Категории
Your Cart

Препарати

Това, което отличава почистването на повърхности с водоструйка и други способи, е ефикасността и бързината, с която можете да постигнете чисти резултати.

Но, за да си гарантирате наистина искрящ завършек на прозорци, метални повърхности и бетон, е добре да изберете правилните препарати за водоструйки от Klimatici.bg.

Защо да изберете специални препарати за водоструйки

Ролята на водоструйката при премахване на мръсотия от повърхности, е да отстрани всички слоеве възможно най-бързо и ефикасно.

Докато гладките повърхности, като прозорци и плочки, са значително по-лесни за почистване, тези с абразивна основа могат да задържат повече мръсотия, правейки постигането на брилянтни резултати трудна задача.

За да си спестите повторно минаване с водоструйката, се налага да използвате подобаващи препарати за водоструйка, които да гарантират перфектното почистване без оглед на видът на мръсотията или повърхността.

Тук ще откриете специализирани продукти селектирани и създадена за почистването на специфични петна и мръсотия, като препаратите ни за прозорци, стени и шпакловки.

Основното им разграничение е в състава им, нивото на пенливост и възможността за употреба в топла или студена вода.

Някой препарати се активират при вода с температура над 30 градуса, докато други се активират при студена вода – изберете правилно за най-добрите резултати.

Как да се възползвате най-оптимално от продуктите

За да извлече най-много ползва от закупените от нас продукти, нашата препоръка е да подберете препарат за специфична употреба.

Такива могат да бъдат препарати за миене на кола – те са с ниска абразивност, но високо ниво на покриване и още по-високо ниво на отмиване на мръсотия.

Те са проектирани да запазят боята на колата ви здрава, докато все пак предоставят отлична борба с натрупаната мръсотия, насекоми или лишеи.

Други препарати, освен наличните тук препарати за миене на коли, се ползват за прозорци и дограми. При тях е важно да се минимизира вероятността от създаване на стечки – те се изпаряват бързо и премахват всички видове мръсотия от прозорците и дограмата ви с лекота.

Предлагаме и универсални препарати подходящи за всякакви приложения – идеалното решение ако не сте сигурни какво точно да изберете.

Всичко това ще намерите на ниска цена и с гаранция за качество, предоставено ви от екипите не Климатици.бг.

Защо да се спрете на Klimatici.bg

Причината хиляди хора да се спират на нашите предложение, е понеже тук те срещат сигурност, богато разнообразие от избори и, най-вече, ниски цени.

Открийте правилният препарат за почистване с водоструйка и постигнете искрящи резултати всеки път – без компромис в качеството на вашите усилия или поддръжката на дома и градината.

Лятна течност за чистачки RM 672 - концентрат 1:100 за видимост без следи и отблясъци през лятото. Използва се за премахване на остатъци от насекоми и птичи експерименти...
16.00 лв.
Clean Tabs са саморазтварящи се дозички, които премахват масла, мазнини и минерални замърсявания. Разтворете 1 доза в 0,500 л. вода и използвайте водоструйка. Спрямо степента на замърсяване регулирайте дозирането. Съдържание: 10 дозички. ..
18.90 лв.
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)
4.26 | 183
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.