Категории
Your Cart

Метачни машини

Свойствата на една метачна машина за професионално или домашно ползване са напълно неоспорими.

Тя е стократно по-ефикасен начин за премахване на дребни и средни по големина отломки, прахови частици и листа от вашия имот.

Много професионалисти избират този метод на почистване тъй като спестява натоварва на тялото и увеличава тяхната производителност.

Затова Klimatici.bg предлага толкова различни видове метачни машини, за да може всеки да открие това, което най-правилно пасва на неговите нужди.

Основни технически характеристики на различните метачни машини

Метачните машини успешно могат да заменят метлата и лопатката за смет. С техните двойни четки позиционирани от двете страни на уреда, те ефикасно събират листа, пясък и други отломки от пътеките на вашия имот.

Те не само измитат пътеките и грапавите повърхности, но също така събират всички, което им се изпречи. Това намалява нуждата от навеждане, което намалява стреса над долната част на кръста.

Много професионалисти ценят подобен вид подобрение в работните условия, тъй като с един уред увеличават своя работен потенциал, и намаляват натоварването над тялото.

Скорост, ефикасност и лесна употреба правят различните метачни машини мечтаната придобивка на градинари, строители и собственици на домове.

С какво са полезни метачните машини

Най-големите ползи от наличните тук машини за автоматично метене са, че те имат по-голям потенциал за бързо свършване на работа.

Обратно въртящите се четки събират всичко в обсега си. Заедно с лек вакуумен асистент те събират листа, ядки, прах, чакъл и отломки до 10 сантиметра.

Ако обработвате и почиствате голяма площ, метачната машина ще ви спести доста от усилията от ръчното метене. Веднъж събрани в резервоара на машината, отломките от градинските пътеки остават вътре, докато не дойде време за изпразване.

Различните машини идват с различен капацитет, програми със скорости, както и с различни режими на работа. Дори най-семплата метачна машина може да спести над 75% от довършителната дейност.

Ако комбинирате нейната функционалност с листосъбирач или градинска духалка, вие можете да постигнете престижно изглеждаща градина до часове.

Те са и доста полезни при довършителните ремонти, тъй като събират и фин прах. При довършителната ремонтна дейност в затворено пространство, един от най-големите проблеми е именно финият прах.

Той може да навлезе в дробовете, да замърси обекта и да попречи за правилното спояване на изравнителни смеси или лепила.

Кое прави Klimatici.bg най-довереното за пазаруване

Това, което ни прави правилната дестинация за закупуване на всякакви електроуреди, машини и апаратура, е че ние даваме реална гаранция за качество и достъпни цени.

С нас ще си спестите време, усилия и средства и то с едно бързо кликване – където и да се намирате в България.

Метачни машини на ниски цени за бързо и лесно отстраняване на мръсотия от тротоари, подходи към гаражи или тераси. С ефективна и ергономична метачна машина си гарантирате ослепителни резултати около къщата или градината за отрицателно време.

Ефективната и ергономична Метачна машина Karcher S 4 гарантира ослепителни резултати около къщата и градината за рекордно време през всички сезони. Основни характеристики Успешно и безпогрешно се справя с цъфтящи дървета през пролетта, пясък през лятото, окапалите листа през есента и прахоляка пре..
269.00 лв.
Метачна машина Karcher S 4 Twin е ергономична и ефективна. Показва изумителни резултати около къщата и градината през цялата година. Отличителни характеристики Уредът притежава мощна ролкова четка, 2 странични четки и работна ширина от 680 мм. Почиства без усилие площи до 2400 кв.м. на час. Машина..
339.00 лв.
Ръчна метачна машина Cleancraft HKM 700 е със система от тандемни ролки, която се използва за закрити и открити площи. Притежава две странични четки, които отстраняват остатъците пред ролките. Успешно почиства отпадъци като хартия и чаши за напитки. Ролките и страничните четки се регулират. Те са у..
329.00 лв.
Метачна машина Karcher S 6 е подходяща за целогодишно почистване за целогодишно почистване около дома и градината. Отличителни характеристики на модела Този модел е изключително ефективен, тъй като разполага с мощна ролкова четка, странична четка и работна ширина 670 мм. Без усилие почиства площи ..
689.00 лв.
Ръчна метачна машина Cleancraft HKM 801 е със система от тандемни ролки за открити и закрити площи. Двете странични четки почистват остатъците пред ролките, които ги транспортират отгоре в бункера. Предназначена е за отпадъци от всякакъв вид - чаши за напитки, хартия и др. Почистващите ролки и стран..
586.00 лв.
Независимо от сезона Метачна машина Karcher S 6 Twin е подходяща за целогодишно почистване около градината и дома. Отличителни черти и предимства Изключително ефективна, което се дължи на мощната ролкова четка, двете странични четки и работната ширина от 860 мм. Без усилие почиства площи до 3000 к..
799.00 лв.
Ръчна метачна машина Cleancraft HKM 800 е със система от тандемни ролки за закрити и открити площи. Има две странични четки, които почистват остатъците пред ролките. Подходяща е за отпадъци от всякакъв вид - хартия, чаши за напитки и др. Ролките и страничните четки могат да се регулират на височин..
859.00 лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)
4.28 | 172