Категории
Your Cart

Прахосмукачки с батерия

Кой би си помислил, че една акумулаторна прахосмукачка може да бъде толкова компактна, ефикасни и същевременно на толкова добра цена?

Благодарение на селекцията на Kliamtici.bg, всеки който търси подобен вид функционалност, може вече да намери правилните за дома и колата прахосмукачки с батерия.

Какво е добре знаете за нашите акумулаторни прахосмукачки

Преди години, различните прахосмукачки с батерия не бяха нищо повече от нов, но неефикасен продукт. Днешно време има доста напредък в сферата на акумулаторните продукти, в това число и домашната прахосмукачка на батерии.

Поради това иноваторство, много домакинства получават ефикасен и компактен компаньон, който да улесни почистването на тесни и трудни за достигане за пространства.

Докато преди тези продукти се ползваха само за колата, днес те могат да намерят приложения в много области от живота.

Използвайки една прахосмукачка на батерия, вие си спестявате намирането на контакт и досадното оплитане на кабели – просто зареждате и чистите колкото ви трябва. Друго голямо тяхно предимство, е че са значително по-компактни от обикновените безжични прахосмукачки.

Благодарение на това, вие можете да ги ползвате навсякъде в дома, най-вече там, където другите уреди за чистене се провалят да стигнат.

Те са леки, малки и доста лесни за ползване – а това е огромно предимство при събирането на паяжини или прах от най-горния ред на шкафовете в кухнята.

Разбира се, те могат да се ползват и за почистването на тапицерията на автомобилни салони, но разликата от старите модели, е че имат по-голяма мощност и по-добри филтрационни системи.

Коя прахосмукачка на батерии е правилната за вас

Тук предлагаме два основни вида прахосмукачки на батерии – правостоящи и ръчни.

Правостоящите са по-дълги от ръчните и се удобни за почистване на прах под леглото, а ръчните прахосмукачки най-често се ползват за събирането на прах от рафтове, и постигане на по-високо ниво на почистване на интериора на една кола.

Ако държите на по-голям диапазон от места за почистване, то тогава ви препоръчваме да вземете правостоящ модел. Ако търсите нещо компактно, мобилно и доста ефикасно, то тогава нашата препоръка е да се спрете на ръчен модел.

На което и от двете да се спрете, ние сме сигурни, че ще закупите качествен и траен продукт, който ще ви помогне с постигането на по-добра хигиена в дома или офиса.

На какво можете да разчитате от Klimatici.bg

Това, на което винаги можете да разчитате от нас е помощ при избор на какъвто и да е електроуред, оборудване или ел. инструмент. Заложете на професионалното ни мнение и се възползвайте от дългогодишната ни експертиза – напълно безплатно.

Ръчна прахосмукачка с батерия Bosch BHN14N Move Ръчна прахосмукачка с батерия Bosch BHN14N Move
Изчерпан
Основни характеристики  Мощност Ръчна прахосмукачка с батерия Bosch BHN14N Move притежава High Airflow система, която ефективно отделя праха. Времето за работа на уреда е со 12 мин. Притежава екологични NiMH батерии.  Хигиена Снабдена е с подходящ за измиване филтър и лесен за изпразва..
139.00 лв.
Прахосмукачка с батерия Karcher VC 4s Cordless Plus се отличава със своя интелигентен дизайн и компактните си размери. Тя има многообразни приложения. Отличителни характеристики и предимства Този модел прахосмукачка 2 в 1 със своя патентован превключвател и дизайн с двойна дръжка, се трансформира ..
449.00 лв.
Прахосмукачка с батерия Bosch BCHF220B Readyy'y Прахосмукачка с батерия Bosch BCHF220B Readyy'y
По запитване
Най-после! Без кабел и без компромис! Прахосмукачка с батерия Bosch BCHF220B Readyy'y е перфектният помощник за бързо почистване с блестящи резултати винаги. Отличителни характеристики Мощност  Прахосмукачка 2 в 1 - стояща и мини ръчна. Литиево-йонна технология - батерии за постоянна прои..
369.00 лв.
Прахосмукачка с батерия Bosch BCH86SIL2 Athlet ProSilence 28Vmax Прахосмукачка с батерия Bosch BCH86SIL2 Athlet ProSilence 28Vmax
По запитване
Насладете се на лесно, удобно и мощно почистване с Прахосмукачка с батерия Bosch BCH86SIL2 Athlet ProSilence 28Vmax.  Отличителни характеристики Мощност  Технология Bosch Lithium-Ion - презареждащи се батерии, които са мощни и издръжливи. Използвате ги за максимално дълъг срок, зарежд..
599.00 лв.
Прахосмукачка с батерия Bosch BCS611P4A Unlimited Прахосмукачка с батерия Bosch BCS611P4A Unlimited
Изчерпан
Прахосмукачка с батерия Bosch BCS611P4A Unlimited притежава AllFlor Power четка и компактен DigitalSpin мотор, което я прави подходяща за ефективно почистване на всякакви видове подове. Отличителни характеристики на модела Мощност  Удължено време за работа с комплект от батерии, които се р..
599.00 лв.
Прахосмукачка с батерия Bosch BCH86HYG2 Athlet ProHygienic 28Vmax Прахосмукачка с батерия Bosch BCH86HYG2 Athlet ProHygienic 28Vmax
Изчерпан
Прахосмукачка с батерия Bosch BCH86HYG2 Athlet ProHygienic 28Vmax е мощна, лесна и удобна за почистване. Отличителни характеристики Мощност  Технология Bosch Lithium-Ion - мощни, презареждащи се батерии за дълг употреба. LongLife мотор - за дълъг период на експлоатация и максимална произв..
619.00 лв.
Прахосмукачка с батерия Bosch BCS61BAT2 Unlimited Прахосмукачка с батерия Bosch BCS61BAT2 Unlimited
По запитване
Прахосмукачка с батерия Bosch BCS61BAT2 Unlimited се отличава с лесно управление и гъвкаво почистване със своя компактен дизайн и леко тегло. Основни характеристики на модела Мощност  Осигурява ефективно почистване на всякакви подови настилки с AllFlor Power четка и компактен DigitalSpin M..
619.00 лв.
Прахосмукачка с батерия Bosch BCS612KA2 Unlimited Прахосмукачка с батерия Bosch BCS612KA2 Unlimited
По запитване
Прахосмукачка с батерия Bosch BCS612KA2 Unlimited е уред, с който почиствате цялата мръсотия от пода до тавана, дори и в колата. Основни характеристики на модела Мощност  Гарантира ефективно почистване на всички видове подове с AllFlor Power четка и компактен DigitalSpin Motor.  Двой..
629.00 лв.
Прахосмукачка с батерия Bosch BCH86PET2 Athlet ProAnimal 28Vmax Прахосмукачка с батерия Bosch BCH86PET2 Athlet ProAnimal 28Vmax
По запитване
Прахосмукачка с батерия Bosch BCH86PET2 Athlet ProAnimal 28Vmax се отличава с технологията Lithium-Ion на Bosch за издръжливи, мощни презареждащи се батерии. Те гарантират изключително дълъг период на употреба и минимално време за зареждане. Подходяща е за собственици на домашни любимци.  Отли..
679.00 лв.
Прахосмукачка с батерия Bosch BCH87POW1 Athlet ProPower 36Vmax Прахосмукачка с батерия Bosch BCH87POW1 Athlet ProPower 36Vmax
По запитване
Прахосмукачка с батерия Bosch BCH87POW1 Athlet ProPower 36Vmax е висококачествен продукт с изключително дълго време на работа до 80 мин.  Основни характеристики и черти на модела Мощност  Технология Bosch Lithium-Ion - мощни и издръжливи батерии. LongLife мотор - с дълъг срок на упот..
819.00 лв.
Прахосмукачка с батерия Bosch BBH87POW1 Athlet ProPower 36Vmax Прахосмукачка с батерия Bosch BBH87POW1 Athlet ProPower 36Vmax
По запитване
Прахосмукачка с батерия Bosch BBH87POW1 Athlet ProPower 36Vmax притежава максимална издръжливост и мощност. Лесно управление и изискан дизайн. Основни характеристики Мощност  Bosch Lithium-Ion технология - мощни и издръжливи батерии, които се презареждат. Дълга употреба и минимално време з..
849.00 лв.
Технически характеристики на Прахосмукачка Cleancraft flexCAT 18B Машина за мокро и сухо почистване. Въздушна струя - 1500 л/мин. Обем на резервоара - 7,5 литра. Диаметър на маркуча - 35 мм. Един брой двигател. Водно охлаждане - Байпас. Ниво на шума - 74 dB. Захранване - батерия 18 V. Тег..
339.00 лв.
Прахосмукачка с батерия Bosch BCH85N Athlet 20Vmax Прахосмукачка с батерия Bosch BCH85N Athlet 20Vmax
Изчерпан
Прахосмукачка с батерия Bosch BCH85N Athlet 20Vmax се отличава с LongLife мотор с максимална производителност и дълъг живот. Основни характеристики Мощност  Bosch Lithium-Ion технология - мощни, бързозареждащи и издръжливи батерии. LongLife мотор. AllFlor HighPower Brush - електрическа ч..
469.00 лв.
Прахосмукачка с батерия Karcher VC 4s Cordless Прахосмукачка с батерия Karcher VC 4s Cordless
По запитване
Прахосмукачка с батерия Karcher VC 4s Cordless се отличава с многообразие и тънък, лек компактен дизайн и мощност.  Отличителни характеристики  Това е един иновативен модел, който е независим от електрическите контакти, съответно е използваема навсякъде в дома. Впечатлява с постоянната с..
399.00 лв.
Прахосмукачка с батерия Karcher VC 5 Cordless Прахосмукачка с батерия Karcher VC 5 Cordless
По запитване
Прахосмукачка с батерия Karcher VC 5 Cordless е иновативен модел, който ефективно почиства, без наличие на пречещи кабели. Осигурява по-голям комфорт и повече свобода на движение, дори на трудно достъпни места. Моделът притежава 18 V литиево-йонна батерия, с която да използвате уреда до 40 минитул...
555.00 лв.
Показани 1 от 15 | 15 (1 Страници)
4.19 | 183