Категории
Your Cart

Сухи прахосмукачки

Почистването на дома става по-лесно, когато разполагате с правилните инструменти и уреди – това много често се оказват правилните сухи прахосмукачки.

Намерете своята любима нова прахосмукачка за сухо почистване на Klimatici.bg вече с повече възможности за отстраняване на мръсотия в дома и офиса от преди.

Отлично почистване със сухи прахосмукачки за дома

Онова, което прави една суха прахосмукачка толкова масово явление, е че 95% от петната и мръсотията в дома са именно сухи.

Това премахва нуждата от закупуване на скъпи и тежки специализирани уреди, като ви оставя с отлична функционалност в каквато и ситуацията да се намерите.

Новото поколение сухи прахосмукачки идват със значително подобрение от по-старите - най-основното е защитата на електромотора от влага.

По този начин се гарантира, че дори при засмукването на вода, електромоторът няма да изгори, което бе огромен проблем при по-старите модели.

Можете, също така, да разчитате на подобрена филтрационна система, по-тих режим на работа и увеличена мощност.

Можете и да нагласите силата на засмукване – така ако почиствате деликатни повърхности, като пердета и естествени килими, ще гарантирате безопасно почистване по всяко време.

Своя стремеж да покриете най-много повърхности, вие можете също така да се насладите на най-голяма колекция от аксесоари за прахосмукачки на пазара. Тъй като сухото почистване е най-често срещано, много производители създават най-различни приставки и удължители.

Закупуването на дори една приставка, добавя до 25% по-голяма ефективност на вашето почистване, което е страхотен напредък, особено при почистване на дома.

Каква суха прахосмукачка да изберете

Най-важният избор при прахосмукачките за сухо почистване, е това да изберете правилния вид платформа за филтри. Има съвсем обикновени платнени и хартиени филтри, които са евтини и лесни за подмяна.

Има и такива уреди с циклонен филтър, който улавя до 58% повече прах и мръсотия от засмукания въздух преди да го изкара навън.

Ако искате да изберете уред, който да е на достъпна цена, то тогава изберете прахосмукачката със стандартен филтър. Ако търсите прахосмукачка за сухо и мокро почистване, то тогава изберете уред с циклонен филтър.

Те са подходящи за засмукване на влага без опасност от нараняване на електрониката в уреда. Това са най-добрите уреди от класа „прахосмукачки за сухо и мокро почистване”, особено ако търсите вертикална прахосмукачка за сухо и мокро почистване.

Винаги на линия да ви помогне – Klimatici.bg

Ние ценим времето и усилията, които нашите клиенти полагат при пазаруване – затова създадохме ефикасна система за помощ.

Когато клиент има затруднение с покупка, иска повече информация за артикул, или помощ с избор – ние сме насреща, за да помогнем за постигането на задоволителен край.

Прахосмукачка Karcher VC 3 с циклонен филтър се отличава с икономичност, лесно обслужване и компактно съхранение. Основни характеристики Изключително икономична Най-висок клас на енергийна ефективност - клас А за комфортно почиства с ниска консумация на енергия! Мултициклонна технология Благода..
259.00 лв.
Прахосмукачка Bosch BGS05A221 е с нов иновативен HiSpin мотор с аеродинамични перки и перфектно калибриран поток на въздуха за високо абсорбиране на прах с минимална консумация на енергия. Отличителни характеристики  Уредът работи мощно чисто и бързо, без торба и без последващи разходи..
209.00 лв.
Прахосмукачка Karcher VC 5 Прахосмукачка Karcher VC 5
По запитване
Прахосмукачка Karcher VC 5 е модел от ново поколение с мощност 500 W и отлична ефективност. Отличителни характеристики  Иновативен модел с енергийна ефективност от клас A. Изключително функционален, въпреки компактните си размери, достига и до най-трудно достъпните места. С патентованата си т..
359.00 лв.
Прахосмукачка Bosch BGB6SIL1 ProSilence Прахосмукачка Bosch BGB6SIL1 ProSilence
Изчерпан
Прахосмукачка Bosch BGB6SIL1 ProSilence осигурява максимален комфорт, безупречна хигиена и ниски нива на шум.  Основни характеристики на модела Мощност  PowerProtect система за дълготрайна на почистване, дори когато торбата за прах е пълна. PowerProtect торбичка за прах с висока прои..
529.00 лв.
Прахосмукачка Bosch BGB6X300 Прахосмукачка Bosch BGB6X300
Изчерпан
Прахосмукачка Bosch BGB6X300 е уред, който почиства нежно и ефективно. Отличава се с HEPA хигиенен филтър.  Основни характеристики на модела Мощност  PowerProtect система за дълготрайна на почистване, дори когато торбата за прах е пълна. PowerProtect торбичка за прах (самоуплътняваща..
369.00 лв.
Прахосмукачка Bosch BGB6X330 Прахосмукачка Bosch BGB6X330
Изчерпан
Прахосмукачка Bosch BGB6X330 се отличава с модерен, матов дизайн, печелил награди. Уредът е подходящ за хора с алергии.  Отличителни черти на модела Мощност  PowerProtect система - почиствайте ефективно, дори когато торбата за прах се напълни. PowerProtect торбичка за прах - с тях сп..
419.00 лв.
Прахосмукачка Bosch BGL3HYG ProHygienic Прахосмукачка Bosch BGL3HYG ProHygienic
По запитване
Прахосмукачка Bosch BGL3HYG ProHygienic притежава UltraAllergy миещ се филтър, който е перфектен за хора с алергии.  Основни характеристики  Относно мощността моделът разполага с: QuattroPower система - технология с висока производителност за по-добро почистване с ниска консумация на ..
319.00 лв.
Прахосмукачка Bosch BGL6HYG1 ProHygienic Прахосмукачка Bosch BGL6HYG1 ProHygienic
Изчерпан
Прахосмукачка Bosch BGL6HYG1 ProHygienic се отличава със своя UltraAllergy миещ се филтър, препоръчан за хора с алергии.  Основни характеристики  Мощност на модела: PowerProtect система - поддържа дълготрайна ефективност при почистване.  PowerProtect торбичка за прах с висока пр..
489.00 лв.
Прахосмукачка Bosch BGL6PET1 ProAnimal Прахосмукачка Bosch BGL6PET1 ProAnimal
По запитване
Прахосмукачка Bosch BGL6PET1 ProAnimal поддържа ниски нива на шум и почиства идеално, дори в труднодостъпните пространства. Основни характеристики на модела Мощност: PowerProtect система - дори торбата да е пълна поддържа дълготрайна ефективност при почистване  PowerProtect торбичка за п..
549.00 лв.
Прахосмукачка Bosch BGL6POW1 ProPower Прахосмукачка Bosch BGL6POW1 ProPower
По запитване
Прахосмукачка Bosch BGL6POW1 ProPower се отличава с модерен матов дизайн, печелил награди. Той е с LED подсветка и цветни покрития. Отличителни характеристики Мощност: Турбо четка с висока производителност. Тя е проектирана за мощно почистване на всякакви повърхности, най вече на килими. ..
529.00 лв.
Прахосмукачка Bosch BGL8PET2 ProAnimal Прахосмукачка Bosch BGL8PET2 ProAnimal
По запитване
Прахосмукачка Bosch BGL8PET2 ProAnimal се отличава с особено тихо превключваема ролкова дюза SilentClean Premium и екстра дълга дюза за фуги.  Отличителни характеристики Мощност: PowerProtect система - висока и дълготрайна ефективност на почистване. PowerProtect торбичка спестява разходи ка..
669.00 лв.
Прахосмукачка Bosch BGL8X230 Прахосмукачка Bosch BGL8X230
По запитване
Прахосмукачка Bosch BGL8X230 разполага с HEPA хигиенен филтър, който осигурява изходящ въздух по-чист от този в помещението, което го прави подходящ за хората, страдащи от алергии. Отличителни характеристики Мощност: PowerProtect система - висока и дълготрайна ефективност на почистване. PowerP..
539.00 лв.
Прахосмукачка Bosch BGLS4POW2 ProPower Прахосмукачка Bosch BGLS4POW2 ProPower
По запитване
Прахосмукачка Bosch BGLS4POW2 ProPower гарантира дълготрайна висока ефективност на почистване. Отличителни характеристики Мощност: PowerProtect система. PowerProtect торбичка. Препоръчваме торбички “PowerProtect Dustbag” от типа G ALL. Ниво на шум - 76 dB. Комфорт: Ролкова дюза SilentC..
369.00 лв.
Прахосмукачка Bosch BGLS4X200 Прахосмукачка Bosch BGLS4X200
По запитване
Прахосмукачка Bosch BGLS4POW2 ProPower гарантира дълготрайна висока ефективност на почистване. Отличителни характеристики Мощност: PowerProtect система. PowerProtect торбичка. Препоръчваме торбички “PowerProtect Dustbag” от типа G ALL. Ниво на шум - 76 dB. Комфорт: Ролкова дюза SilentC..
259.00 лв.
Прахосмукачка Bosch BZGL2A311 Compaxx’x Прахосмукачка Bosch BZGL2A311 Compaxx’x
По запитване
Прахосмукачка Bosch BZGL2A311 Compaxx’x се отличава с новия иновативен HiSpin мотор с аеродинамични перки и перфектно калибриран поток на въздуха. Той високо абсорбира праха, използвайки ниска консумация на енергия. Отличителни характеристики  За повече мощност и по-добро почистване на..
199.00 лв.
Прахосмукачка Bosch BZGL2A430 Compaxx’x Прахосмукачка Bosch BZGL2A430 Compaxx’x
По запитване
Прахосмукачка Bosch BZGL2A430 Compaxx’x се характеризира с големия обем на торбичката си за прах. Намалява се нуждата от смяна на торбата и така спестявате средства. Основни характеристики на модела Мощност  Нов, иновативен HiSpin мотор. Той има аеродинамични перки и добре калибрира въздух..
209.00 лв.
Показани 1 от 16 | 17 (2 Страници)
4.23 | 143
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.