Категории
Your Cart

Радиатори

Когато нещата опрат до избора на адекватни радиатори, то нашата работа е повече от ясна – дави дадем точно онзи модел от съответния артикул, който ще направи ежедневието ви максимално спокойно. Под „спокойствие“ ние разбираме да нямате излишни главоболия, идващи от постоянна поддръжка на продукти, закупени от нас.

Клиентът винаги иска възможно най-доброто, така че от нас се изисква максимален труд в името на предоставянето му. В интернет човек лесно може да види всякакви манталитети на търговци, заради това ние трябва да се отличим с адекватност, коректност и бързо действие при нужда.

Заповядайте при нас, за да ви насочим към точно вашия артикул!

С какво се отличават нашите радиатори

Нашите радиатори са одобрени след няколко фази на подбор, което автоматично означава, че са възможно най-добрите, които се предлагат на българския пазар в момента. Ако вие искате да видите добри цени, високо качество и устойчивост, заповядайте при нас и се насладете на огромното ни разнообразие.

Тук сме от години и сме се доказали на много клиенти преди вас, което означава, че знаем как точно да работим с хора. Работата ни е дала възможността да се адаптираме във всяка ситуация, което ни кара да се чувстваме още по-готови, независимо от различните фактори.

Готови ли сте за това да се намесим адекватно и при вас? Ние сме!

Защо да се доверите на Klimatici.bg

От деня, в който сме стъпили на българския пазар, ние сме си поставили една цел – да правим всичко онова, което да удовлетворява клиента и да го кара да се чувства максимално спокоен, когато работи с нас. Това би ни накарало и ние да се чувстваме добре от труда, който полагаме ежедневно.

Разбира се, невинаги човек може да се похвали с успехи в областта, в която упражнява дейност. Това, което ни прави по-силни, обаче е стимулът, който се появява, когато нещо не стане по най-добрия възможен начин.

Тогава, нашата работа изисква да се отдадем още повече в това, което правим. Какво по-хубаво от отзивчив търговец, който дава възможно най-доброто от себе си за вашето удобство?

Ако вие сте наш клиент, наше задължение е да ви обезпечим от всичко, което съпътства едно пазаруване. Готови ли сте да работите с един от най-добре развитите онлайн магазини в бранша с електрооборудване?

Ние сме насреща за вашите въпроси, а ако директно желаете да започнем работа по дадена задача и да оборудваме дома ви, то доверете ни се, свържете се с нас и оставете всичко в наши ръце!

Ние от Klimatici.bg ви очакваме!

Радиатори на Топ цени с мнения за най-висок комфорт у дома. Поръчай онлайн радиатор за отопление на промоция или алуминиеви, маслени, конвекторни, високи, керамични радиатори на ниски цени. Разгледай нашите предложения за мини, маслен, конвекторен, алуминиев, електрически, вертикален (конвектор) радиатор с или без вентилатор на ниска цена с Гаранция. Възползвай се от най-добра оферта за радиатор алуминиев, маслен, електрически и за отопление на ток. Качествено отопление с най-икономични и евтини инверторни, електрически, отоплителни радиатори с вентилатор и размери по твой вкус. 

Популярни търсения: aluminiev radiator, сушилник за радиатор, български дизайнерски радиатори, алуминиеви радиатори цена на ребро

Маслен радиатор Dimplex OFC 2000W се отличава с терморегулатор и бутон за избор на мощност. Към него е включен подов комплект с колелца за по-лесно преместване. Притежава 9 ребра и има две мощности - 1000 и 2000 W...
179.00 лв.
Маслен радиатор TESY CB 3014 E01 R отоплява помещения от 25 до 30 кв.м. Има механичен термостат. Неговата ширина е 630 мм., а височината - 650 мм. Характеризира се с три степени на мощност - 1200, 1800, 3000 W...
189.00 лв.
Tedan TT KS TDI 2500  е електрически акумулиращ отоплител с хомогенно излъчващ челен панел. Мощността му е 2500W. Корпусът е изработен от въглеродна стомана, върху който е нанесено епоксидно покритие (Color RAL 9003). Специална конструкция подобрява топлообмена. Цифров електронен термостат, с диги..
1449.00 лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)