Категории
Your Cart

Лири за баня

Това, което нашите клиенти основно заявяват, когато пристигнат при нас с желание да закупят лири за баня, е желание за качество. Някои дори не търсят задължително най-достъпната цена.

Българинът масово търси качество, затова екипът на Klimatici.bg подготви тази селекция от лири за бани. Тъй като те пасват най-добре на профила на търсене, на тази страница можете да намерите електрически лири за баня както и комбинирани лири.

Какво представляват лири за баня и с какво ще са ви полезни

Винаги сме искали да дойде моментът, в който спокойно да можем да ви предложим лири за баня.

Това, на което държим при избор на продукти за сайта, е те да са от доверени източници, с гаранция за качество. Така можем да сме сигурни, че какъвто и вид лира за баня да изберете, тя ще ви служи вярно дълги години.

Принципът на работа на една ел лира за баня е доста елементарен – има нагревателен елемент в корпуса на лирата, които нагревател постепенно вдига температурата на водата в самата лира. Това е едно своеобразно парно, което загрява въздуха около себе си.

Има някои дизайнерски лири за баня, които комбинират формата на самия уред с интерес пост-индустриален дизайн. Колкото по завита е самата лира, толкова повече площ има тя, а това означава и повече отделена топлина.

Защо Klimatici.bg е логичен избор за вас

Що се отнася до качество и надеждност, намиращите се на Klimatici.bg ел лири за баня са сред най-търсените продукти. Те използват електричество да затоплят водата намираща се в тях, но все пак имат нужда от връзка с централната водоснабдителна мрежа.

Предлагаме и комбинирани лири, които могат да се затоплят или чрез вода от централно парно или чрез електричество.

Ако търсите лесно решение, което да е елементарно за управляване, надеждно и ефикасно в своето нагряване, то тогава търсите лира за баня на ток.

Техния монтаж е елементарен, което означава, че не отнема много на един професионалист монтира вашата нова електрическа лира за баня.

Като лидери на пазара, ние предлагаме всякакви лири за баня на ток, както и дизайнерска лира за баня, за да може всеки нагревателен елемент във вашето мокро помещение да се вмести в интериорния дизайн.

Първата е добрата осведоменост, която ви предлагаме, втората е добрата цена на артикулите, която е не само конкурентна, но и доста ниска при общ поглед на пазара.

Разбира се, най-важното, което можем да ви кажем за себе си, е това, че ние разполагаме с качествени продукти за отопление на баня, които са устойчиви на много години ползване.

Нима това не са основните неща, които клиентът желае?

Е, вече знаете къде е мястото в интернет. Вече знаете и защо да пазарувате от нас!

Очакваме ви, скъпи потребители!

Поръчай лира за баня на Промо цена или електрически лири за баня с Гаранция за качество и дълъг живот. Избери електрическа лира за баня 30 см, (на ток), с нагревател, алуминиева или на газ с Експресна доставка. При нас ще откриете най-добрите и евтини електрически, алуминиеви дизайнерски, водни лири за баня или комбинирана, стоманена, малка, черна лира за баня инокс или хром.

Отличителни характеристики Комбинирана лира за баня Pax Climb - бял е произведена изцяло в Швеция. Безкомпромисно скандинавско качество с 5 години гаранция! Класически дизайн Моделът е с класическа формата стълба, леко заоблени ребра и бял цвят. Наличието на по-голям брой ребра спомагат за топлоо..
449.00 лв.
Електрическа лира за баня Atlantic 2012 Digital 300W е подходяща за бани и влажни помещения до 5 кв.м. Защо да изберете този модел Това е най-новата лира за баня на Atlantic, която отговаря на изискванията на ErP 2018 - Европейска директива за екодизайн на продукти, свързани с електропотреблението..
499.00 лв.
Отличителни характеристики на Електрическа лира за баня Tedan TBBI 12i 600-700W Електронен термостат с цифрово електронно управление. Термостата има за цел да не изсушава въздуха и да предпазва от натрупването на мухъл. Програма за бързо изсушаване на хавлии. Програма за затопляне на бебешки о..
569.00 лв.
Електрическа лира за баня Atlantic 2012 Digital 500W е уред, подходящ за отопление на помещения до 5 кв.м. Основни характеристики  Тва е най-новата лира за баня на Atlantic, която отговаря на изисквания на ErP 2018 - Европейската директива, свързани с енергопотреблението. Главната цел е да се..
579.00 лв.
Комбинирана лира за баня Pax Lyra 500 x 800 за помещения до 5 кв.м е проектирана и произведена изцяло в Швеция. Скандинавско качество, придружено с 5 години гаранция! Класически дизайн Моделът е изработен от неръждаема стомана, с 6 ребра и в цвят хром. Той е изящно допълнение към всяка баня. Форма..
959.00 лв.
Електрическа лира за баня Airelec Bahia 3 Електрическа лира за баня Airelec Bahia 3
По запитване
Електрическа лира за баня Airelec Bahia 3 е нов продукт с екодизайн, подходящ за помещения до 5 кв.м. Отличителни характеристики на модела Това е един от най-новите модели лира за баня на Airelec. Той отговаря на европейски изисквания на ErP, относно екодизайнът на продуктите, свързани с енергопот..
549.00 лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
4.19 | 180