Категории
Your Cart

Отоплители за баня

Всеки иска банята му да бъде още по-комфортна и да му предлага мека топлина и спокойствие, за да може да се усамоти достатъчно лесно и всяко къпане в това помещение да бъде придружено от ненадминат комфорт. Знаем колко е важно всеки да може да се чувства перфектно в компанията на своя душ.

Това може да стане само с невероятно добра и постоянна температура. Истината е, че хората желаят да получат перфектното удовлетворение и са готови да се доверят, ако това им е гарантирано – ето тук се появяваме ние!

С какви отполители за баня разполагаме

Нашите отоплители за баня са произведени от гръмки имена в производството на подобен вид артикули. Разполагаме както с български, така и с чужди фирми, които са се постарали да ви дадат ненадмината устойчивост.

Ниските цени, на които предлагаме отоплители за баня, са само един добър бонус и още един солиден аргумент вие да се чувствате възможно най-добре в компанията на нашия онлайн магазин. Екипът на Klimatici.bg ви очаква!

Klimatici.bg – магазинът, на който с лекота да се доверите

Всичко, което знаем за артикулите в света на климатичните системи, техниката за отопление, както и за всички видове аксесоари, предназначени за тях, е получено с цената на много усилия, много труд, безсънни нощи, в които сме учили възможностите и характеристиките на всеки продукт, който искаме да ви предложим. Заради това сме и толкова добри!

Точно поради нещата, които можем и правим, ние имаме самочувствието, че правим всичко правилно, а вие получавате най-доброто като клиенти, доверяващи се на нас – екипът на Klimatici.bg. Знаем, също така, че сме и достатъчно добри в това да се отнасяме към клиента с нужното уважение.

Самият факт, че все още не сме напълно доказали се, а вие ни се доверявате въпреки това, ни стимулира да свършим работата си по възможно най-добрия начин. За щастие, всеки наш клиент е останал доволен въпреки идеята за това, че не сме толкова гръмко име, както са някои от конкурентните ни онлайн магазини.

Ние, обаче не подхождаме към конкуренцията си със завист или някаква омраза – напротив. Ние сме хората, които имаме уважение към хората, които ни превъзхождат по някакъв начин, защото те са нашето вдъхновение ние да продължаваме да бъдем толкова отдадени на идеята Klimatici.bg да стане един от водещите онлайн магазини в България.

С ваша помощ и с вашето доверие към нас, вие ни давате възможност да бъдем все по-добри и по-добри. Знаем го и се надяваме да станем достатъчно разпознаваем онлайн магазин в България!

Доверете ни се, очакваме ви!

Печка за баня Tesy HL 246 VB W е подходящ за отопление на баня. Моделът е с 2 степени на мощност - 1000W и 2000W. Притежава IP24 защита от водни пръски. Други по-важни характеристика: LCD дисплей; Бутони за управление Soft-Touch; 10-35°C електронен терморегулатор; Седмичен програматор 24/7; Ф..
109.00 лв.
Влагозащитен конвектор за баня ADAX ECO BASIC 06 KTP със стенна стойка 81120 e подходящ за бани и мокри помещения от 5 до 10 кв.м. Той е с ширина 554 мм, височина 330 мм. и мощност - 600 W. Моделът има механичен термостат. Характеризира се с нискотемпературен нагревател, скала с градуси с температу..
189.00 лв.
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)