Категории
Your Cart

Прахосмукачки робот

Бъдещето е сега, с новото поколение прахосмукачки робот от Klimatici.bg. Основното класифициране на различните робот прахосмукачки е като напълно автоматизирана и автономна платформа за почистване на подови повърхности из целия дом.

Те с лекота се справят с всякаква мръсотия като варират между модели прахосмукачки робот за сухо, мокро и хибридно почистване на подови настилки.

Поради техния автоматизиран почистващ ход, подобни продукти се търсят и ценят не само от домакинства, но и офиси из цяла България.

Надеждни ли са новите прахосмукачки робот

Онова, което интересува мнозина, е това дали една прахосмукачка робот е надежден начин за поддръжка на чист дом.

Докато първите модели имаха много недостатъци свързани със сензорите за навигация, самото почистване и прехода от един тип повърхност към друг, наличните тук роботи прахосмукачки са значително по-добри във всички отношение от своите предци.

Най-големият напредък при тях е в надеждността на почистването, качеството на всеки преход над килимите, и най-вече при навигирането чрез сензори.

В намиращи се те тук роботи прахосмукачка решават всички проблеми, като съвсем успешно успяват да преминат всякакви препятствия намиращи се пред вас.

Дори да се наложи почистването на разлято кафе, вашата нова футуристична придобивка ще успее да събере всичко до последната капка.

Как да поддържате своя робот-прахосмукачка

Поддръжката на прахосмукачка робот за сухо и мокро почистване е доста лесна и интуитивна задача. Всеки модел създаден след 2015-та година разполага с два отделни резервоара – за сухи и мокри отпадъци.

Ще разберете, че е време за смяна на препарата за почистване, когато видите светещият индикатор. Умният китайски робот прахосмукачка ще се пробере до своята станция за зареждане щом усети, че резервоарите ѝ за отпадъци са пълни.

След изпразване на контейнерите и напълване на нова смес за почистване, роботът ще започне отново да чисти зададения от вас район.

Важно е да следите за състоянието на четките, особено ако закупените от вас мощни прахосмукачки роботи минават през килим.

Проверете за налична коса или козина от домашни любимци, която се е оплела около въртящите се четки преди да пуснете машината обратно в експлоатация.

Тъй като на пазара има много и най-различни прахосмукачки робот и мнения от собственици и производители, ние сме направи селекция съдържаща само най-добрите продукти. Сигурни сме, че при нас ще откриете правилната за вас робот прахосмукачка, и то на достъпна цена.

Единственият логичен избор при онлайн пазаруване – Klimatici.bg

В онлайн пространството има много избори, но малко се грижат за вашата безопасност и удоволствие при пазаруване както нас.

Това ни прави един от малкото търговци на евтина прахосмукачка робот с мнения от производители – възползвайте се от нашата селекция още днес.

Прахосмукачка робот на Топ цена за почистване на под, килими и твърди настилки с мнения от директен вносител! При нас ще откриете най-добрите прахосмукачки робот на Ниски цени с Експресна доставка. Направи правилния избор на смарт, автоматична прахосмукачка за свеж и чист дом. Разгледайте нашите предложения за робот прахосмукачки на изплащане с или без оскъпяване. Инвестирай умно във висококачествена робот прахосмукачка.

Прахосмукачка робот iRobot Roomba 698 е интелигентен помощник в почистването на дома.  Основни предимства на модела Почиства твърди и меки подови настилки (килими с височина до 1,5 см) iAdapt навигация Почистваща система с три степени Функция "Програмиране на почистване" Функция за акус..
649.00 лв.
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)
4.20 | 150
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.