Категории
Your Cart

Перящи прахосмукачки

Мечтата на всяка майка и домакиня е да разполага с перяща прахосмукачка, но поради високите им цени, тази мечта рядко бива осъществявана.

За щастие, екипът на Klimatici.bg създаде категория, в която всеки един от вас може да намери своята мечтана прахосмукачка за пране и то на добра цена.

Предимствата на различните перящи прахосмукачки

Сред най-главните предимства на наличните тук перящи прахосмукачки, най-очевидните са значително по-ефикасно почистване на килими и черги.

Именно увеличената функционалност прави тази селекция от перящи прахосмукачки толкова съблазнителна дори за семейства без килими или черги.

Следващото огромно предимство на различните прахосмукачки за пране, е че те спестява значително количество от сезонните разходи по поддръжка на един килим.

Със закупуването на перящи прахосмукачка, вие си спестявате нуждата викането на професионални услуги за пране на килими.

Освен парите по професионалното почистване, вие си спестявате и времето, което ще отнеме на професионалистите да вземат, изперат и върнат вашите черги или килими.

Защо да използвате професионални уреди и услуги като можете да получите същото качество на почистване в домашни условия с новата си миеща прахосмукачка?

Как да изберете своята перяща прахосмукачка

За да изберете своята прахосмукачки за пране така, че тя да пасне на вашите нужди, е важно първо да обърнете внимание на следните неща:

  • Размер на резервоара;
  • Възможност за пране с гореща вода;
  • Препоръчителните препарати за пране;
  • Видове приставки за различни повърхности;
  • Цена на продукта и планове за изплащане.

За щастие различните миещи прахосмукачки вече не са просто лукс, а могат с лекота да станат част от арсенала ви за домашно почистване.

Ако сте професионалист за вас най-важното нещо е ефикасността на работа, издръжливостта на самия уред, както и неговата полезност на работа.

Ако се занимавате с професионално почистване на килими и домове, една перяща прахосмукачка за дивани или килими ще ви отвори нови възможности за изкарване на пари.

А ако я закупите от нас си гарантирате качество, дългогодишна употреба, безпроблемна експлоатация и надеждност.

Намерете своята перяща прахосмукачка с мнения позитивни и информативни с лекота и изберете ефикасността, здравето и комфорта на вашето семейство.

В случай, че не сте сигурни какво точно търсите, можете да се свържете с нас за консултация по всяко време.

Защо Klimatici.bg е най-сигурното място за купуване на електроуреди

Ние проучване нашите предложения и използваме само и единствено ефикасни и надеждни марки.

Така знаем, че каквото и да изберете ще попаднете на продукт, който не само ще отговори на вашите лични изисквания, но и ще ви позволи най-сетне да вземете чистотата на своя дом напълно в своите ръце.

Поръчай онлайн перяща (миеща) прахосмукачка на ниска цена за безупречна чистота у дома. Избери сред малки, професионални перящи (миещи прахосмукачки) с мнения от вносител. Възползвай се от Експресна доставка на прахосмукачка за мокро почистване. Без повече мазнини и мръсотия, благодарение на прахосмукачка перяща с Гаранция за качество и дълъг живот. Функция за пране на тапицерии, килими и матраци събрани в прахосмукачки перящи.

Перяща прахосмукачка Karcher SE 4001 е изключително функционален уред. Може да пере килими, да ги изсушава, а може и да се използва като прахосмукачка за сухо и мокро изсмукване. Отличителни черти на модела Уредът има 2 резервоара и не допуска чистата вода да има досег със замърсената. Може да пъл..
479.00 лв.
Перяща прахосмукачка Karcher SE 4002 се отличава със способността си да извършва няколко операции. С нея можете да перете, изсушавате текстил и килими и да я използвате като стандартна прахосмукачка за сухи и мокри замърсявания. Отличителни черти и предимства Това e перяща прахосмукачка, която при..
629.00 лв.
Перяща прахосмукачка Karcher SE 5.100 Перяща прахосмукачка Karcher SE 5.100
-4 %
Перяща прахосмукачка Karcher SE 5.100 освен, че работи като прахосмукачка, може да пере и да изсушава. Идеално решение за дома Ви! Отличителни характеристики Уред 3 в 1 - многофункционален модел, с който може да извършвате няколко операции. Подходящ е за пране на килими и текстил, а също и за сухо..
679.00 649.00 лв.
Парен екстрактор Karcher SV 7 обединява предимствата на парочистачка и мощността на прахосмукачка. Засмуква трохи от подове, избърсва пода влажно и след това го подсушава. Винаги супер чисто домакинство! Отличителни черти на модела Чистота в три стъпки Успешно изсмуква, почиства с пара и суши в е..
1399.00 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
4.21 | 170
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.