Категории
Your Cart

Слънчеви колектори

Слънчеви колектори – една категория в нашия онлайн магазин, която отдавна печели сърцата на клиентите ни, защото е признак за това, че можете да разчитате на поне един уред, който наистина да ви пести невероятно количество пари.

Няма спор – хората желаят да получават страхотни предложения всеки ден и ние правим точно това.

Ако сте от онези клиенти, които искат да инвестират в нещо, което да им върши дългосрочна работа, без това да натоварва бюджета им, то нашите слънчеви колектори ще ви помогнат да постигнете именно това.

Слънчев колектор е сравнително голяма инвестиция, която веднага след това се изплаща, този уред се е превърнал в израз на загрижен за парите си човек.

След малко ще ви споделим точно защо е така, но истината е, че хората просто обожават да пестят, така че можем да ви предложим невероятен вид слънчеви колектори за топла вода, а всъщност така загатваме и за основната причина, поради която да им се доверите.

Защо да употребявате слънчеви колектори у дома

Различните видове слънчеви колектори за топла вода са същински чували за енергия, заемана от слънцето. Един слънчев колектор за ток е сигурен начин да превърнете природата в свой приятел без това да я застрашава по абсолютно никакъв начин.

Всичко, което трябва да направите, е да поставите своите немски слънчеви колектори на цени достъпни за българския пазар, на видимо за слънцето място (покрива на къщата си, например).

Това ще ви позволи да изстискате максималния потенциал от избрания слънчеви колектори за ток.

Останалото е просто да се наслаждавате на спокойното си бъдеще!

Klimatici.bg – ние сме точните хора за вас

Защо сме толкова сигурни в това, което говорим? Откъде накъде знаем, че посредством нашата работа, ние ще успеем да ви дадем точно онова, което искате?

Знаем го, защото искаме да бъдете удовлетворени и имаме точната рецепта, за да постигнем нещата, за които загатнахме по-горе - слънчев колектор и цена специално направени за вас.

Можем да ви дадем сигурността по време на пазаруване, можем да бъдем вашият стимул да залагате винаги на качественото и на изпитаното във времето.

Можем да бъдем вашият основен източник на термопомпени системи, които да ви вършат сериозна работа и въпреки това да не можете да спрете да се модернизирате. Разполагаме с едни от най-добрите и лъскави модели на електроуреди от всякакъв тип.

Разбира се, предвидили сме да създадем онлайн магазина ни за техника по такъв начин, че да можем да предложим по нещо за всеки джоб, без значение какъв точно е типът на уреда.

Имаме модели от нисък, среден и висок клас, което е сред основните неща, които трябва да постигнеш, за да можеш да си наистина готов да се наречеш онлайн магазин.а

Плосък слънчев колектор Bosch Solar 4000 TF е предназначен за вертикален монтаж и е устойчив на метеорологични условия. Предимства на модела Енергийна ефективност До 75% икономия благодарение на използването на слънчева енергия! Разположение и монтаж Колекторът се монтира без проблем върху накл..
929.00 лв.
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)
4.23 | 149
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.