бойлер 80, 30, 50, 200, 120, 60, 100, 150, 300, 500, 20, 15, 10, 5, 40 литра (л.) с Хит цена или плоски, неръждаеми, електрически, обемни, комбинирани, правоъгълни енергоспестяващи бойлери за баня (от неръждаема стомана) на промоция клас А. При нас ще откриете бързонагряващ бойлер за баня неръждаем, за варовита вода, клас А или 30, 80, 10, 200, 100, 60, 150, 15, 5, 50 литров бойлер комбиниран, плосък, инокс, с wifi. Възползвай се от най-голямата промоция на малки, качествени, тънки, бойлери за баня неръждавейка с мнения или правоъгълен, обемен, реверсивен, квадратен, стъклокерамичен, неръждавейка или smart бойлер за баня.

Популярни търсения: монтиране на бойлер, бойлер с неръждаем водосъдържател, 50 литрови бойлери

Вертикален Бойлер Atlantic Steatite Turbo 80l се отличава с нов дизайн и е предназначен за вертикален монтаж. Водосъдържателят има висококачествено емайлово покритие от ново поколение. Диаметърът на този модел е Ø433 мм. Този бойлер се характеризира със сухия керамичен нагревателен елемент, който е ..
389.00 лв.
Вертикален бойлер Atlantic Steatite Cube WiFi 150 Silver притежава квадратен дизайн, който е изключително стилен. Предлага се в сребрист цвят. Отличителни характеристики и предимства на модела Технология SteatiteСухият, керамичен нагревател с технология Steatite е предназначен за региони с агресив..
1039.00 лв.
Вертикален бойлер Atlantic Zeneo 75l се отличава с новия си дизайн. Моделът може да се монтира вертикално на стена или на под чрез специална подова стойка, която не е вкл. към комплекта. Основно негово предимство е сухия керамичен нагревателен елемент. Той е създаден по уникална патентована технолог..
739.00 лв.
Вертикален бойлер Atlantic Genius Steatite 50 се отличава с технологията STEATITE - сух керамичен нагревател, GENIUS е предназначен за агресивна, високоминерализирана и мека вода. Този керамичен нагревателен елемент е позициониран в емайлиран стоманен кожух, който осигурява голяма топлообменна повър..
399.00 лв.
Мултипозиционен бойлер Atlantic Steatite Turbo Slim 50l е изключително тънък и може да се монтира вертикално и хоризонтално. При хоризонтален монтаж изводите за ВиК и ел. инсталацията се намират от ляво. Водосъдържателят е с висококачествено емайлово покритие от ново поколение . Този бойлер е с диа..
399.00 лв.
Нов дизайн, водосъдържател с висококачествено емайлово покритие, икономия на енергия - всичко това е съчетано във Вертикален бойлер Atlantic O’Pro Turbo 50l. Предназначен е за вертикален монтаж.  Основна информация за продукта Бойлерът е с диаметър Ø433 mm. Притежава уникална защита от корози..
309.00 лв.
Вертикален бойлер Atlantic Steatite Turbo 200l може да се монтира вертикално на стена или на под чрез специална подова стойка (не е включена в комплекта) и също така има нов дизайн. Водосъдържателят на този модел е с ново поколение висококачествено емайлово покритие. Друга отличителна характеристика..
749.00 лв.
Вертикален бойлер Atlantic O’Pro 200l се отличава с висококачествено емайлово покритие на водосъдържателя от ново поколение. Притежава модерен и стилен дизайн. Той е с диаметър Ø505 mm, номинална мощност - 2200W и обем - 200 литра. Има перфектна антикорозионна защита, дължаща се на технологията O’pr..
699.00 лв.
Вертикален бойлер Atlantic Steatite Cube WiFi 100 разполага с WiFi управление. Има стилен дизайн, предлага се в класически бял цвят. Отличителни характеристики Технология Steatite Сухият, керамичен нагревател е с технология Steatite. Това прави модела подходящ за райони с агресивна, високоминерал..
959.00 лв.
Вертикален бойлер Atlantic O’Pro 30l притежава нов дизайн, който е предназначен за вертикален монтаж. Водосъдържателят е с емайлово покритие от ново поколение. Бойлерът е с диаметър Ø433 мм. Перфектната антикорозионна защита се дължи на технологията O’Pro. Моделът е със защита IP 24 срещу водни пръ..
249.00 лв.
Вертикален бойлер Atlantic O’Pro 30l притежава нов дизайн, който е предназначен за вертикален монтаж. Водосъдържателят е с емайлово покритие от ново поколение. Бойлерът е с диаметър Ø433 мм. Перфектната антикорозионна защита се дължи на технологията O’Pro. Моделът е със защита IP 24 срещу водни пръ..
379.00 лв.
Вертикален бойлер Atlantic O’Pro Turbo 80l се отличава с нов елегантен дизайн. Моделът е предназначен за вертикален монтаж. Основни характеристики Водосъдържател - ново поколение висококачествено емайлово покритие. Диаметър на бойлера - Ø433 мм. Технология O’Pro - перфектна антикорозионна защи..
349.00 лв.
Вертикален бойлер Atlantic Genius Steatite 80 се отличава с технологията си Steatite. Основни харакеристики Технология Steatite прави сухия керамичен нагревател отлично решение за високоминерализирана, агресивна и мека вода. Стоманеният кожух осигурява голяма топлообменна повърхност и предпазва на..
439.00 лв.
Вертикален бойлер Atlantic O’Pro Turbo Slim 80l 3kW се отличава с нов и елегантен дизайн. Моделът е предназначен за вертикален монтаж. Предимства и характеристики Водосъдържател - ново поколение висококачествено емайлово покритие. Диаметър на бойлера - 38 см. Височина - 118.4 см. Технология O..
389.00 лв.
Вертикален бойлер Atlantic Steatite Cube WiFi 100 Silver Вертикален бойлер Atlantic Steatite Cube WiFi 100 Silver
-7 %
Вертикален бойлер Atlantic Steatite Cube WiFi 100 разполага с WiFi управление. Има стилен дизайн, предлага се в сребрист цвят. Подходящ е за населени места с високоминерализирана и мека вода. Отличителни характеристики Технология Steatite Сухият, керамичен нагревател е с технология Steatite. Това..
979.00 909.00 лв.
Вертикален бойлер Atlantic O’Pro+ 120l впечатлява с модерния си стилен дизайн. Номиналната му мощност е 2000 W. Притежава висококачествено емайлово покритие на водосъдържателя. Разполага и с перфектна антикорозионна защита, която се дължи на технологията O’Pro. Бойлерът е с диаметър 433 мм. Моделът..
399.00 лв.
Показани 1 от 16 | 52 (4 Страници)
4.17 | 142
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.