Категории
Your Cart

Отоплители за баня

Всеки иска банята му да бъде още по-комфортна и да му предлага мека топлина и спокойствие, за да може да се усамоти достатъчно лесно и всяко къпане в това помещение да бъде придружено от ненадминат комфорт.

Затова има специални видове печки за баня, които ви спестяват сутрешния дискомфорт на това да докосвате студена повърхност в банята.

Това може да стане само с невероятно добра и постоянна температура.

Истината е, че хората желаят да получат перфектното удовлетворение и са готови да се доверят на нашата специална селекция от конвектори за баня.

С какви отполители за баня разполагаме

Нашите отоплители за баня са произведени от гръмки имена в производството на подобен вид артикули. Разполагаме както с български, така и с чужди фирми, които са се постарали да ви предоставят ненадминато удоволствие, чрез най-различни видове отопление за баня.

Ниските цени, на които предлагаме отоплители за баня, са само един добър бонус и още един солиден аргумент вие да се чувствате възможно най-добре в компанията на нашия онлайн магазин. Екипът на Klimatici.bg ви очаква!

Klimatici.bg – магазинът, на който с лекота да се доверите

При нас можете да намерите богата селекция от продукти предназначени за затопляне на една студена баня, като те могат да се разделят на:

  • Електрически печки за баня;
  • Духалки за баня;
  • Вентилаторна печка за баня;
  • Конвектор за баня;
  • Печка за баня;
  • Инфрачервени печки за баня.

За да направите правилен избор на печка за баня, е добре да се запознаете с различните видове електрическа лира за баня и мнения за тях.

Ако сте се спрели на хибриден отоплител, като комбинираните лири на ток и топла вода, то тогава ще се зарадвате да видите, че техните цени при нас са доста ниски.

Всяка една безопасна печка за баня, дали ще е духалка за баня, кварцова печка за баня или какъвто и да е друг вид отоплител за баня – идва с гаранция за сигурност и със защита на електропреносната мрежа и консуматора.

Нашата цел е да снабдим всеки дом в България с удобна, стилна и безопасна електрическа печка за баня.

Даваме гаранция за всеки артикул понеже преди всяка доставка, поръчаното от вас минава през нашите ръце – така можем да сме сигурни, че вашите високи очаквания ще останат оправдани.

С ваша помощ и с вашето доверие към нас, вие ни давате възможност да бъдем все по-добри и по-добри. Знаем го и се надяваме да станем достатъчно разпознаваем онлайн магазин в България!

Доверете ни се, очакваме ви!

Влагозащитен конвектор за баня ADAX NEO H 04 KDT разполага с дигитално управление и електронен термостат. Той е с височина 330 мм, дължина 565 мм и мощност 400 W. Моделът има автоматична термозащита и функция, която го предпазва от замръзване. Той е предназначен да отоплява бани и мокри помещения до..
349.00 лв.
Влагозащитен конвектор за баня ADAX NEO H 06 KDT е висок 330 мм, дълъг 635 мм и мощен 600 W. Моделът е с дигитално управление и електронен термостат. Притежава автоматична термозащита и функция против замръзване. Подходящ е за отопление на бани и мокри помещения до 6 кв.м. Влагозащитата му е IP 24. ..
369.00 лв.
Рефлекторно тяло за баня Adax VR507B Рефлекторно тяло за баня Adax VR507B
Изчерпан
Рефлекторно тяло за баня Adax VR507B допринася за уюта във всяка баня. Рефлекторните отоплителни тела за баня на ADAX представляват лъчево отопление, осигуряващо бързо комфортна топлина с клас на защита IP44 и 5–степенен ключ. Този модел е с дължина 605 мм и мощност 750 W...
169.00 лв.
Рефлекторно тяло за баня Adax VR510B Рефлекторно тяло за баня Adax VR510B
Изчерпан
Рефлекторно тяло за баня Adax VR510B допринася за създаване на уют във всяка баня. Моделът представлява лъчево отопление, осигуряващо по най-бързия начин комфортна топлина, с клас на защита - IP44 и 5–степенен ключ. Неговата дължина е 740 мм. и мощност 1000 W. ..
189.00 лв.
Сушилня за кърпи и дрехи Adax HKT 163 WS допринася за уюта във всяка баня. Отличава се с нисък разход на електричество и е влагоустойчива. Широчина - 550 мм. Височина - 620 мм. Мощност - 65W.  Може да бъде монтирана подвижно.  Бял цвят. Специална защита от водни пръски - IP 44. ..
179.00 лв.
Влагозащитен конвектор за баня ADAX ECO BASIC 04 KTP със стенна стойка 81120 е висококачествен продукт, подходящ за малки помещения до 5 кв.м. Отличителни харакатеристики Моделът има ширина в размер 475 мм., височина 330мм и мощност 400 W. Има механичен термостат и разполага с Х-образен нагревател..
211.00 лв.
Влагозащитен конвектор за баня ADAX ECO BASIC 06 KTP със стенна стойка 81120 e подходящ за бани и мокри помещения от 5 до 10 кв.м. Той е с ширина 554 мм, височина 330 мм. и мощност - 600 W. Моделът има механичен термостат. Характеризира се с нискотемпературен нагревател, скала с градуси с температу..
231.00 лв.
Отличителни характеристики на Вентилаторен конвектор за баня Tedan Touch Дигитално управление с LED дисплей и touch управление. Електронен термостат. Стилен и елегантен дизайн, подходящ за всяка съвременна баня. Компактен размер. Безшумен режим на работа. Стойка за кърпи с 4 кукички. Миещ с..
299.00 лв.
Вентилаторен конвектор за баня Tedan Quadro Visio е ново поколение нагреватели за баня с високоефективна технология за прецизно и персонализирано управление на топлинния комфорт на Вашата баня. Уредът може да затопли помещението с приятна топлина във Вашата баня само за няколко минути, способен е да..
329.00 лв.
Основни характеристики на Вентилаторен конвектор за баня Tedan Windy Дигитално управление с LED дисплей и touch.  Ел. термостат за максимална икономичност. Елегантен дизайн в бял цвят за всяка съвременна баня. Компактен размер. Режим за безшумна работа. Равномерно разпределяне на топлин..
359.00 лв.
Лъчист нагревател за баня Airelec Solaris 2
Изчерпан
Лъчист нагревател за баня Airelec Solaris 2 представлява лъчист нагревател за отопление на бани. Той е с мощност 1200W и има висока влагоустойчивост IP24, която гарантира защита от влага и водни пръски. Безопасно е да се монтира в баня. Този модел трябва да се разположи в горната част на помещениет..
366.00 лв.
Вентилаторен конвектор за баня Atlantic Telia White Вентилаторен конвектор за баня Atlantic Telia White
-12 %
Основни характеристики на Вентилаторен конвектор за баня Atlantic Telia White Touch screen и LED дисплей. Седмично програмиране. Електрически нагревател и вентилатор. Сензор за присъствие. Функция “Отворен прозорец”. Boost функция за ултра бързо затопляне. До 25% спестяване на електроенерги..
429.00 378.00 лв.
Характеристики на Вентилаторен конвектор за баня Tedan Windy 2B Дигитално управление: LED дисплей с touch управление. Електронен термостат за максимална икономичност. Елегантен и стилен дизайн в бяла цвя. Компактен размер. Безшумен режим на работа. Алуминиева поставка за кърпи. Равномерно р..
399.00 лв.
Вентилаторен конвектор за баня Atlantic Telia Black Вентилаторен конвектор за баня Atlantic Telia Black
-6 %
Основни характеристики на Вентилаторен конвектор за баня Atlantic Telia Black Touch screen и LED дисплей. Поставка за кърпи. Седмично програмиране. Електрически нагревател и вентилатор. Сензор за присъствие. Функция “Отворен прозорец”. Boost функция за ултра бързо затопляне. До 25% спестяв..
469.00 439.00 лв.
Основни характеристики на Вентилаторен конвектор за баня Tedan Windy Visio Дигитално управление включва LED дисплей и touch управление. Електронен термостат за максимална икономичност. Елегантен дизайн. Компактен размер. Безшумен режим на работа. Алуминиева поставка за кърпи. Огледална повъ..
449.00 лв.
Конвектор ADAX CLEA CH 04 KWT WiFi Black, 400W, Дигитален програмируем термостат е с изключително атрактивна визия. Притежава стъклен преден панел в черен цвят. Неговата височина е 340 мм, а дължината - 606 мм. Предназначен е за отопление на малки помещения до 4 кв.м. Отличителни характеристики Мо..
509.00 лв.
Показани 1 от 16 | 29 (2 Страници)
4.12 | 158
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.