Категории
Your Cart

Мултифункционални прахосмукачки

Мултифункционалността е винаги високо ценен атрибут на всеки инструмент. Когато става дума за поддръжката на един чист дом, никой друг електроуред не може да се мери с полезността на намиращите се на Klimatici.bg мултифункционални прахосмукачки.

С цел да ви помогнем да направите информиран избор, по-долу ще разгледаме техните ползи, възможностите им и ограниченията им.

Предимствата на различните мултифункционални прахосмукачки

Най-голямото предимство на наличните тук мултифункционални прахосмукачки, е именно това, че могат да се ползват за мокро и сухо почистване едновременно. Само с натискането на едно копче и подмяната на филтъра, вие можете с лекота да трансформирате своя дом.

Благодарение на двойната функция на този вид уреди, вие можете да си спестите закупуването на специализиран уред, освен ако не търсите тясно специфична функционалност.

Така покривате нуждите на своя дом и правите чистене на мокри и сухи петна лека и безгрижна задача.

Самата трансформация на една подобна прахосмукачка се случва с подмяната на филтъра, слагането на торбичка за сухо чистене и натискането на правилния бутон.

Ако прецените, че искате да съберете вода или друг вид мокро петно от пода на кухнята или банята, можете да го направите само за 15 секунди.

Как да използвате пълния капацитет на вашата прахосмукачка

За да се възползвате от пълната мощност и функционалност на своята мултифункционална прахосмукачка, можете да закупите допълнителни аксесоари за нея.

Ако чистите предимно порести повърхности, то изберете четка за прахосмукачка, с която да отстраните натрупаните нечистотии с лекота.

Ако искате да достигнете по-високи места с лекота, тогава изберете удължаващи тръби с подходящата за вашия уред дебелина. Можете дори да замените пластмасовите тръби с метални, за да увеличите силата си на натискане.

Друг начин да увеличите капацитета на работа на своя мултифункционален почистващ уред, е като предвидите точно какъв вид мръсотия ще почиствате.

Ако първоначално се фокусирате на мокрото, а после почистите сухото, вие ще спестите време за работа и почистване на прахосмукачката.

Закупете допълнителен мокър воден филтър и си гарантирайте сигурност през всички сезони, особено през зимата, когато локвите в дома се увеличават поради внесения сняг.

Всичко това, и много повече ще намерите на сайта ни, на вече по-ниска цена.

С Klimatici.bg винаги имате избор на качество

Това на, което винаги залагаме е качество и сигурност за своите клиенти.

Нашата цел, като лидер на пазара, е да ви предоставим само и единствено висококачествени продукти, затова залагаме на производители като Бош и Керхер, тъй като сме сигурни, че те имат отлична селекция и още по-добра сервизна гаранция за своите продукти.

Мултифункционална прахосмукачка Karcher WD 5 Premium се отличава с консумацията си на 1100 W, а същевременно разполага със силна мощност на засмукване 1800 W. Върховият клас предлага всичко, което прави ефикасна и лесна работата. Оборудване Оборудването на уреда включва: Смукателен маркуч - 35 ..
389.00 лв.
Мултифункционална прахосмукачка Karcher WD 5 P Premium е уред от ново поколение, оптимално улавя замърсяванията и показва перфектни резултати при почистването. Отличава се с изключителна мощност на засмукване 1800 W като същевременно консумира само 1100 W. Оборудване Оборудването включва: Смука..
419.00 лв.
Мултифункционална прахосмукачка Karcher WD 2 Мултифункционална прахосмукачка Karcher WD 2
Изчерпан
Мултифункционална прахосмукачка Karcher WD 2 e с начален клас, но въпреки това отговаря изцяло на стандартите на високия клас. Отличава се с мощност 1200W, а при по-ниска консумация на електроенергия - 1000W.  Оборудване на модела Моделът е оборудван с: Смукателен маркуч - дължина 1,9 м. и..
129.00 лв.
Мултифункционална прахосмукачка Karcher WD 3 P Мултифункционална прахосмукачка Karcher WD 3 P
По запитване
Характеристиките на оборудването с начален клас на Мултифункционална прахосмукачка Karcher WD 3 P с нищо не отстъпват пред стандартите с висок клас. Мощността му е 1400 W, а при по-ниска консумация на електроенергия само 1000 W. Оборудване на модела 35 мм дебел смукателен маркуч с дължина 2 метр..
219.00 лв.
Мултифункционална прахосмукачка Karcher WD 3 Premium Мултифункционална прахосмукачка Karcher WD 3 Premium
Изчерпан
Мултифункционална прахосмукачка Karcher WD 3 Premium притежава корпус от неръждаема стомана. 1400 W е характерната за нея мощност, а при по-ниска консумация на електроенергия е само 1000 W. Тя е начален клас, но с оборудване, отговарящо на стандартите на високия клас. Оборудване  35 мм дебе..
199.00 лв.
Мултифункционална прахосмукачка Karcher WD 4 Мултифункционална прахосмукачка Karcher WD 4
Изчерпан
Мултифункционална прахосмукачка Karcher WD 4 е от новият среден клас, който е изключителни мощен. Отличава се с филтърна система от професионалния бранш, съчетана с патентована технология за изваждане на самия филтър.  Характерно за уредите от среден клас е мощността, която е 1600 W, същевреме..
219.00 лв.
Мултифункционална прахосмукачка Karcher WD 5 консумира само 1100 W и същевременно притежава мощност на засмукване 1800 W. С нея работата винаги е ефективна и лесна. Оборудване  Пластмасов корпус. Смукателен маркуч - 35 мм дебел и 2,2 м дълъг. Снемаща се дръжка с електростатична защита.&nb..
389.00 лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)
4.16 | 151
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.