Категории
Your Cart

Микровълнови печки

Дали желаете да закупите свободностоящи микровълнови, дали желаете микровълнови за вграждане, или просто търсите подходящи препарати за поддръжка на микровълнови печки и от двата вида, то вие търсите едно и също нещо – издръжливост и достъпна цена.

Всеки човек, който желае да получи тези две неща, трябва да се довери на точно онези, които могат да му помогнат. Изискваме от себе си все повече и повече, за да можете вие – нашите клиенти да се чувстват достатъчно обгрижени.

Микровълнови печки на ниски цени

Дали ще желаете 10, 13, 15 или пък дори и 17 литра микровълнови печки, то вие сте попаднали на най-доброто място, в което ще откриете от всеки литраж по няколко модела. Тук ще откриете именно микровълновата печка на вашите мечти.

Можете да вземете комбинирана, конвекторна или пък инверторна микровълнова фурна или пък да закупите микровълнова печка, която да има всички желани за вас функции.

Нашите евтини микровълнови фурни, които имат и грил в себе си, могат да бъдат дори още по-удобни и удачни за вас. Тъй като има малка микровълнова фурна и микровълнови печки до 100 лв, вие можете да напаснете нужния уред не само в нужното пространство, но и в текущия си бюджет.

Модерните микровълнови за вграждане са отличното решение за ефикасен метод за приготвяне на храна, не само на затопляне. Особено добър избор е микровълнова с грил, тъй като прави отлични сандвичи, месо и принцеси само за няколко минути.

Ако търсите евтина микровълнова, ще се зарадвате да разберете, че често правим микровълнови разпродажба, тоест можете да купите евтини микровълнови и микровълнова фурна 10 литра на отлична цена.

Най-добрите модели микровълнова печка имат цена, която не отразява тяхната ефективност и практичност. Тоест те се предлагат на промоционални цени толкова ниски, че изглеждат като уред от по-нисък клас.

Klimatici.bg – доверете се на нашата експертиза при избор на микровълнови фурни

Когато човек има необходимост от нов, различен електроуред, тогава всичко започва да привлича неговото внимание.

Всеки уред има своите положителни и отрицателни черти в характеристиките си, но показателно е едно единствено нещо, което наистина трябва да ви ръководи при избора на точното електрическо творение.

Всеки производител има свои собствени линии, по които създава нов шедьовър, но едно трябва да е нещото, което да обединява всички тях – удовлетворението на крайния потребител.

Това трябва да е водещата цел, която да показва пътя на онези, които искат да разберат какво точно желае клиентът най-накрая на веригата.

Ако желаете 100-процентово качество на достъпни за вашия бюджет цени, то тогава вашето място е тук, при нас – в Klimatici.bg. Ние сме онлайн магазин, който се стреми не просто да ви продаде някакъв електроуред, а да ви даде точно онова, от което имате нужда.

Ние се стремим да получавате нещата такива, каквито трябва да ги използвате – изправни и лесни за употреба. Изборът от свободностоящи микровълнови показва именно това.

Всичко останало е просто поредният опит да бъдете подведени от търговеца или производителя и да инвестирате едни напразни пари – сума, която бихте могли да похарчите за друго.

 

Микровълнова фурна 10, 15, 13, 17 литра на Хит цена и на промоция или микровълнови печки (с грил) евтини от 100 лв. с Експресна доставка. Поръчай онлайн червена или черна микровълнова печка или микровълнови фурни с Гаранция за качество от Klimatici.bg. Избери комбинирана, малка, конвекторна или инверторна микровълнова (инокс) фурна с грил и конвекция с ниска цена на промоция.

Популярни търсения: микровълнови разпродажба, mikrovulnova, евтина микровълнова печка

Микровълнова печка Gorenje MO20E1W, 20 л, 800 w се отличава със системата си за сигурност и безопасност при отворена врата. Отличителни характеристики  Бял цвят. Лакирана повърхност. Врата от стъкло. Отваряне на вратата от ляво с бутон. Ефективност 20 литра обем. Пет нива на мощно..
159.00 лв.
Микровълнова фурна HANSA AMMF20M1BH е свободностояща с обем от 20 литра и 5 нива на мощност. Основна информация Размери (Ш/В/Д) - 440/259/350 мм. Гаранция 2 години. Максимална мощност - 700 W. Максимална мощност на грила - 1050 W. Механичен контрол. Таймер. Автоматично размразяване. Дълж..
199.00 лв.
Микровълнова печка Gorenje MO4250CLI Classico, 20 л, 700 w се характеризира с 5 нива на мощност и SuperSize голяма повърхност. Отличителни характеристики  Ръчно управление тип копче. Един нагревател. Цвят - слонова кост. Лакирана повърхност. Врата от стъкло. Преден панел от стъкло. Ля..
359.00 лв.
Микровълнова фурна за вграждане HANSA AMG20BFH е с мощност 700 W и обем 20 литра. Основни характеристики и предимства Кварцов грил с мощност 900 W - идеален за приготвяне на печено ястие. Времето за приготвяне е по-кратко в сравнение с обикновен грил. Макс. мощност 700 W. Управление чрез елект..
359.00 лв.
Микровълнова фурна за вграждане HANSA AMM20BEIH се отличава с електронна система за управление и 5 нива на мощност. Отличителни характеристики и предимства Функцията Combigrill приготвя храната като използва комбинирано грил и мигровълни. Спрямо комбинацията на грила и мощността на микровълните ..
439.00 лв.
Микровълнова фурна за вграждане HANSA AMM20BEWH е висококачествен уред с мощност 800 W и 20 литра обем. Отличителни характеристики  Combigrill функция - комбинация от грил и микровълни, гарантира равномерно затопляне на храната и образуване на хрупкава коричка. Quick Start (бърз старт) - у..
499.00 лв.
Микровълнова фурна за вграждане Teka MS 620 BIH се отличава с 3 автоматични програми, електронно управление с дисплей и иноксови въртящи се бутони с черен лицев панел.  Уредът е с таймер с максимална продължителност 90 мин. и притежава 5 нива на мощност на микровълните - 700W. Характеризира се..
519.00 лв.
Микровълнова фурна за вграждане с грил, 20 литра Teka MS 620 BIS се оличава с 3 функции и 3 автоматични програми. Основна информация  Функции - грил, микровълни и микровълни + грил. Управление - сензорно с бял TFT дисплей.  Иноксов бутон, който се върти и черен лицев панел. Таймер д..
729.00 лв.
Микровълнова фурна за вграждане Bosch BFL554MS0 притежава изискан дизайн, 5 степени на мощност и обем от 25 литра. Отличителни характеристики и предимства Материал - неръждаема стомана. LED дисплей.  Електронен часовник за прграмиране - включване, изключване, аларма и показва часа. Безпр..
749.00 лв.
Микровълнова фурна за вграждан Teka ML 820 BIS има 3 функции и 3 автоматични програми.  Основни характеристики и специфики Трите функции включват - микровълни, грил и микровълни + грил. Управление - сензорно с бял TFT дисплей. Въртящ се иноксов бутон с черен преден панел. Таймер до 90 ми..
729.00 лв.
Микровълнова фурна за вграждане Bosch BFL554MW0, 25 л, 900 W притежава изискан дизайн в бяло с 5 степенна мощност и обем от 25 литра. Отличителни характеристики и предимства Материал от неръждаема стомана. Мощностите са - 90 W, 180 W, 360 W, 600 W и 900 W. LED дисплей.  Електронен часовн..
749.00 лв.
Микровълнова фурна за вграждане Bosch BFL554MB0 притежава дизайн от неръждаема стомана, 5 степени на мощност и обем от 25 литра. Оснвна информация Комфорт  LED дисплей. LED осветление. Електронен часовник за програмиране, включва - включване и изключване, показва часа и има аларма. Упра..
749.00 лв.
Микровълнова фурна за вграждане AEG MSB2547D-M
-10 %
Микровълнова фурна за вграждане AEG MSB2547D-M се отличава с интуитивно сензорно управление за бърз и лесен контрол на настройките. Отличителни характеристики  Независимо от размера на кухнята този модел има перфектен синхрон с всички кухненски конфигурации с изчистени линии и значително улес..
829.00 749.00 лв.
Микровълнова фурна за вграждане Electrolux LMS4253TMW, 25 л, 900 W е изключително подходяща за бързо размразяване или подгряване на храната Ви. Отличителни характеристики и предимства Микровълновата функция Ви дава възможност да разтопите шоколад, да притоплите останалата храна или да размразите н..
779.00 лв.
Микровълнова фурна Electrolux LMS4253TMX Ви дава възможност бързо и ефективно да подгрявате, готвите, размразявате или гриловате храната си. Отличителни характеристики на модела Интегрираната скара позволява да правите повече неща с Вашата микровълнова фурна. Спокойно може да се насладите на любим..
799.00 лв.
Размразете храната си по най-бързия и ефективен начин с Микровълнова фурна за вграждане Electrolux KMFE172TEX, 17 л, 800 W  Отличителни характеристики на модела Вратата е с дизайн TouchOpen с механизъм за меко докосване - отваря се с лекота. Само с едно леко докосване на бутона може да се нас..
799.00 лв.
Показани 1 от 16 | 26 (2 Страници)
4.26 | 172