Категории
Your Cart

Охладители за вино

След като животът на хората става все по-изискан и все по-динамичен, всеки има нужда от почивка у дома, на дивана, където да е с неоправена коса, да е без грим, без маска, която да скрива истинската му същност от останалите и да се намира в компанията на чаша вино. То може да е всякакво, но трябва задължително да е достатъчно охладено, нали?

Ако тук директно се съгласявате с нас – специалистите от Klimatici.bg, то тогава вие имате нужда от нашето ново предложение, с което просто да удивите своите приятели и близки!

Добре дошли в категорията ни за охладители за вино

Е, стигнахте и до категорията, която със сигурност ще успее да ви разтопи и спечели. Разбира се, тук имаме продукти отново за всеки размер бюджет, за всеки вкус, за всяка нужда.

Тази категория, обаче не е типичната такава. Тя е всичко онова, което очаквахте с годините, но то така и не пристигаше.

Заповядайте и добре дошли в категорията, която може да ви отнеме толкова малко и да допринесе толкова много за вашето свободно време. Тук говорим за онези интересно изработени хладилни витрини, предназначени за поставяне само и единствено на бутилки вино.

Разбира се, нашите охладители за вино са всичко онова, което клиентите ни искат да притежават, за да могат да обогатят всеки свой миг свободно време с вкусна храна и чаша прекрасно вино, което да направи всичко много по-изискано.

Ако си мислите защо ви е нужен специален електроуред, който да ви изстудява бутилките с напитката на боговете, то тук сте прави – няма доказателства, които да компрометират хладилника в тази му задача, но има доказателства, които дават ценни отговори.

Например знаете ли, че всички охладители за вино, които предлагаме, имат равномерно охлаждане на всяка бутилка. Това означава, че дойде краят за поставянето на бутилките с ценната напитка в различни части на хладилника, за да може „да се изстуди по-бързо“. Има ли изобщо смисъл да се мъчите?

Klimatici.bg – ниски цени, множество продукти

Ако вие сте от онзи тип клиенти, които ценят своята почивка, то вече знаете как да внесете в нея и доза изтънченост с помощта на чаша добре охладено вино. Именно то е тайната съставка към това да успеете да извлечете максимума от моментите на пълно отпускане в петък вечер или пък по време на съботния залез.

Заповядайте в нашия онлайн магазин, където ще получите информация за всичко най-ново от света на електротехниката. Очакваме ви заедно с желанието ви да модернизирате живота си в най-голяма степен!

Богато разнообразие от охладители или хладилници за вино на ТОП цени с Гаранция. Поръчай онлайн охладител за вино с мнения от вносител. Направи правилния избор с хладилна витрина или хладилник за вино на Топ цена с Гаранция!

Отличителни характеристики Филтър с активен въглен Дългото съхранение на миризми от околната среда могат да повлияят върху качеството на виното. Ето затова филтърът с активен въглен се грижи за свежия и оптимален въздух. Child Lock Child Lock е защита от достъп за деца, която предотвратява изклю..
3699.00 лв.
Отличителни характеристики на Охладител за вино Liebherr EWTdf 1653 Vinidor  Филтър с активен въглен Миризмите от околната среда често могат чувствително да повлияят върху качеството на вината при по-дълго съхранение. При този уред на Либхер, притокът на свеж въздух през лесно сменяемия филтъ..
3799.00 лв.
Основни характеристики на Охладител за вино Liebherr EWTdf 3553 Vinidor  Филтър с активен въглен Миризмите от околната среда често могат чувствително да повлияят върху качеството на вината при по-дълго съхранение. При този уред на Либхер, притокът на свеж въздух през лесно сменяемия филтър с ..
5399.00 лв.
Основни характеристики на Охладител за вино Liebherr EWTdf 2353 Vinidor  Филтър с активен въглен Миризмите от околната среда често могат чувствително да повлияят върху качеството на вината при по-дълго съхранение. При този уред на Либхер, притокът на свеж въздух през лесно сменяемия филтър с ..
4399.00 лв.
Охладител за вино Liebherr EWTgb 1683 Vinidor осигурява отлично качество на въздуха. Той притежава следните отличителни черти: Филтър с активен въглен Миризмите от околната среда често могат чувствително да повлияят върху качеството на вината при по-дълго съхранение. При този уред на Либхер, прито..
4399.00 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
4.13 | 156
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.