Категории
Your Cart

Отоплители за баня

Всеки иска банята му да бъде още по-комфортна и да му предлага мека топлина и спокойствие, за да може да се усамоти достатъчно лесно и всяко къпане в това помещение да бъде придружено от ненадминат комфорт.

Затова има специални видове печки за баня, които ви спестяват сутрешния дискомфорт на това да докосвате студена повърхност в банята.

Това може да стане само с невероятно добра и постоянна температура.

Истината е, че хората желаят да получат перфектното удовлетворение и са готови да се доверят на нашата специална селекция от конвектори за баня.

С какви отполители за баня разполагаме

Нашите отоплители за баня са произведени от гръмки имена в производството на подобен вид артикули. Разполагаме както с български, така и с чужди фирми, които са се постарали да ви предоставят ненадминато удоволствие, чрез най-различни видове отопление за баня.

Ниските цени, на които предлагаме отоплители за баня, са само един добър бонус и още един солиден аргумент вие да се чувствате възможно най-добре в компанията на нашия онлайн магазин. Екипът на Klimatici.bg ви очаква!

Klimatici.bg – магазинът, на който с лекота да се доверите

При нас можете да намерите богата селекция от продукти предназначени за затопляне на една студена баня, като те могат да се разделят на:

  • Електрически печки за баня;
  • Духалки за баня;
  • Вентилаторна печка за баня;
  • Конвектор за баня;
  • Печка за баня;
  • Инфрачервени печки за баня.

За да направите правилен избор на печка за баня, е добре да се запознаете с различните видове електрическа лира за баня и мнения за тях.

Ако сте се спрели на хибриден отоплител, като комбинираните лири на ток и топла вода, то тогава ще се зарадвате да видите, че техните цени при нас са доста ниски.

Всяка една безопасна печка за баня, дали ще е духалка за баня, кварцова печка за баня или какъвто и да е друг вид отоплител за баня – идва с гаранция за сигурност и със защита на електропреносната мрежа и консуматора.

Нашата цел е да снабдим всеки дом в България с удобна, стилна и безопасна електрическа печка за баня.

Даваме гаранция за всеки артикул понеже преди всяка доставка, поръчаното от вас минава през нашите ръце – така можем да сме сигурни, че вашите високи очаквания ще останат оправдани.

С ваша помощ и с вашето доверие към нас, вие ни давате възможност да бъдем все по-добри и по-добри. Знаем го и се надяваме да станем достатъчно разпознаваем онлайн магазин в България!

Доверете ни се, очакваме ви!

Конвектор ADAX CLEA CH 08 KWT WiFi Black, 800W, Дигитален програмируем термостат е подходящ за отопление на помещения от 5 кв.м. До 10 кв.м.  Отличителни характеристики на модела Това е конвектор със атрактивна визия, неговия преден панел е черен и стъклен. Размерите му покриват височина от 3..
539.00 лв.
Печка за баня Tesy HL 246 VB W
Hot
Печка за баня Tesy HL 246 VB W е подходящ за отопление на баня. Моделът е с 2 степени на мощност - 1000W и 2000W. Притежава IP24 защита от водни пръски. Други по-важни характеристика: LCD дисплей; Бутони за управление Soft-Touch; 10-35°C електронен терморегулатор; Седмичен програматор 24/7; Ф..
109.00 лв.
Рефлекторно тяло за баня Adax VR510B допринася за създаване на уют във всяка баня. Моделът представлява лъчево отопление, осигуряващо по най-бързия начин комфортна топлина, с клас на защита - IP44 и 5–степенен ключ. Неговата дължина е 740 мм. и мощност 1000 W. ..
165.00 лв.
Влагозащитен конвектор за баня ADAX ECO BASIC 04 KTP със стенна стойка 81120
Hot
Влагозащитен конвектор за баня ADAX ECO BASIC 04 KTP със стенна стойка 81120 е висококачествен продукт, подходящ за малки помещения до 5 кв.м. Отличителни харакатеристики Моделът има ширина в размер 475 мм., височина 330мм и мощност 400 W. Има механичен термостат и разполага с Х-образен нагревател..
209.00 лв.
Влагозащитен конвектор за баня ADAX ECO BASIC 06 KTP със стенна стойка 81120
Hot
Влагозащитен конвектор за баня ADAX ECO BASIC 06 KTP със стенна стойка 81120 e подходящ за бани и мокри помещения от 5 до 10 кв.м. Той е с ширина 554 мм, височина 330 мм. и мощност - 600 W. Моделът има механичен термостат. Характеризира се с нискотемпературен нагревател, скала с градуси с температу..
229.00 лв.
Конвектор ADAX CLEA CH 04 KWT WiFi Black, 400W, Дигитален програмируем термостат е с изключително атрактивна визия. Притежава стъклен преден панел в черен цвят. Неговата височина е 340 мм, а дължината - 606 мм. Предназначен е за отопление на малки помещения до 4 кв.м. Отличителни характеристики Мо..
505.00 лв.
Електрическа лира за баня Atlantic 2012 Digital 500W е уред, подходящ за отопление на помещения до 5 кв.м. Основни характеристики  Тва е най-новата лира за баня на Atlantic, която отговаря на изисквания на ErP 2018 - Европейската директива, свързани с енергопотреблението. Главната цел е да се..
579.00 лв.
Електрическа лира за баня Atlantic 2012 Digital 300W е подходяща за бани и влажни помещения до 5 кв.м. Защо да изберете този модел Това е най-новата лира за баня на Atlantic, която отговаря на изискванията на ErP 2018 - Европейска директива за екодизайн на продукти, свързани с електропотреблението..
499.00 лв.
Електрическа лира за баня Airelec Bahia 3 е нов продукт с екодизайн, подходящ за помещения до 5 кв.м. Отличителни характеристики на модела Това е един от най-новите модели лира за баня на Airelec. Той отговаря на европейски изисквания на ErP, относно екодизайнът на продуктите, свързани с енергопот..
549.00 лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)
4.53 | 14