Категории
Your Cart

Термодинамични бойлери

Все повече хора залагат на нашумелите отново термодинамични бойлери, които са същински хит. Ние сме хората, които ви предлагат възможността да получите най-доброто за най-добрата цена, без значение какво искате.

Единственото, което ни трябва, е да получим информация какво точно търсите и за какво ще го използвате. Разполагаме ли с нея, нашата работа е почти и изцяло свършена.

Остава единствено да направим детайлен преглед над асортимента си и да ви препратим към точно онова, което ви е необходимо.

Термодинамични бойлери на ниски цени

Всички термодинамични бойлери са на невероятни цени в нашия онлайн магазин и в това едва ли има някакъв спор. Истината е, че това е основната ни цел. Търсим хора, които могат да оценят това и клиентите, които го правят, си личат отдалеч.

Работата ни е да ви снабдим със всички нужно за постигане на възможно най-оптималното енергоспестяване на дома ви. В днешно време дори се ползва топлината на земята, и затова са нужни специални видове термодинамичен бойлер.

Един термодинамичен плосък бойлер е способен да ви спести много средства в дългосрочен план, като не само ви направи независими от електропреносната мрежа, но и от други видове горива.

Klimatici.bg – онова, което очаквахте, е вече пред вас

Намирате се в един от най-добре развитите онлайн магазини в България и това ви го заявяваме напълно сериозно и отговорно, знаейки колко неща трябва да докажем след едно подобно изречение.

Казваме го, защото вярваме искрено в това, което можем да ви дадем и знаем какво сме готови да направим, за да удовлетворим изискванията ви.

Знаете ли още и това, че нашият онлайн магазин е мястото, на което ще получите две много важни за всеки клиент неща – адекватно отношение и достъпни цени. Какво повече ви е необходимо, за да се чувствате наистина доволни от моментите, в които пазарувате при нас?

Ние от Klimatici.bg сме същите онези хора, които искаме да дадем максимално удоволствие на хората, които разчитат на нас и в замяна на това да получим тяхното доверие.

Важно ни е да направим всичко това, защото работата ни е ефективна само и единствено тогава, когато клиентите ни имат напълно безпроблемен достъп до продуктите, които искат да получат.

Всичко освен това не ни върши работа и ние сме наясно, че занапред ще е много по-добре да поработим върху начина, по който клиентите ни стигат до продуктите, отколкото върху самия асортимент.

В нашия отбор са толкова големи производители, които няма как човек да пренебрегне.

Все пак това са имена, които са се утвърдили отдавна на световния пазар и за нас е чест да работим с тях в името на вашите комфорт и уют.

Термодинамичен бойлер Tesy AquaТhermica 200 е икономичен продукт с висока енергийн ефективност. Отличителни характерстики  Бойлерът поддържа до 65°C гореща вода за битови нужди, която е загрята само чрез работата на термопомпения агрегат. Това дава възможност за постигане на желаната температ..
4099.00 лв.
Термодинамичен бойлер Tesy AquaТhermica 260 спестява разходи, бърз е и има висока енергийна ефективност А+. Основни предимства  Този бойлер спада към най-високия клас на енергийна ефективност за своята категория и осигурява оптимална работа при произвеждане на битова гореща вода. Водата за б..
4299.00 лв.
Термодинамичен бойлер Atlantic Calypso 150l е термодинамичен бойлер, който реализира до 75% икономия на електроенергия и притежава коефициент на преобразуване на енергия COP равен на 3.21 при 15о и 2.94 при 7о. Бойлерът има изолация с висока плътност за допълнителна икономия. Отличава се и с нов, ат..
3599.00 лв.
Термодинамичен бойлер Atlantic Egeo 200l Термодинамичен бойлер Atlantic Egeo 200l
По запитване
Термодинамичен бойлер Atlantic Egeo 200l се отличава с икономия на енергията с до 65%. Притежава COP (коефициент на преобразуване на енергия) - 2.95. За допълнителната икономия на енергия допринася и изолацията с висока плътност на бойлера, произведен без хлорфлуорвъглеводороди и високоефективен вхо..
3399.00 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
4.24 | 162
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.