Категории
Your Cart

Проточни газови бойлери

Пестенето на пари за различни консумативи като вода и електроенергия, например, са сред основните цели на съвременния човек. Истината е, че трудно се намират варианти, при които се получава безпроблемно постигане на една подобна цел.

За щастие има такова нещо като газов бойлер, който да предостави спестовен начин на загряване на вода, без липса в количества или дори голяма забавяне на топла вода.

Един проточен газов бойлер на пропан бутан, е не само в пъти по-ефикасен от електрическите нагреватели, но е и значително по-евтин за поддръжка.

С ниските цени на природния газ, вие и вашето семейство можете с лекота да използвате газови бойлер-уреди, като печки, фурни, газови котли и много други.

Нашите газови бойлери отварят хоризонтите на възможното, като не само ви предлагат сигурен метод за набавяне на топла вода при нужда, но и като ви спестяват от месечните сметки за ток.

Обществена тайна, е че бойлерите са едни от най-тежките консуматори на електроенергия в един дом. Затова и масово ги пускаме да нагряват само през нощта, но ако имате нужда от топла вода през деня, вместо да давате луди пари за ток, можете да използвате бойлер на газ.

От Климатици.бг сме съпричастни към вашия стремеж да намалите месечните разходи, затова предоставяме богата селекция от бойлери на газ, както и единичен вид газов проточен бойлер.

Защо да изберете проточни газови бойлери

За да разполагаш с проточни газови бойлери, това със сигурност означава, че си загрижен за месечния си бюджет.

Това означава недвусмислено, че си осъзнал важността на средствата си и искаш да промениш начина, по който живееш коренно.

Ние можем да ви препоръчаме много варианти, по които да го направите, но нека не хвърлим фокус върху това, което искаме да ви покажем днес – проточни газови бойлери, които са създадени и предназначени за това да пестят пари на използващите ги.

Заповядайте в нашия онлайн магазин, за да разберете повече по темата!

Klimatici.bg – разчитайте на нас за всичко

Нашите клиенти ни уважават поради една простичка причина – ние можем да си позволим да ги посъветваме точно онова, което искат да чуят при това в момента, в който трябва да го чуят.

Искате ли да получите най-доброто за своите пари и да се снабдите с ефикасен и евтин проточен газов бойлер? Klimatici.bg е правилното място за вас.

Искаме да кажем, че заради качеството на нашите продукти, клиентите ни усещат колко правилен и добър избор са направили. Няма компромиси относно качеството, няма и никакво съмнение относно изправността и устойчивостта на нашите артикули във времето занапред.

Можем да се справим идеално – просто ни дайте шанса, от който се нуждаем. Доверете ни се и ние ще направим всичко останало, защото знаем как да задържим вниманието върху себе си – с много усърдна работа!

Газов проточен бойлер Ariston FAST EVO X 11 LPG, 19 kW - пропан-бутан Газов проточен бойлер Ariston FAST EVO X 11 LPG, 19 kW - пропан-бутан
Изчерпан
Газов проточен бойлер Ariston FAST EVO X 11 LPG, 19 kW - пропан-бутан се отличава с висока сезонна ефективност и ниско потребление на енергия.  Отличителни черти на модела FAST EVO Моделите от серия Fast Evo се характеризират с висока ефективност, лесен монтаж и ниско потребление на електрое..
669.00 лв.
Газов проточен бойлер Ariston FAST EVO X 11 NG, 19 kW - метан Газов проточен бойлер Ariston FAST EVO X 11 NG, 19 kW - метан
Изчерпан
Газов проточен бойлер Ariston FAST EVO X 11 NG, 19 kW - метан предлага високо ниво на ефективност, лесен монтаж и ниско потреблеие на енергия.  Отличителни характеристики на модела Серия FAST EVO е нова гама газови бойлери, който използват технологията за незабавно действие Ariston.  Пр..
669.00 лв.
Газов проточен бойлер Ariston FAST EVO X 14 LPG, 24 kW - пропан-бутан Газов проточен бойлер Ariston FAST EVO X 14 LPG, 24 kW - пропан-бутан
По запитване
Газов проточен бойлер Ariston FAST EVO X 14 LPG, 24 kW - пропан-бутан предлага изключително лесен монтаж и високо ефективна технология.  Отличителни черти и предимства на модела Серията Fast Evo обогатява продуктовата си гама със газови бойлери с незабавно действие, като предлага съчетание от..
719.00 лв.
Газов проточен бойлер Ariston NEXT EVO X 11 NG - метан Газов проточен бойлер Ariston NEXT EVO X 11 NG - метан
Изчерпан
Отличителни характеристики на Газов проточен бойлер Ariston NEXT EVO X 11 NG - метан NEXT EVO е серия, която обогатява продуктовата гама на Ariston със своите газови бойлери с незабавно действие, като предлага на пазара пълно обслужване с високо ниво на ефективност, ниско потребление на енергия и л..
1189.00 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
4.23 | 194
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.