Категории
Your Cart

Влагоуловители

Когато започнахме да предлагаме и влагоуловители, ние нямахме кой знае колко познания във връзка с този електроуред, което малко или много ни притесняваше.

В последствие, обаче нещата се промениха и постепенно започнаха да идват на мястото си – до сегашната ни селекция, в която се намира вашият влагоабсорбатор.

Нашата работа ставаше все по-лесна, а клиентите сякаш все по-лесно ни се доверяваха. Достъпните цени на нашите влагопречистватели печелиха нови и нови потребители, които идваха и наистина се уверяваха, че тук се работи в името на техния комфорт!

Ако искате и вие да почувствате това спокойствие, което всички търсят, заповядайте при нас – уверени сме, че тук ще намерите точния за вас влагоуловител! Вече знаете мястото!

Защо да закупите влагоуловители от нас

От влагоуловители има нужда почти всеки дом в България. На практика, всеки човек се е сблъсквал с влажни помещения, в които лесно се настива, трудно се заспива и най-важното – появява се неприятният мухъл по стените, както и мокрите петна по ъглите.

Това поражда въпроса - влагоуловител или влагоабсорбатор да изберем за премахването на излишната влага?

Един нормален битов влагоуловител би трябвало да може да обере влагата в едно помещение с размер до 40 кв.м, като дори той да е мини влагоабсорбатор, би трябвало да получите желаните сухи резултати.

Всички тези неприятни съпътстващи влагата неща са цел номер едно за премахване в някои домакинства – затова се предлагат битови влагоуловители.

Ето защо можете да ни се доверите напълно в името на вашия комфорт, за да ви препоръчаме възможно най-добрия и евтин влагоабсорбатор. Един влагоабсорбатор с цена подобаваща за толкова полезен уред, ще пребори влагата и ще ви позволи да живеете с усмивка на лице.

Тъй като има много различни видове влагоабсорбатори и мнения за тяхната ефективност спрямо обема на помещението, ние сме готови да ви асистираме при пазаруване.

За да получите безплатна консултация преди закупуване на влагоабсорбатори на цена подходяща за вас, можете да се свържете с екипа ни по всяко време.

Klimatici.bg – точното място за вашия нов влагоабсорбатор

Когато нещата опрат до закупуване на нов електроуред, всеки започва да се изненадва, че няма много места, от които човек да може да закупи спокойно нещо устойчиво.

То или няма да е достъпно на цена и адекватно като марка или няма да може да ѝ се има доверие.

Затова екипът ни щателно проверява всеки артикул, за да гарантираме, че ще се сдобиете с влагоабсорбатор на цени възможно най-приемливи за вас.

Имаме образцови влагоабсорбатори на цени достъпни и ниски, както и грижа за въздуха, които са в по-високия спектър на ценовия диапазон.

За евтини влагоабсорбатори можете да се доверите на нашата селекция, а ако търсите влагоабсорбатор и мнения за конкретен продукт – директно ни се обадете.

В началото, когато започвахме всичко това, което виждате днес, нямаше много места, от които човек да може лесно и спокойно да закупи уред, в който да е напълно сигурен.

Нещо повече – не бяха много местата, които предлагат едновременно и обилно разнообразие, и невъобразимо качество, както и достъпни цени.

Особено последното, цената, е нещо, което трудно може да се постигне. Всеки желае да постигне адекватна сделка, но това зависи изцяло от търговеца – готов ли е той да даде повече за клиентското удоволствие и по този начин да жертва отчасти своето?

Ако търговецът е готов, както сме ние от Klimatici.bg, то вие няма да срещнете каквито и да е било проблеми при покупката на нов, устойчив електроуред. Очакваме ви в нашия онлайн магазин, за да бъдете в центъра на нашето внимание!

Влагоуловител Rohnson R-91110 True Ion + Air Purifier служи за премахване на влагата от въздуха в помещенията, в които се използва. Капацитет му е подходящ за употреба в в големи помещения до 45 кв.м. Резервоарът му има вместимост 2 литра. Постига се 10 л. обезвлажняване на ден. Отличителни характе..
349.00 лв.
Влагоуловител Rohnson R-91120 Double Filter & Ionizer Влагоуловител Rohnson R-91120 Double Filter & Ionizer
Изчерпан
Влагоуловител Rohnson R-91120 Double Filter & Ionizer служи за премахване на влагата от въздуха в стаята. Капацитет му е подходящ за употреба в в големи помещения до 120 кв.м. Резервоарът му има вместимост 5.5 литра. Отличителни характеристики Независима функция за пречистване на въздуха. Й..
519.00 лв.
Влагоуловител Rohnson R-9150 Power Dry служи за премахване на влагата от въздуха в помещението. Капацитет му е подходящ за употреба в в големи помещения до 200 кв.м. Постига се 50 литра на ден обезвлажняване. Резервоарът има вместимост 7 литра. Отличителни характеристики Йонизиращ филтър, филтър..
799.00 лв.
Влагоуловител Rohnson R-9612 Влагоуловител Rohnson R-9612
-5 % Изчерпан
Влагоуловител Rohnson R-9612 премахва успешно влагата от въздуха в помещението. Неговият капацитет на обезвлажняване е 12 литра на ден за помещения с площ до 45 кв.м. Вместимостта на резервоара му е 2 литра.  Основни предимства на модела Притежава йонизиращ филтър и прахов филтър; Подобрен..
369.00 349.00 лв.
Професионален влагоуловител Rohnson R-9390 Heavy Duty Ви осигурява 90 литра обезвлажняване на ден. Подходящ е за използване в помещения до 350 кв.м. Дебит - 850 m3/h. Основни характеристики на модела Филтър за прах. Капацитет на резервоара. Таймер до 24 ч. Мощности - 920 W. Удобни дръжки и к..
2379.00 лв.
Влагоуловител Rohnson R-91020 Hybrid Pure + Dry служи за премахване на влагата от въздуха в стаята. Капацитет му е подходящ за употреба в в големи помещения до 120 кв.м. Резервоарът му има вместимост 2.8 литра. Постига се 20 л. обезвлажняване на ден. Отличителни характеристики Йонизираща функция..
539.00 лв.
Професионален влагоуловител Rohnson R-9350 е предназначен за помещения от 100 до 200 кв.м. Обезвлажнява до 51 литра на ден, а дебитът му е 450 m3/h. Възможност за постоянен дренаж.  Основните характеристики на модела са:  Индикатор за пълен резервоар и автоматично изключване при напълв..
1289.00 лв.
Влагоуловител Rohnson R-9616
Изчерпан
Влагоуловител Rohnson R-9616 отлично се справя с премахване на влагата от въздуха в помещението. Той е подходящ за помещения с площ до 100 кв.м. Постига се обезвлажняване 16 литра на ден. Има резервоар с вместимост 5 литра. Отличителни характеристики на Влагоуловител Rohnson R-9616 Йонизиращ фил..
469.00 лв.
Влагоуловител Rohnson R-9710 Влагоуловител Rohnson R-9710
По запитване
Влагоуловител Rohnson R-9710 е подходящ за употреба в помещения до 45 кв.м. Отличава се с Турбо системата за сушене на дрехи. Неговия капацитет на изсушаване е 10 литра за 24 часа. Отличителни характеристики на Влагоуловител Rohnson R-9710 Капацитет на изсушаване (30°C 80%RH) - 10 л./24 часа. К..
299.00 лв.
Влагоуловител Rohnson R-9816 Влагоуловител Rohnson R-9816
Изчерпан
Влагоуловител Rohnson R-9816 се грижи за премахването на влагата от въздуха в помещението. Неговият капацитет е подходящ за помещения до 100 кв.м. площ. Обемът на резервоара му е 6,5 литра. Обезвлажняването, което може да се постигне на ден е 16 литра. Характеристики на Влагоуловител Rohnson R-9816..
429.00 лв.
Влагоуловител Rohnson R-9912 Ionic + Air Purifier Влагоуловител Rohnson R-9912 Ionic + Air Purifier
Изчерпан
Влагоуловител Rohnson R-9912 Ionic + Air Purifier е с капацитет на изсушаване 12 литра за 24 часа. Отличава се с ергономичен дизайн на въздушния поток за много ниски нива на шум - 37 dB при ниско ниво на вентилатора. Характеристики на Влагоуловител Rohnson R-9912 Ionic + Air Purifier Йонизиращ ф..
359.00 лв.
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)
4.18 | 152
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.