Категории
Your Cart

Подови климатици

Ако търсите комфорт, ако желаете тишина, ефективност в бъдеще, както и достъпна цена на електроуреда и сметките за ток да бъдат намалени, то доверете се на нашите артикули, събрани на едно място в категорията ни с подови климатици. Нашата работа е да ви създадем атмосфера за почивка у дома и за ползотворност в офиса.

Както и да се ориентирате в нашия онлайн магазин, вие винаги ще стигнете до някоя от нашите експертно подредени с логика и мисъл категории. Те се славят с невероятни продукти, които правят разликата между останалите и нас.

Да си съвестен търговец в България в наши дни е нелесна задача. Трябва да можеш да изградиш имидж, който да те превърне във всенароден любимец, а това понякога е сложно занятие заради множеството неочаквани трудности, на които можеш да се натъкнеш.

Ако ни сполети нещо неочаквано, ние отново ще разчитаме на нашите клиенти, за да ни измъкнат от проблема посредством подкрепа и доверие. Вие сте нашето вдъхновение да продължаваме да правим нещата по начина, по който сме свикнали – на високо ниво, с перфекционизъм и внимание към всеки детайл.

Можем да сме всичко онова, което искате да сме – надежден търговец, помагащ ви във всяка ситуация. Всичко, което трябва да направите, е да ни се доверите.

Всички подови климатици на ниски цени при нас

Нашата работа винаги е била свързана с това да даваме адекватни съвети на хората, които искат да разчитат на нашия труд и да бъдат близо до добрите цени. Ето защо ви препоръчваме нашите подови климатици и това е нещото, което задължително трябва да изпробвате в дома или офиса си.

На практика, цените, които предлагаме, са изцяло с цел вашият бюджет да бъде щаден максимално много. Това означава, че ремонтът или ъпгрейдът на дадено помещение, ще бъде в пъти по-евтин и се надяваме това да е достатъчен стимул, за да го започнете.

Как да сте сигурни, че Klimatici.bg е вашият търговец

Когато се опитвате да сте близки с даден търговец, то вашата работа е просто да се придържате към съветите на онези, които наистина разполагат с нужната компетенция, за да ви дават правилната насока по пътя към вашия успех.

Заемете се с това да слушате и да следвате правилната посока, за да можете да разчитате на адекватна устойчивост, придружена с достъпна цена. Ние сме хората, които ще ви дадат възможност да се чувствате удовлетворени след покупката на поредния качествен електроуред.

Можете ли да ни се доверите, то можете всичко!

Купи подов климатик на промо цена с гаранция и безплатна доставка от Klimatici.bg. При нас ще откриете богато разнообразие от подови климатици или енергийно икономичен и качествен подпрозоречен, подово стенен или подово таванен климатик без външно тяло. Особено ефективни в режим отопление, с (подово стенни или таванно подови) климатици за подов монтаж си осигуряват оптимално разпределение на температурата и максимален комфорт. Поръчай онлайн климатик подов с Гаранция и на изплащане с или без оскъпяване или (подпрозоречни) климатици подови с максимално улеснен монтаж и обслужване!

Популярни търсения: podov klimatik, podovi klimatici

Подов климатик Cooper and Hunter CH-S09FVX WiFi, 9000 BTU, Клас A++ Подов климатик Cooper and Hunter CH-S09FVX WiFi, 9000 BTU, Клас A++
Безплатен монтаж -10 %
Подов климатик Cooper and Hunter CH-S09FVX WiFi, 9000 BTU, Клас A++ е подходящ за помещения от 15 до 20 кв.м. Притежава висока енергийна ефективност клас А++/А++ в режим на отопление и охлаждане. Отличителни черти на модела Ефективен диапазон на температурата Моделите от тази серия се характеризи..
1629.00 1459.00 лв.
Подов климатик Gree GEH12AA-K6DNA1A-I/GEH12AA-K6DNA1A-O WiFi R32, 12000 BTU, Клас A++ e предназначен за подов монтаж в помещения от 20 до 25 кв.м. Този модел притежава вграден WiFi модул, чрез който лесно може да бъде управляван. Характеризира се работен диапазон в режим на отопление -22ºС и в реж..
1779.00 лв.
Подов климатик Fuji Electric RGG12LVCA/ROG12LVCB, 12000 BTU, Клас A++  ефективно климатизира помещения от 30 до 35 кв.м. Може да бъде монтиран на различни места - в ниша, под прозорец или на самата стена.  Характеризира се с 10°С отоплителна функция чрез която температурата в помещението ..
2699.00 лв.
Подов климатик Panasonic CS-Z50UFEAW/CU-Z50UBEA, 18000 BTU, Клас A++ е подходящ за помещения от 35 до 40 кв.м. Най-добрите материали и процеси, подбрани да задоволят нуждите на потребителя и да се впишат в най-модерния интериор! Това е новият подов конзолен тип на Panasonic, отличаващ се с висока е..
3299.00 лв.
Подов климатик Panasonic CS-Z50UFEAW/CU-Z50UBEA, 18000 BTU, Клас A++ е подходящ за помещения от 35 до 40 кв.м. Най-добрите материали и процеси, подбрани да задоволят нуждите на потребителя и да се впишат в най-модерния интериор! Това е новият подов конзолен тип на Panasonic, отличаващ се с висока е..
3899.00 лв.
Ефективна климатизация на помещения от 25 до 30 кв.м с Подов климатик Mitsubishi Electric MFZ-KT35VG/SUZ-M35VA, 12000 BTU, Клас A++.  Моделът притежава висок клас на енергийна ефективност - А++ в режим на охлаждане и A+ в режим на отопление. Използва хладилен агент R32, който е до 3 пъти по-ма..
4199.00 лв.
Характеристики: Фреон R32 8°C отопление Таймер Нощен режим Автоматичен рестарт Работа в авариен режим Турбо режим Вградена кондензна помпа Вход за свеж въздух Запомняне на позицията на жалузите 3D въздушен поток Хоризонтално и вертикално реене ..
3679.00 лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)