Категории
Your Cart

С воден филтър

Мненията за и против прахосмукачки с воден филтър са много и значително противоречиви. Затова екипът на Klimatici.bg реши да разгледа темата за този вид уреди за почистване, като изложи позитивните страни на нашата богата селекция от прахосмукачки с воден филтър.

Ще ви оставим вие сами да решите, кое е най-правилно за вас и вашите потребности – като услуга, която предлага всякакви уреди, ние сме напълно безпристрастни в нашата оценка.

Аргументи за прахосмукачки с воден филтър

Един от най-големите врагове на обикновените прахосмукачки е именно влагата. Едва ли има някой, на когото не му се е случвало да развали електромотора на домашната си прахосмукачка понеже е засмукал малко количество вода.

Това е прекалено често срещан проблем в професионалните и домашните среди, затова производители като Керхер и Бош създадох специални уреди с воден филтър.

Тези уреди са изцяло защитени от постъпването на вода в електромотора, което им гарантира значително по-дълъг експлоатационен период от обикновените прахосмукачки.

Благодарение на тях вие можете с лекота да съберете не малко количество вода или течност, и да почистите дома си значително по-бързо и ефикасно от преди.

Избирайки прахосмукачка с воден филтър вие избирате иновативност, сигурност и ефикасност без значение каква мръсотия стои пред вас.

Как да си гарантирате по-добро почистване

Всяка прахосмукачка с вода има поне една функция – засмукване на вода без опасност от изгаряне. Всъщност всички специализирани прахосмукачки с вода се справят отлично с малки и големи количества вода, стига тя да е от чист източник и да няма прекалено големи отломки.

Те не могат да се равняват на помпите за мръсна вода, но когато става дума за почистване на дома, те са страхотен избор.

За да си гарантирате възможно най-добрите резултати, нашата препоръка е да комбинирате своята прахосмукачка воден филтър с водоструйка или пароструйка.

Така можете да постигнете идеален баланс между отличното премахване на мръсотия и ефективното отстраняване на влага в един процес.

Така покривате слабите места на всички части от процеса и си гарантирате възможно най-добрите и ефикасните възможни резултати.

Друг начин да се възползвате от различните прахосмукачки воден филтър, е като използвате дестилирана вода. Тя ще гарантира улавянето на прахови частици и почистването на резервоара.

На какво можете да разчитате от Klimatici.bg

Това, на което можете да разчитате е безпристрастност при излагане на продуктите ни, опит и най-вече отлично обслужване.

При нас винаги ще откриете правилния уред, и още по-подобаващ съвет, с които да сте сигурни, че сте избрали възможно най-доброто за вас и вашите нужди.

Прахосмукачка с воден филтър Karcher DS 6 Прахосмукачка с воден филтър Karcher DS 6
-8 %
Прахосмукачка с воден филтър Karcher DS 6 се отличава с най-висок клас почистване на дома, едновременно с това грижейки се за здравословния въздух. Характеристики на модела Нов, по-добър модел Той е най-новият продукт на Karcher с иновативен, по-добър мотор и по-добра четка за под, придружен с 5 ..
649.00 599.00 лв.
Парен екстрактор Karcher SV 7 обединява предимствата на парочистачка и мощността на прахосмукачка. Засмуква трохи от подове, избърсва пода влажно и след това го подсушава. Винаги супер чисто домакинство! Отличителни черти на модела Чистота в три стъпки Успешно изсмуква, почиства с пара и суши в е..
1399.00 лв.
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)
4.29 | 163
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.