Категории
Your Cart

Термодинамични бойлери

Все повече хора залагат на нашумелите отново термодинамични бойлери, които са същински хит. Ние сме хората, които ви предлагат възможността да получите най-доброто за най-добрата цена, без значение какво искате.

Единственото, което ни трябва, е да получим информация какво точно търсите и за какво ще го използвате. Разполагаме ли с нея, нашата работа е почти и изцяло свършена.

Остава единствено да направим детайлен преглед над асортимента си и да ви препратим към точно онова, което ви е необходимо.

Термодинамични бойлери на ниски цени

Всички термодинамични бойлери са на невероятни цени в нашия онлайн магазин и в това едва ли има някакъв спор. Истината е, че това е основната ни цел. Търсим хора, които могат да оценят това и клиентите, които го правят, си личат отдалеч.

Работата ни е свързана с разговори с много хора и ние знаем колко е важно да разполагате с нещата, които търсите тук, сега и веднага. А след като вече знаете кой може да ви ги предложи, какво повече можете да чакате – доверете се на първенците!

Klimatici.bg – онова, което очаквахте, е вече пред вас

Намирате се в един от най-добре развитите онлайн магазини в България и това ви го заявяваме напълно сериозно и отговорно, знаейки колко неща трябва да докажем след едно подобно изречение. Казваме го, защото вярваме искрено в това, което можем да ви дадем и знаем какво сме готови да направим, за да удовлетворим изискванията ви.

Знаете ли още и това, че нашият онлайн магазин е мястото, на което ще получите две много важни за всеки клиент неща – адекватно отношение и достъпни цени. Какво повече ви е необходимо, за да се чувствате наистина доволни от моментите, в които пазарувате при нас?

Ние от Klimatici.bg сме същите онези хора, които искаме да дадем максимално удоволствие на хората, които разчитат на нас и в замяна на това да получим тяхното доверие. Важно ни е да направим всичко това, защото работата ни е ефективна само и единствено тогава, когато клиентите ни имат напълно безпроблемен достъп до продуктите, които искат да получат.

Всичко освен това не ни върши работа и ние сме наясно, че занапред ще е много по-добре да поработим върху начина, по който клиентите ни стигат до продуктите, отколкото върху самия асортимент. В нашия отбор са толкова големи производители, които няма как човек да пренебрегне.

Все пак това са имена, които са се утвърдили отдавна на световния пазар и за нас е чест да работим с тях в името на вашите комфорт и уют.

Термодинамичен бойлер Atlantic Egeo 200l се отличава с икономия на енергията с до 65%. Притежава COP (коефициент на преобразуване на енергия) - 2.95. За допълнителната икономия на енергия допринася и изолацията с висока плътност на бойлера, произведен без хлорфлуорвъглеводороди и високоефективен вхо..
2899.00 лв.
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)