Категории
Your Cart

Овлажнители

Когато стане дума за овлажнители нашата работа опира до това да ви докажем, че без този аксесоар у дома, качеството на вашия живот спада неимоверно много.

Разбира се, това означава, че трябва да се сдобиете с овлажнител за въздух и той незабавно да бъде използван по предназначение.

Дали ще го поставите в детската стая, в хола или в някое друго помещение – значение няма. Единственото, което трябва да прецените с прецизност, това са квадратурата и големината на избрания от вас овлажнител за въздуха в помещението.

Защо да се доверите на нашите овлажнители за въздух

Овлажнители за въздух се използват навсякъде по света. Много често един овлажнител за въздух за бебе се ползва точно за най-чувствителните от семейството.

Това е така, защото понякога въздухът е твърде променлив и от това зависи сериозно качеството ни на живот – тогава един овлажнители за въздух е задължителен.

Разбира се, в някои държави без такъв уред животът е на практика невъзможен. Децата са значително по-чувствителни на вида на въздуха, циркулиращ в помещението.

Това означава, че е добра идея да се погрижите за тяхната безопасност. Защо безопасност? Заради сухия въздух те развиват алергии доста лесно, особено когато възрастта е крехка. Желателно е да използвате овлажнител и с него да подсигурите това да не се случва на детето ви.

Готови ли сте да се доверите на екипа на Klimatici.bg и нашите овлажнители? Добре дошли в един от най-добре развитите онлайн магазини за електрооборудване в България!

Klimatici.bg – мястото, на което да сте спокойни за качеството

Когато клиент дойде при нас с молба да му предложим нещо адекватно като качество и цена, той много често е наясно с това колко различни видове овлажнител за въздух и мнения има.

Затова ние предлагаме безплатни консултации, за да гарантираме, че ще закупите възможно най-добрия овлажнител на въздух за дома си. Предлагаме специален вид домашен овлажнител за въздух, както и ултразвуков овлажнител за въздух.

Те са свръх ефикасни при премахването на бактерии и гъбички от водния резервоар, което го прави един от най-ценните овлажнители на въздуха в детска стая.

Ние сме хора, които винаги са се стремели към съвършенството. Клиентът е важен за нас и щом го твърдим, то ние сме длъжни да дадем максимума от себе си във всяко едно отношение, за да го докажем.

Естествено, невинаги се получава да сме в абсолютна кондиция, но в такива моменти се вдъхновяваме още повече като си представим, че срещу нас стоят хора, които очакват от нас правилния артикул.

Затова наблягаме на своята селекция пълна с овлажнители за грижа за въздуха, защото те са в основата на вашето здраве и комфорт в дома.

За да продаваме такъв богат асортимент, то ние трябва да познаваме всяка една характеристика, защото това означава, че ние ценим стоката, която предлагаме на потребителите си.

Можете ли да ни се доверите? Искате ли да работите заедно с един от най-добре развитите онлайн магазини в България? Очаквахме ви дълго време и заради това сега ще ви докажем, че си е заслужавало напълно!

Овлажнител Lanaform Dobra Ви осигурява освежаващ въздух, като избягва изсушаване на въздуха и замърсяването му с прах или други елергени. Отличителни характеристики Ангажимент към вашето здраве - вдишваме приблизителн 20 000 пъти на ден, което означава, че имаме дневна нужда от 12 000 литра въздух..
99.00 лв.
Овлажнител Lanaform Breva се отличава с елегантен, приятно закръглен дизайн, лесно адаптиращ се към всяка стая в дома Ви. Основни характеристики и предимства Елегантен стил - изключително стилен уред, който е подходящ за всеки интериор, запазвайки индивидуалността на помещението. На кого е необхо..
117.00 лв.
Овлажнител Lanaform Hello Kitty е подходящ за детски стаи. Икономичен е, здравословен и работи тихо. Отличителни характеристики Този модел работи със студена пара, която осигурява здравословна влажност на въздуха в дома. Изключително подходящ е за деца и възрастни с респираторни проблеми. Овлажни..
159.00 лв.
Овлажнител Lanaform Charly е подходящ е за възрастни и деца с респираторни проблеми. Той работи със здравословна студена пара, която се грижи за възстановяването на идеалната влажност на въздуха в дома. Основни характеристики Този уред е специално проектиран за детски стаи на деца и бебета, които ..
169.00 лв.
Овлажнител Lanaform Napo е един от новото поколение ултразвукови овлажнители. Отличава се с възможността за добавяне на етерични масла по Ваш избор. Основни характеристики Той има ангажимент към Вашето здраве и предоставя високо качество на въздуха, който вдишвате. Приблизителни около 20 000 пъти ..
297.00 лв.
Овлажнител Rohnson R-9510 Овлажнител Rohnson R-9510
Изчерпан
Овлажнител Rohnson R-9510 притежава стилен дизайн с LED дисплей, който показва влажността в помещението. Подходящ е за помещения до 50 кв.м. Основни характеристики Технологията Ultrasonic - дава възможност за овлажняване със топла и студена пара. Голяма резервоар за вода с капацитет от 6 литра...
179.00 лв.
Овлажнител Rohnson R-9508 Овлажнител Rohnson R-9508
По запитване
Овлажнител Rohnson R-9508 се отличава с технология Ultrasonic, която овлажнява със студена пара, ниво на шум от 25 dB и въглероден филтър за пречистване на въздуха. Основни характеристики на Овлажнител Rohnson R-9508 Резервоар за вода с вместимост 4,5 литра Капацитет на овлажняване 250-350 мл. ..
99.00 лв.
Овлажнител Lanaform New Vapolux Овлажнител Lanaform New Vapolux
Изчерпан
Овлажнител Lanaform New Vapolux се грижи за подобряване на здравословното състояния на малки и големи. Отличава се с икономичност и елегантен дизайн. Характеристики и предимства Овлажнителят се грижи за възстановяването и поддържането на здравословната влажност на въздуха в дома. Подходящ е за въз..
228.00 лв.
Овлажнител Lanaform Pure Овлажнител Lanaform Pure
По запитване
Овлажнител Lanaform Pure се отличава с минималистичен дизайн, ултразвукова технология и отлична ароматизация на въздуха. Основни характеристики Здравословна студена пара Овлажнителят работи със студена вода. Подходящ е за възрастни и деца, които имат респираторни проблеми. Изострен дизайн Благо..
149.00 лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)
4.30 | 145
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.