Категории
Your Cart

Фурни за вграждане

Когато стане дума за фурни за вграждане, тогава човек задължително трябва да се обърне към професионалист, за да може да разчита на това да избере възможно най-доброто за максимално ниска цена – целта на всеки клиент.

Ако желаете и вие да притежавате перфектната фурна за вграждане, то тогава можете спокойно да разгледате наличните тук предложения.

Имаме много модели фурни за вграждане и сред тях със сигурност има такъв, който ще успее лесно да задоволи всички ваши нужди в домакинството.

Удобната система като една вградена фурна, която е и доста лесна за монтаж, ще направи вашия дом още по-стилен и трудно ще се забелязва, че на конкретно място изобщо има вградени фурни.

В същото време вие ще имате достъп до изключително качество и устойчивост във времето.

Защо да заложите на нашите фурни за вграждане

Нашите печки за вграждане са едно от онези неща, които ни карат да се чувстваме горди от факта, че можем да предложим фурни с котлони, на които клиентите ни да се доверят спокойно.

Различните ни малки фурни за вграждане са идеалното решение както за малки апартаменти, така и за подвижно живеене в кемпер или друг вид мобилен дом.

Тези специални модели, като различните фурни на газ, могат да се монтират в мобилни домове, тъй като не зависят от достъп до електропреносната мрежа, както е при различните фурни с вентилатор.

Тези модели готварски печки за вграждане са същите онези, които ще ви служат вярно с години наред, а вие ще успявате да създавате истински кулинарни шедьоври у дома!

Всяка фурна за вграждане има размери подходящи за различни видове кухни. Някои готварски печки за вграждане например пасват идеално на мястото на старата печка, докато други модели, като наличните тук фурна за вграждане 50 см ширина, заемат по-малко място.

Добре е и да обърнете внимание на дизайна и цвета. Макар и да е направена да бъде вградена, тя все пак остава централна и видима част от вашия кухненски бокс.

Добър пример за красота и практичност са наличните тук бели фурни за вграждане. Една бяла фурна за вграждане не отстъпва по технически характеристики на останалите евтина фурна за вграждане, но за сметка на това обогатява интериорния дизайн на вашия дом.

За щастие, дори белите модели се класифицират като евтини фурни за вграждане, затова ако искате да разнообразите дома си, можете да го направите без да се налага да инвестирате повече.

Klimatici.bg – ние сме онлайн търговец, който е на ваша страна

В интернет всеки онлайн търговец претендира за това, че е достатъчно адекватен, за да обслужва своите клиенти по най-добрия възможен начин, но е важно подобни думи да бъдат доказани с конкретни действия.

Ако искате да получите добро отношение, лоялност и отзивчивост, то ние сме хората, които могат да направят разликата във вашето пазаруване.

Готови ли сте да получите невероятно обслужване, както и куп артикули, които идват при вас на достъпна цена. Заповядайте в нашия онлайн магазин, за да успеете да оборудвате своята кухня по начина, по който искате!

Klimatici.bg е мястото в интернет, в което ще успеете лесно да изберете продукт или продукти сред цялото разнообразие. Не е сложно да избереш правилното сред толкова много продукти, защото спокойно можете да разчитате на нашите компетенции.

Помощта от нас може да дойде по всяко време, дали е при избиране на фурни за вграждане с размери подходящи за вашата кухня или нещо друго. Предлагаме и препарати за поддръжка на фурните за вграждане за дълъг безпроблемен живот.

Единственото, което се изисква от вас е доверие в нашите възможности. Благодарение на вас, ние стигнахме до тук – моментът, в който можем да си позволим да помагаме на своите потребители.

Очакваме ви!

 

Фурни за вграждане с или без пиролиза на Ниски цени и с възможност за управление със сензорен дисплей или вградени фурни на промоция. Водна, каталитична, пиролитична, ръчна, самопочистваща се или с пара, малка (мини) фурна за вграждане - Ти определяш начина на почистване! Можеш да избираш и с какъв размер да бъде твоята нова ел фурна за вграждане 50 см, 45 см, 90 см ширина, както и обема от 38 до 85 литра.

Поръчай онлайн компактна бяла или комбинирана фурна (вградена) за вграждане с пиролиза и вентилатор. Възползвай се и от специалния ни промо пакет 2 в 1 комплект фурна и плот (котлони) за вграждане на Най-изгодна цена!

Фурна за вграждане HANSA BOEI68461 загрява бързо, почиства се лесно и е идеална за размразяване на месо, риба, хлебни изделия и др.  Отличителни характеристики Steam Cleaning Уредът е с изключително гладка повърхност, която допринася за лесното и бързо почистване. Нужно е само да сипете 0.50..
589.00 лв.
Фурна Bosch HBA554EB0 е с 3D циркулация на горещ въздух и постига перфектни резултати на готвене и печене на 3 нива едновременно.  Отличителни характеристики  Използва 3D горещ въздух и така постига перфектни резултати, благодарение на оптималното разпределение на топлината.  С Eco..
959.00 лв.
ФУРНА Teka HCB 6545,ИНОКС е фурна за вграждане с полезен обем 70 литра и енергиен клас A+. Отличителни характеристики Мултифункционална фурна с вентилатор.  10 функции плюс HydroClean. Сензорно управление, което включва прибиращи се бутони. LED дисплей. Програмиране Старт-Стоп. Макси г..
699.00 лв.
С Фурна за вграждане Bosch HBA534EB0, 71 л, Клас А получавате перфектни резултати при готвене. Основни характеристики Този модел има 3D циркулация на горещ въздух. Благодарение на оптималното разпределение на топлината се постигат удивителни резултати при готвене до 3 нива едновременно.  С E..
919.00 лв.
Фурна за вграждане Bosch HBA534ES0, 71 л, Клас А е фурна за вграждане с полезен обем 71 л. и енергиен клас A. Отличителни характристики на модела  Фурната разполага с 7 начина на нагряване, те са - 3D HotAir, горно/долно нагряване, инфра-грил с циркулация на въздуха, Vario-грил за голяма повъ..
919.00 лв.
Фурна за вграждане Bosch HBA554ES0 е фурна за вграждане с полезен обем 71 л. и енергиен клас A. Отличителни характристики на модела  Фурната за вграждане има 7 начина на нагряване, те са - 3D HotAir, горно/долно нагряване, инфра-грил с циркулация на въздуха, Vario-грил за голяма повърхност, н..
959.00 лв.
С Фурна за вграждане Bosch HBG5370S0, 71 л, Клас А почистването е много лесно, загрява бързо и има стилен дизайн. Отличителни характристики  Уредът има 7 функции за готвене, те включват: 3D HotAir. Горно/долно нагряване. Инфра-грил с циркулация на въздуха. Vario-грил за голяма повърхнос..
999.00 лв.
Фурна за вграждане Teka HSB 615, 70 л, Клас А
Изчерпан
Фурна за вграждане Teka HSB 615, 70 л, Клас А е от енергиен клас A и има полезен обем 70 литра. Подходяща е за размразяване на хранителни продукти.  Отличителни характеристики на модела Този модел е мултифункционална фурна с вентилатор, включваща 6 функции. Дизайнът и е - механични иноксови б..
589.00 лв.
Фурна за вграждане Miele H 7264 B EDST/CLST Фурна за вграждане Miele H 7264 B EDST/CLST
-17 % Изчерпан
Ако търсите фурна с безупречен дизайн, която е лесна за ползване с дисплей с ясен текст и едновременно с това дава перфектни резултати при готвене, то Фурна за вграждане Miele H 7264 B EDST/CLST определено заслужава Вашето внимание. Моделът е особено лесен за почистване, благодарение на Pe..
2890.00 2390.00 лв.
Фурна за вграждане Teka HBB 605, 70 л, Клас А
По запитване
Фурна за вграждане Teka HBB 605, 70 л, Клас А е енергиен клас A и общ полезен обем от 70 литра. Основни характеристики на модела Това е мултифункционална фурна с вентилатор, притежава 6 функции и е идеална за “Размразяване”.  Какво препоръчва системата за водно почистване HydroClean ECO? Изс..
539.00 лв.
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)
4.20 | 175
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.