Категории
Your Cart

Термопомпи въздух-вода

В търсенето на абсолютното отоплително решение за дома, много хора се сблъскват с така наречените термопомпени системи. Едни от най-лесно достъпните и същевременно ефикасни от тях са системите с термопомпи въздух-вода.

За да улесни вашия избор, екипът на Klimatici.bg направи специална селекция от продукти, с които можете веднъж за винаги да решите проблеми с отопляването на вашия дом.

Какви термопомпи въздух-вода предлагаме

Основните видове термопомпи, които предлагаме са тези на основата на водно или въздушно отопляване. Те могат да работят с всякакви отоплителни съдове, от обикновени радиатори и двупосочни бойлери, до климатични системи.

Тъй като тази система използва ново поколение фреон, тя е съвместима с голяма гама отоплителни тела, в това число и водни конвектори за баня, лири и много други.

Този вид системи дават свобода на клиента сам да избира точно какви отоплителни съдове ще се монтират в дома му.

Истинската магия на тази технология идва от това колко малко усилия са нужни за улавянето на топлината и прекарването ѝ в дома ви.

Всичко зависи от качеството на системата и най-вече качеството на самата термопомпа – затова е желателно да се доверите на проверен производител.

Предимствата на този вид термопомпи

Най-голямото предимство на този вид отоплителни системи като системите термопомпи въздух-вода, е че извличат топлината за дома ви, от топлината на земята и околната среда.

Това се постига чрез внимателно създадена инсталация от тръби, закопани дълбоко в земята – те могат да са вертикални или хоризонтални – в зависимост от наличната площ около къщата.

Със всеки метър под повърхността на земята, температурата се увеличава значително. Тази температура се улавя от новото поколение фреон тип R32, който се задвижва от тръбите под земята до самите отоплителни съдове чрез тази тъй важна термопомпа.

Нейната роля е да държи фреона в непрестанна циркулация, като така гарантира ефикасното отделяне на топлина в дома, без да се губят градуси по трасето.

Важно е за такъв вид системи да се ползва висококачествени компоненти, които имат дълга гаранция – тук не става дума само за 5 години, а за няколко десетилетия.

Поради дълбочината на изкопа – много често повече от 6-7 метра, повторни изкопаване не е възможно – затова трябва да се разчита на компоненти и то безкомпромисно.

Защо да изберете Klimatici.bg като ваш партньор

Причината много хора да избират нас като техен партньор не само при закупуването, но и монтажа на тяхната нова термопомпена система, е понеже ние сме доказали качеството на своята работа.

Вече 15 години помагаме на българите да постигнат по-добро отопляване на домовете си, благодарение, на което сме направи хиляди домове по-топли и уютни.

Термопомпа Gree Versati III GRS-CQ10Pd/NhH-E, 10 kW, отопление, охлаждане и БГВ е система от ново поколение, притежател на Eurovent сертификат. Разработена е с новия фреон R32, който се грижи за екологичното бъдеще на природата.  Моделът се отличава и с вграден трипътен вентил и инверторна цир..
8999.00 лв.
Термопомпа Gree Versati II GRS-CQ16Pd/NaE-M, 16 kW, отопление, охлаждане и БГВ Термопомпа Gree Versati II GRS-CQ16Pd/NaE-M, 16 kW, отопление, охлаждане и БГВ
Изчерпан
Термопомпа Gree Versati II GRS-CQ16Pd/NaE-M, 16 kW, отопление, охлаждане и БГВ се отличава с това, че е енергоспестяваща, и безопасна за околната среда. Осигурява отлично отопление, охлаждане и битова гореща вода. Предимства и характерни белези Gree Versati II Термопомпената система на Gree разпо..
9399.00 лв.
Термопомпа Mitsubishi Heavy Hydrolution HSB60/FDCW60VNX-A, 6 kW, отопление, охлаждане и БГВ е част от продуктовата гама на домаши термопомпи Въздух-Вода. Един от най-безопасните и икономични продукти на пазара. Основни характеристики Mitsubishi Heavy Hydrolution Завършена, модерна система от най-..
10099.00 лв.
Термопомпа Viessmann Vitocal 100-S AWB-M-E-AC 101.B06, 6 kW, отопление, охлаждане и БГВ е надеждна термопомпа с енергиен клас A++ и възможност за отопление и охлаждане. Отличителни характеристики на модела Термопомпа Viessmann се състои от две отделни тела: външно и вътрешно тяло. Външното тяло чр..
10639.00 лв.
Термопомпа Viessmann Vitocal 100-S AWB-M-E-AC 101.B08, 8 kW, отопление, охлаждане и БГВ е надеждна термопомпа с енергиен клас A++ и възможност за отопление и охлаждане. Основни характеристики на модела Термопомпа Viessmann се състои от две отделни тела: външно и вътрешно тяло. Външното тяло чрез и..
11159.00 лв.
Термопомпа Panasonic Aquarea WH-SDC0709J3E5/WH-UD07JE5, 7 kW, отопление, охлаждане и БГВ се отличава с най-добрите показатели за сезонна ефективност. Характерни черти на модела Panasonic Aquarea е нова термопомпа въздух-вода. Водеща е по отношение на енергийни иновации и се определя като “зелена” ..
10969.00 лв.
Термопомпа Mitsubishi Heavy Hydrolution HSB100/FDCW71VNX-A, 8 kW, отопление, охлаждане и БГВ се отличава като една завършена модерна система за отопление, охлаждане и производство на гореща вода в къщи и апартаменти. Харктеристики и предимства на модела Mitsubishi Heavy Hydrolution Този продукт е..
12079.00 лв.
Термопомпа Mitsubishi Heavy Hydrolution HSB100/FDCW100VNX-A, 10 kW, отопление, охлаждане и БГВ представлява една завършена модерна система за отопление, охлаждане и производство на гореща вода в домовете. Основни черти и предимства Mitsubishi Heavy Hydrolution Този продукт е един от най-икономичн..
12939.00 лв.
Термопомпа Mitsubishi Electric ERSC-VM2D/PUHZ-SW75VAA, 8 kW, отопление, охлаждане и БГВ е природосъобразна и икономична система за отопление и охлаждане. Отличителни характеристики на модела По-зелено утре - термопомпата е едновременно енергоспестяваща и безопасна за околната среда. Улавя топлинат..
15019.00 лв.
Термопомпа Panasonic Aquarea WH-SXC09H3E5/WH-UX09HE5 T-CAP, 9 kW, отопление, охлаждане и БГВ е характерна с най-добрите показатели за сезонна ефективност. Тя заема водеща позиция, когато става въпрос за енергийните иновации. Определя се като “зелена” отоплителна и климатична система. Отличителни ха..
13239.00 лв.
Термопомпа Viessmann Vitocal 100-S AWB-M-E-AC 101.A12, 12 kW, отопление, охлаждане и БГВ е надеждна термопомпа с енергиен клас A++ и възможност за отопление и охлаждане. Характеристики и предимства на модела Термопомпа Viessmann Термопомпите въздух-вода, сплит система Vitocal 100-S съдържат 2 отд..
14079.00 лв.
Термопомпа Viessmann Vitocal 100-S AWB-E-AC 101.A12, 12 kW, отопление, охлаждане и БГВ е енергиен клас A++ с възможност за отопление и охлаждане. Отличителни характеристики Термопомпа Viessmann - Термопомпите въздух-вода, сплит система Vitocal 100-S съдържат две отделни тела - външно тяло, което ч..
14569.00 лв.
Термопомпа Mitsubishi Electric ERSC-VM2D/PUHZ-SW75YAA, 8 kW, отопление, охлаждане и БГВ се отличава като природосъобразна и икономична система от ново поколение за отопление и охлаждане. Отличителни харктеристики и предимства Моделът е оборудван с напреднало инверторно управление, точен температур..
15619.00 лв.
Термопомпа Panasonic Aquarea WH-SDC09H3E8/WH-UD09HE8, 9 kW, отопление, охлаждане и БГВ се характеризира с най-добрите показатели за сезонна ефективност. Основни харктеристики на модела Panasonic Aquarea е нова термопомпа въздух-вода. Водеща е по отношение на енергийни иновации и се определя като е..
13539.00 лв.
Термопомпа Viessmann Vitocal 100-S AWB-M-E-AC 101.A12, 12 kW, отопление, охлаждане и БГВ е надеждна термопомпа с енергиен клас A++ и възможност за отопление и охлаждане. Характеристики и предимства на модела Термопомпа Viessmann Термопомпата се състои от две отделни тела: външно и вътрешно тяло. ..
15169.00 лв.
Термопомпа Mitsubishi Electric ERSC-VM2D/PUHZ-SW100VAA, 11 kW, отопление, охлаждане и БГВ е както енергоспестяваща, така и безопасна за околната среда. Основни предимства и характеристики Mitsubishi Electric Ecodan Икономична природосъобразна система за отопление и охлаждане. Притежава инверторно..
16099.00 лв.
Показани 1 от 16 | 41 (3 Страници)
4.14 | 175
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.