Категории
Your Cart

Радиатори

Когато нещата опрат до избора на адекватни радиатори, то нашата работа е повече от ясна – дави дадем точно онзи модел от съответния артикул, който ще направи ежедневието ви максимално спокойно.

Намирането на комфортен начин на отопляване на дома не е било толкова лесно, колкото е днешно време, особено имайки предвид всички видове ел радиатор.

Един радиатор на електричество може за минути да загрее една спалня, което да направи онези студени сутрини една идея по-леки и приятни.

С какво се отличават нашите радиатори

Нашите радиатори са одобрени след няколко фази на подбор, което автоматично означава, че са възможно най-добрите, които се предлагат на българския пазар в момента.

Ако вие искате да видите добри цени, високо качество и устойчивост, заповядайте при нас и се насладете на огромното ни разнообразие от отоплители за баня.

Това, което прави нашата селекция от маслени радиатори за отопление, е че не от онези неефикасни уреди, с които много от нас за израснали. Предложенията ни варират от радиатори на ток, маслени радиатори и дори енергоспестяващи радиатори на ток.

Непрестанните иновации и въвеждането на нови, по добри нагревателни елементи в подобни системи, прави дори най-семплия радиатор за баня в пъти по-ефикасен от предходните модели.

Защо да се доверите на Klimatici.bg

От деня, в който сме стъпили на българския пазар, ние сме си поставили една цел – да правим всичко онова, което да удовлетворява клиента и да го кара да се чувства максимално спокоен, когато работи с нас.

Можете да имате доверие на нашия екип и неговата селекция, тъй като тя е направена с помощта на десетилетия опит в сферата.

Благодарение на това всеки радиатор за отопление намиращ се в тази категория може да задоволи отоплителните нужди на вашето семейство, без да ви коства повече от нормалното.

За да откликнем на различните нужди на хората, ние сме събрали радиатори на цени подобаващи за всеки семеен бюджет. За семействата, които искат да са по-еко ние сме избрали видове продукти като спестовен радиатор на ток с повече от 3 режима на работа.

Това, което ни прави по-силни, обаче е стимулът, който се появява, когато нещо не стане по най-добрия възможен начин.

Тогава, нашата работа изисква да се отдадем още повече в това, което правим. Какво по-хубаво от отзивчив търговец, който дава възможно най-доброто от себе си за вашето удобство?

Ако вие сте наш клиент, наше задължение е да ви обезпечим от всичко, което съпътства едно пазаруване. Готови ли сте да работите с един от най-добре развитите онлайн магазини в бранша с електрооборудване?

Ние сме насреща за вашите въпроси, а ако директно желаете да започнем работа по дадена задача и да оборудваме дома ви, то доверете ни се, свържете се с нас и оставете всичко в наши ръце!

Радиатори на Топ цени с мнения за най-висок комфорт у дома. Поръчай онлайн радиатор за отопление на промоция или алуминиеви, маслени, конвекторни, високи, керамични радиатори на ниски цени.

Разгледай нашите предложения за мини, маслен, конвекторен, алуминиев, електрически, вертикален (конвектор) радиатор с или без вентилатор на ниска цена с Гаранция. Възползвай се от най-добра оферта за радиатор алуминиев, маслен, електрически и за отопление на ток. Качествено отопление с най-икономични и евтини инверторни, електрически, отоплителни радиатори с вентилатор и размери по твой вкус.

Популярни търсения: aluminiev radiator, сушилник за радиатор, български дизайнерски радиатори, алуминиеви радиатори цена на ребро

Маслен радиатор Tesy CB 2512 E01 R е с механичен терморегулатор. Подходящ е за помещения до 25 кв.м. Моделът работи с три степени на мощност - 1000, 1500, 2500 W и е с 12 ребра. Неговата ширина е 550 мм, а височина - 650 мм. Моделът притежава защита срещу замръзване, защита срещу прегряване и защит..
225.00 лв.
Маслен радиатор Tesy CC 2510 E05 R е предназначен да отоплява помещения с големина до 25 кв.м.  Той е маслен радиатор с мощност 2500 W и механичен терморегулатор. Отговаря на размери: ширина - 490 мм, височина - 650 мм. Притежава 10 ребра и покрива 3 степени на мощност - 1000 W/1500 W/2500 W...
235.00 лв.
Маслен радиатор TESY CB 3014 E01 R отоплява помещения от 25 до 30 кв.м. Има механичен термостат. Неговата ширина е 630 мм., а височината - 650 мм. Характеризира се с три степени на мощност - 1200, 1800, 3000 W...
249.00 лв.
Маслен радиатор Tesy CC 3012 E05 R е маслен радиатор, който притежава механичен терморегулатор. Отговаря на размери от 610 мм - ширина и 650 мм височина.  Предназначението му е свързано с отопление на помещения с големина около 30 кв.м. и има 12 ребра и 3 степени на мощност - 1200/1800/3000W. ..
255.00 лв.
Радиатор Dimplex EvoRad 2000W Радиатор Dimplex EvoRad 2000W
-5 %
Радиатор Dimplex EvoRad 2000W е елегантен отоплителен уред, който се отличава с всички положителни характеристики на маслените радиатори, но работят със „суха технология“. По този начин се избягват неприятните течове, които могат да се появят при радиаторите, които работят с масло. Моделът е много ..
389.00 369.00 лв.
Електрически радиатор Tedan TT-KS 2500W Електрически радиатор Tedan TT-KS 2500W
По запитване
Tedan TT KS TDI 2500  е електрически акумулиращ отоплител с хомогенно излъчващ челен панел. Мощността му е 2500W. Корпусът е изработен от въглеродна стомана, върху който е нанесено епоксидно покритие (Color RAL 9003). Специална конструкция подобрява топлообмена. Цифров електронен термостат, с диги..
1449.00 лв.
Маслен радиатор Dimplex OFC 2000W
Изчерпан
Маслен радиатор Dimplex OFC 2000W се отличава с терморегулатор и бутон за избор на мощност. Към него е включен подов комплект с колелца за по-лесно преместване. Притежава 9 ребра и има две мощности - 1000 и 2000 W...
179.00 лв.
Радиатор Dimplex Cadiz 2000W Радиатор Dimplex Cadiz 2000W
По запитване
Радиатор Dimplex Cadiz 2000W е мобилен радиатор с двоен MICA нагревател. Той работи с конвекционална и лъчиста топлина. Отличителни характеристики  Моделът е предназначен з временно или за постоянно отопление. Дизайнът му е изключително елегантен, а колелцата, които са вградени, правят премес..
449.00 лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
4.19 | 161
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.