Категории
Your Cart

Метачни машини

Свойствата на една метачна машина за професионално или домашно ползване са напълно неоспорими.

Тя е стократно по-ефикасен начин за премахване на дребни и средни по големина отломки, прахови частици и листа от вашия имот.

Много професионалисти избират този метод на почистване тъй като спестява натоварва на тялото и увеличава тяхната производителност.

Затова Klimatici.bg предлага толкова различни видове метачни машини, за да може всеки да открие това, което най-правилно пасва на неговите нужди.

Основни технически характеристики на различните метачни машини

Метачните машини успешно могат да заменят метлата и лопатката за смет. С техните двойни четки позиционирани от двете страни на уреда, те ефикасно събират листа, пясък и други отломки от пътеките на вашия имот.

Те не само измитат пътеките и грапавите повърхности, но също така събират всички, което им се изпречи. Това намалява нуждата от навеждане, което намалява стреса над долната част на кръста.

Много професионалисти ценят подобен вид подобрение в работните условия, тъй като с един уред увеличават своя работен потенциал, и намаляват натоварването над тялото.

Скорост, ефикасност и лесна употреба правят различните метачни машини мечтаната придобивка на градинари, строители и собственици на домове.

С какво са полезни метачните машини

Най-големите ползи от наличните тук машини за автоматично метене са, че те имат по-голям потенциал за бързо свършване на работа.

Обратно въртящите се четки събират всичко в обсега си. Заедно с лек вакуумен асистент те събират листа, ядки, прах, чакъл и отломки до 10 сантиметра.

Ако обработвате и почиствате голяма площ, метачната машина ще ви спести доста от усилията от ръчното метене. Веднъж събрани в резервоара на машината, отломките от градинските пътеки остават вътре, докато не дойде време за изпразване.

Различните машини идват с различен капацитет, програми със скорости, както и с различни режими на работа. Дори най-семплата метачна машина може да спести над 75% от довършителната дейност.

Ако комбинирате нейната функционалност с листосъбирач или градинска духалка, вие можете да постигнете престижно изглеждаща градина до часове.

Те са и доста полезни при довършителните ремонти, тъй като събират и фин прах. При довършителната ремонтна дейност в затворено пространство, един от най-големите проблеми е именно финият прах.

Той може да навлезе в дробовете, да замърси обекта и да попречи за правилното спояване на изравнителни смеси или лепила.

Кое прави Klimatici.bg най-довереното за пазаруване

Това, което ни прави правилната дестинация за закупуване на всякакви електроуреди, машини и апаратура, е че ние даваме реална гаранция за качество и достъпни цени.

С нас ще си спестите време, усилия и средства и то с едно бързо кликване – където и да се намирате в България.

Метачни машини на ниски цени за бързо и лесно отстраняване на мръсотия от тротоари, подходи към гаражи или тераси. С ефективна и ергономична метачна машина си гарантирате ослепителни резултати около къщата или градината за отрицателно време.

Ефективната и ергономична Метачна машина Karcher S 4 гарантира ослепителни резултати около къщата и градината за рекордно време през всички сезони. Основни характеристики Успешно и безпогрешно се справя с цъфтящи дървета през пролетта, пясък през лятото, окапалите листа през есента и прахоляка пре..
269.00 лв.
Метачна машина Karcher S 4 Twin е ергономична и ефективна. Показва изумителни резултати около къщата и градината през цялата година. Отличителни характеристики Уредът притежава мощна ролкова четка, 2 странични четки и работна ширина от 680 мм. Почиства без усилие площи до 2400 кв.м. на час. Машина..
339.00 лв.
Ръчна метачна машина Cleancraft HKM 700 е със система от тандемни ролки, която се използва за закрити и открити площи. Притежава две странични четки, които отстраняват остатъците пред ролките. Успешно почиства отпадъци като хартия и чаши за напитки. Ролките и страничните четки се регулират. Те са у..
329.00 лв.
Метачна машина Karcher S 6 е подходяща за целогодишно почистване за целогодишно почистване около дома и градината. Отличителни характеристики на модела Този модел е изключително ефективен, тъй като разполага с мощна ролкова четка, странична четка и работна ширина 670 мм. Без усилие почиства площи ..
689.00 лв.
Ръчна метачна машина Cleancraft HKM 801 Ръчна метачна машина Cleancraft HKM 801
По запитване
Ръчна метачна машина Cleancraft HKM 801 е със система от тандемни ролки за открити и закрити площи. Двете странични четки почистват остатъците пред ролките, които ги транспортират отгоре в бункера. Предназначена е за отпадъци от всякакъв вид - чаши за напитки, хартия и др. Почистващите ролки и стран..
586.00 лв.
Независимо от сезона Метачна машина Karcher S 6 Twin е подходяща за целогодишно почистване около градината и дома. Отличителни черти и предимства Изключително ефективна, което се дължи на мощната ролкова четка, двете странични четки и работната ширина от 860 мм. Без усилие почиства площи до 3000 к..
799.00 лв.
Ръчна метачна машина Cleancraft HKM 800 Ръчна метачна машина Cleancraft HKM 800
По запитване
Ръчна метачна машина Cleancraft HKM 800 е със система от тандемни ролки за закрити и открити площи. Има две странични четки, които почистват остатъците пред ролките. Подходяща е за отпадъци от всякакъв вид - хартия, чаши за напитки и др. Ролките и страничните четки могат да се регулират на височин..
859.00 лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)
4.28 | 172
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.