Категории
Your Cart

Инфрачервено отопление

Иновацията има много име и може да се намери под много форми, но днес тя се изразява чрез различните видове инфрачервено отопление.

Тъй като вие се намирате в категорията ни за инфрачервено осветление, то най-вероятно знаете какво точно ще ви предложи то.

Тук ще намерите най-новото от света на различните инфрачервени отоплителни уреди, както и гаранция за качество на всеки закупен от Klimatici.bg артикул.

Иновативно – доверете се на инфрачервено отопление

Както вече разбрахте, този сравнително нов метод за отопление, който в никакъв случай, обаче е недостатъчно проучен и доказал се, е един от онези начини за отопление, които наистина ще направят за вас необходимото, за да се чувствате добре.

На практика, всеки уред, предлагащ ви инфрачервено отопление може да ви даде нещата, от които се нуждаете, независимо от това, че е все още прохождащ метод за хората, свикнали на климатици и конвектори.

Инфрачервеното отопление ще ви изненада с доста голяма ефикасност и едно съвсем различни усещане на мека топлота.

Klimatici.bg – мястото, на което всичко е повече от добро

В България онлайн пазарът започна да предлага повече и повече инфрачервени печки, което е страхотна новина за тези от вас, които търсят възможно най-добрия отоплителен метод за дома си.

Една инфрачервена печка работи на принципа на нагревателните елементи, без да се осъществява механично задвижване на затопления въздух. Поради липсата на вентилатор, много често тези продукти се бъркат за инфрачервени конвектори.

Разликата между конвектор и инфрачервено затопляне, е че конквекторът ползва реотани да затопля въздуха, докато иновативната технология използва инфрачервени лъчи.

Няма да ви лъжем и да казваме, че нашите клиенти винаги ни разбират напълно – напротив. Понякога работата ни е свързана с доста обяснения по повод даден артикул, убеждение, че точно това им е нужно на хората, търсещо дадено усещане за комфорт в дома си.

Нашата работа е свързана с множество въпроси всеки ден, което не ни изнервя или изморява – напротив. Всеки клиент идва със собствена история, със собствено желание и е наша основна задача да задоволим търсенето и искането на потребителите.

Има много и най-различни видове инфрачервено отопление и мнения по негов адрес, като консенсусът, е че тази технология има огромен потенциал в много области и индустрии, не само в битовото отопление.

Поради тази причина един инфрачервен конвектор може да се ползва в лекота във всяко помещение на дома ви, без да се притеснявате от прекомерна консумация на електричество.

Когато успяваме да дадем максимума на хората, които разчитат на нас, то тогава ние се чувстваме още по-добре и от самите тях, защото сме успели да направим нещо, което те са очаквали от нас, посрещаме изискванията и посредством артикулите ни, ги изпълняваме с лекота!

Заповядайте и вие в нашия онлайн магазин, за да бъдете посрещнати от топ професионалисти.

Очакваме ви!

Инфрачервено отопление за дома на Хит цени с ниска консумация на електроенергия или инфрачервени отоплителни уреди (панели) на промоция от Klimatici.bg. Избери инфрачервени нагреватели, отоплителни картини или конвектори с Гаранция за качество.

Възползвай се от най-добри цени за инфрачервено лъчисто отопление за баня или подово, инфрачервен конвектор на изплащане с или без оскъпяване или отоплителни картини с инфрачервено нагряване с мнения от вносител. Експресна доставка на инфрачервено отопление картина или подово и всички закупени от нас панели за лъчисто инфрачервено отопление.

Популярни търсения: infrared отопление, infra червено отопление, евтино инфрачервено отопление

Инфрачервен нагревател ILMIT Allu 1000
По запитване
Инфрачервен нагревател ILMIT Allu 1000 e разработен изцяло от алуминий и не е застрашен от корозия. Моделът се монтира на таван, като препоръчителната максимална височина за поставяне е 2.20-3.00 м. Използва се за отопление на къщи, апартаменти и офиси с височина до 3м. и площ до 14 кв.м - при осно..
229.00 лв.
Инфрачервен нагревател ILMIT Allu 1500
По запитване
Инфрачервен нагревател ILMIT Allu 1500 е произведен изцяло от алуминий и защитен от корозия.  Този модел препоръчва височина за поставяне максимум 2,60 - 3,50 м, Монтира се на таван, а дължината му е 176,5 см.  Предназначението му е свързано с отопление на апартаменти, къщи и офиси с тав..
249.00 лв.
Инфрачервен нагревател Heliosa 66 BX5/FMX5 1500W, за открити площи е подходяш за открити външни пространства.  Отличителни характеристики Той е въртящ се модел, има скоба за монтаж на стена или подвижна конструкция. Максималната височина за монтаж е от 2.50 до 2.80 м.  Уредът затопля по..
749.00 лв.
Инфрачервен нагревател Airelec IRC 3000W е практичен, икономичен и лесен за монтаж продукт  Отличителни характеристики Това е интелигентен уред, който загрява само това пространство, което е необходимо, дори и на открито. Отличително за него е, че има регулируеми отражатели и стойка за многоп..
1319.00 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
4.31 | 22