Категории
Your Cart

Dimplex

Радиатор Dimplex EvoRad 2000W Радиатор Dimplex EvoRad 2000W
-5 %
Радиатор Dimplex EvoRad 2000W е елегантен отоплителен уред, който се отличава с всички положителни характеристики на маслените радиатори, но работят със „суха технология“. По този начин се избягват неприятните течове, които могат да се появят при радиаторите, които работят с масло. Моделът е много ..
389.00 369.00 лв.
Маслен радиатор Dimplex OFC 2000W
Изчерпан
Маслен радиатор Dimplex OFC 2000W се отличава с терморегулатор и бутон за избор на мощност. Към него е включен подов комплект с колелца за по-лесно преместване. Притежава 9 ребра и има две мощности - 1000 и 2000 W...
179.00 лв.
Радиатор Dimplex Cadiz 2000W Радиатор Dimplex Cadiz 2000W
По запитване
Радиатор Dimplex Cadiz 2000W е мобилен радиатор с двоен MICA нагревател. Той работи с конвекционална и лъчиста топлина. Отличителни характеристики  Моделът е предназначен з временно или за постоянно отопление. Дизайнът му е изключително елегантен, а колелцата, които са вградени, правят премес..
449.00 лв.
Крачета с колелца за конвектор Dimplex позволяват конвекторът да се мести много лесно от едно помещение в друго...
39.00 лв.
Топловъздушна завеса Dimplex AC3N 1.5/3kW без външно тяло
Безплатна доставка
Топловъздушна завеса Dimplex AC3N 1.5/3kW без външно тяло предотвратява навлизането на студен въздух при отваряне на вратата. Характеризира се с максимална мощност 3000W, което я прави подходяща за монтаж над единични врати в помещения до 30 кв.м. Височината на която трябва да се монтира е около 2,3..
539.00 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)

В търсенето на отопление за вашия дом, което да създаде уютът на едновремешните камини но със съвременен дизайн и високи технологии, в даден момент ще чуете за Dimplex.

Историята на фирмата започва през 1973-та година в Ирландия, минава през етапи на развитие, инвестиции и иновации, за да я утвърди на световния пазар.

Фирмата не случайно е водеща в производството на отоплителни уреди за дома – тя гони най-високите стандарти в съвременните технологии.

В Klimatici.bg ви предлагаме колекция отоплителни уреди от Dimplex на изключително достъпни цени, защото всеки потребител заслужава да изпитва уют в своя дом.

Отопление за дома с Dimplex – комфорт и лукс

Димплекс са правилното решение, когато търсите електрически радиатори, конвекторни радиатори за парно, радиатори за баня и всякакви други отоплителни уреди за вашия дом.

Предлаганите ел радиатори имат изключително голяма мощност и ниска консумация на енергия. Те притежават дигитален дисплей, който позволява да бъдат управлявани и регулирани дистанционно.

Някои радиатори предлагат и лъчисто отопление, което осигурява неповторим комфорт. То работи безшумно и равномерно разпространява температурата из цялото помещение.

В случай, че търсите маслен радиатор мнения на удовлетворени потребители открояват продуктите на тази фирма като най-добрият избор.

Дизайнът на отоплителните уреди на бранда е високотехнологичен и модерен. Те се вписват елегантно в уюта на домашния интериор.

Защо да изберете отоплителни уреди от Dimplex

Мисията на бранда е да създава отоплителни радиатори които да работят по-ефективно, използвайки по-малко ток, за да спестят разходи на своите клиенти и да им осигурят комфорт. Всеки, който търси икономични радиатори цени енергийната ефективност и високият коефициент на полезно действие.

Иновациите в производството на техните енергоспестяващи радиатори на ток, са разработвани в най-добрите центрове за проучване и развитие.

Част от уникалните предимства на уредите на тази марка включват:

  • Енергийна ефективност;
  • Оптимизация на разходите;
  • Елегантен модерен дизайн;
  • Безшумно действие;
  • Висок коефициент на полезно действие;
  • Лесна инсталация;
  • Умни технологии;
  • Дълъг живот.

Освен функционалността и качеството, когато търсите радиатори цена и визия са фактор в избора.

Димплекс предлага радиатори за отопление които съчетават високи технологии, качество и елегантна съвременна визия на изключително достъпни цени.

Klimatici.bg – високи стандарти на ниски цени

Сред голямото разнообразие от производители е трудно да прецените на кого можете да се доверите при избора на уреди за вашия дом.

Ние от Klimatici.bg имаме дългогодишен опит и познания в сферата и нашата мисия е именно да ви предложим най-доброто от световно доказали се марки.

Всеки от предлаганите от нас продукти гарантира високо качество срещу изключително достъпни цени, защото вярваме, че всеки клиент заслужава уютен и комфортен дом.

4.45 | 31
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.