Категории
Your Cart

Инфрачервено отопление

Иновацията има много име и може да се намери под много форми, но днес тя се изразява чрез различните видове инфрачервено отопление.

Тъй като вие се намирате в категорията ни за инфрачервено осветление, то най-вероятно знаете какво точно ще ви предложи то.

Тук ще намерите най-новото от света на различните инфрачервени отоплителни уреди, както и гаранция за качество на всеки закупен от Klimatici.bg артикул.

Иновативно – доверете се на инфрачервено отопление

Както вече разбрахте, този сравнително нов метод за отопление, който в никакъв случай, обаче е недостатъчно проучен и доказал се, е един от онези начини за отопление, които наистина ще направят за вас необходимото, за да се чувствате добре.

На практика, всеки уред, предлагащ ви инфрачервено отопление може да ви даде нещата, от които се нуждаете, независимо от това, че е все още прохождащ метод за хората, свикнали на климатици и конвектори.

Инфрачервеното отопление ще ви изненада с доста голяма ефикасност и едно съвсем различни усещане на мека топлота.

Klimatici.bg – мястото, на което всичко е повече от добро

В България онлайн пазарът започна да предлага повече и повече инфрачервени печки, което е страхотна новина за тези от вас, които търсят възможно най-добрия отоплителен метод за дома си.

Една инфрачервена печка работи на принципа на нагревателните елементи, без да се осъществява механично задвижване на затопления въздух. Поради липсата на вентилатор, много често тези продукти се бъркат за инфрачервени конвектори.

Разликата между конвектор и инфрачервено затопляне, е че конквекторът ползва реотани да затопля въздуха, докато иновативната технология използва инфрачервени лъчи.

Няма да ви лъжем и да казваме, че нашите клиенти винаги ни разбират напълно – напротив. Понякога работата ни е свързана с доста обяснения по повод даден артикул, убеждение, че точно това им е нужно на хората, търсещо дадено усещане за комфорт в дома си.

Нашата работа е свързана с множество въпроси всеки ден, което не ни изнервя или изморява – напротив. Всеки клиент идва със собствена история, със собствено желание и е наша основна задача да задоволим търсенето и искането на потребителите.

Има много и най-различни видове инфрачервено отопление и мнения по негов адрес, като консенсусът, е че тази технология има огромен потенциал в много области и индустрии, не само в битовото отопление.

Поради тази причина един инфрачервен конвектор може да се ползва в лекота във всяко помещение на дома ви, без да се притеснявате от прекомерна консумация на електричество.

Когато успяваме да дадем максимума на хората, които разчитат на нас, то тогава ние се чувстваме още по-добре и от самите тях, защото сме успели да направим нещо, което те са очаквали от нас, посрещаме изискванията и посредством артикулите ни, ги изпълняваме с лекота!

Заповядайте и вие в нашия онлайн магазин, за да бъдете посрещнати от топ професионалисти.

Очакваме ви!

Инфрачервено отопление за дома на Хит цени с ниска консумация на електроенергия или инфрачервени отоплителни уреди (панели) на промоция от Klimatici.bg. Избери инфрачервени нагреватели, отоплителни картини или конвектори с Гаранция за качество.

Възползвай се от най-добри цени за инфрачервено лъчисто отопление за баня или подово, инфрачервен конвектор на изплащане с или без оскъпяване или отоплителни картини с инфрачервено нагряване с мнения от вносител. Експресна доставка на инфрачервено отопление картина или подово и всички закупени от нас панели за лъчисто инфрачервено отопление.

Популярни търсения: infrared отопление, infra червено отопление, евтино инфрачервено отопление

Инфрачервен нагревател Heliosa 11FMX5 1500W, за открити площи е въртящ се модел с възможност за монтаж под чадър, навес или на стена. Максималната височина за монтаж на нагревателя е 2.00 - 2.30 м. Предлага се в цвят графит. Характеристики Мигновено затопля помещението и осигурява локализирано и р..
509.00 лв.
Инфрачервен нагревател Heliosa 11 11B20X5-ALC Amber 2000W е предназначена за открити площи и е с нагревател Amber Light - технология, която намалява излъчването на светлина с 80%, като същевременно създава приятна обстановка. Произвежда неутрална светлина от крушката Infracalor. Максималната височин..
575.00 лв.
Инфрачервен нагревател Master HALL 1500 загрява помещението, в което се използва моментално. Когато работи уредът, не гори кислород и не нарушава комфорта в помещението. Липса на въздушен поток и прах. Напълно безшумен. Мощността на уреда е 1500W. Може да се постави метална стойка, с цел по-бързо и ..
599.00 лв.
Инфрачервен нагревател Master HALL 3000 загрява помещението, в което се използва максимално бързо. Той не гори кислород и не нарушава комфорта в помещението. Не предизвиква въздушен поток и прах. Моделът е абсолютно безшумен. Уредът е с мощност 3000W. Разполага с 2 степени на мощност - 1500W и 3000W..
1199.00 лв.
Инфрачервен нагревател Airelec IRC 3000W е практичен, икономичен и лесен за монтаж продукт  Отличителни характеристики Това е интелигентен уред, който загрява само това пространство, което е необходимо, дори и на открито. Отличително за него е, че има регулируеми отражатели и стойка за многоп..
1319.00 лв.
Инфрачервен нагревател Airelec IRC 4500W е икономичен и интелигентен уред, който отоплява както на закрито, така и на открито пространство, само това, което е необходимо. Има регулируеми отражатели и стойка за много позиционен монтаж. Подходящ е за помещения с големи височини, за отопление на тераси..
1559.00 лв.
Инфрачервен нагревател Airelec IRC 6000W е икономичен и интелигентен уред. Той загрява само това, което е необходимо, дори и на открито пространство. Отличава се с регулируеми отражатели и стойка за много позиционен монтаж. Предназначен е за помещения с големи височини, за отопление на тераси, гараж..
1919.00 лв.
Инфрачервен нагревател Airelec IRC 1500W Инфрачервен нагревател Airelec IRC 1500W
Изчерпан
Инфрачервен нагревател Airelec IRC 1500W се отличава като икономичен и интелигентен уред, който загрява само това, което е необходимо, дори и на открито пространство. Той разполага с регулируеми отражатели и стойка за много позиционен монтаж. Подходящ е за помещения с големи височини, за отопление н..
799.00 лв.
Това е икономичен и интелигентен уред, който загрява само това, което е необходимо - само хората в обсега му на работа. Може да се използва и за отопление на открити пространства.  Инфрачервен нагревател Airelec IRC Design 1500W се отличава със следните характеристики: Нагревателен инфрачер..
539.00 лв.
Инфрачервен нагревател Heliosa 66 BX5/FMX5 1500W, за открити площи Инфрачервен нагревател Heliosa 66 BX5/FMX5 1500W, за открити площи
По запитване
Инфрачервен нагревател Heliosa 66 BX5/FMX5 1500W, за открити площи е подходяш за открити външни пространства.  Отличителни характеристики Той е въртящ се модел, има скоба за монтаж на стена или подвижна конструкция. Максималната височина за монтаж е от 2.50 до 2.80 м.  Уредът затопля по..
749.00 лв.
Инфрачервен нагревател ILMIT Allu 1000
По запитване
Инфрачервен нагревател ILMIT Allu 1000 e разработен изцяло от алуминий и не е застрашен от корозия. Моделът се монтира на таван, като препоръчителната максимална височина за поставяне е 2.20-3.00 м. Използва се за отопление на къщи, апартаменти и офиси с височина до 3м. и площ до 14 кв.м - при осно..
229.00 лв.
Инфрачервен нагревател ILMIT Allu 1500
Изчерпан
Инфрачервен нагревател ILMIT Allu 1500 е произведен изцяло от алуминий и защитен от корозия.  Този модел препоръчва височина за поставяне максимум 2,60 - 3,50 м, Монтира се на таван, а дължината му е 176,5 см.  Предназначението му е свързано с отопление на апартаменти, къщи и офиси с тав..
249.00 лв.
Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)
4.17 | 167