Категории
Your Cart

Хиперинверторни климатици

Когато чуем „хипер“, „супер“, „мега“ и „гига“, ние подсъзнателно се подготвяме да чуем нещо, което досега не сме. Това важи и в пълна сила за моментите, в които виждаме онези невероятни климатични системи, за които е важно да знаем, че са изключително качествени.

Не искаме да подхранваме някакви надежди у вас, които след това да не успеем да оправдаем. За нашата клиентска маса е важно да има всички онези нужни неща, на които и ние сме се надявали, когато сме пазарували скъпи електроуреди, но е нямало кой да ни ги даде.

Заради това, днес, когато ние имаме властта всичко да бъде адекватно и подредено, в услуга на клиента, ние се стремим всичко да бъде по начин, който да е удобен, за да можете вие да се чувствате удовлетворени от това, че получавате необходимото. Високо качество на ниска цена са основните ни принципни колони, които ни поддържат на върха.

Убедени сме, че всеки от вас би оценил подобаващо нещата, които правим за него и неговите нужди. Смятаме, че се справяме повече от добре, така че няма как да сгрешим, когато сме сигурни в нашите възможности!

Онлайн магазинът ни е на ваше разположение и всеки от вас е добре дошъл да получи помощта, която заслужава. Не се пренебрегвайте като клиенти, защото това означава само едно – търговците също ще си позволяват да ви поставят на задна позиция в списъка си с приоритети!

Каква е разликата между инверторни и хиперинверторни климатици

С инверторен климатик човек може да улесни в пъти живота си. С нашите хиперинверторни климатици нещата стават съвсем различни и правилата на играта се променят драстично.

Нашата работа е в името на клиентския комфорт. Ако вие искате да се чувствате удовлетворени от това, което ви се дава, доверете ни се, за да можем да ви препоръчаме не само обикновен климатик, не само инверторен, но и хиперинверторни климатици, с които да бъдете още по-сигурни през студените месеци.

Klimatici.bg – какво е да си един от лидерите на дадена ниша в България

Да си един от дърпащите пазара напред е отговорна работа. Всеки в нашия бранш е търговец, който несъмнено разполага с опит, но понякога експертизата не е единственото, от което имате нужда – трябва и усет и добро държание към клиента. Това ще ви направи успешни, защото потребителите винаги са и ще желаят позитивно отношение към тях.

Няма нищо лошо да се инвестира в компетентни служители, които да се отнасят подобаващо към онези, които правят съществуването ни възможно. Ние от Klimatici.bg сме сигурни в преценката си – бъдете и вие!

Хиперинверторни климатици на ХИТ цени и с ниска консумация на електроенергия от Klimatici.bg. Купи хиперинверторен климатик с безплатна доставка в Пловдив, София, Варна и всички останали точки на страната. Спестете от разходите за отопление с климатик хиперинвертор или вземи на изплащане с или без оскъпяване климатици хиперинверторни.

Популярни търсения за климатици хиперинверторни: hiper инверторни климатици, hiperinvertorni klimatici

Хиперинверторен климатик Gree GWH18AKC-K6DNA1A-I/GWH18AKC-K6DNA1A-O SOYAL, 18000 BTU, Клас A++ е нов модел, подходящ за помещения от 40 до 45 кв.м. Отличава се с изключителен дизайн и ефективно отопление и охлаждане. Отличителни черти Футуристичен дизайн Моделите от серия Soyal имат впечатляващ д..
2099.00 лв.
Съчетание от висока сезонна ефективност и дизайн, който впечатлява най-добре описват Хиперинверторен климатик Hitachi RAK25PSE-S/RAC25WSE SILVER SHIROKUMA, 9000 BTU, Клас A+++. Моделът е подходящ за отопление и охлаждане на помещения от 15 до 20 кв.м. С какво този климатик превъзхожда останалите? ..
2199.00 лв.
Хиперинверторен климатик Toshiba RAS-B22J2KVSG-E/RAS-22J2AVSG-E EDGE, 22000 BTU, Клас А++ Хиперинверторен климатик Toshiba RAS-B22J2KVSG-E/RAS-22J2AVSG-E EDGE, 22000 BTU, Клас А++
Безплатен монтаж
Търсите климатик, който да пасне перфектно, дори и в най-съвременния и минималистичен дом? Toshiba EDGE, Хиперинверторен климатик, 22000 BTU, Клас А++ е идеалното решение за Вас. Покрива големи помещения с квадратура от 50 до 55 кв.м. Отличителни черти на климатика EDGE Моделите от серия EDGE се ..
2539.00 лв.
Хиперинверторен климатик LG F12KM-NSM/F12KM-U24 PRESTIGE NORDIC WiFi, 12000 BTU, Клас A+++ Хиперинверторен климатик LG F12KM-NSM/F12KM-U24 PRESTIGE NORDIC WiFi, 12000 BTU, Клас A+++
Безплатен монтаж
Най-висока степен на енергоспестяване - клас А+++, придружена с 5 години гаранция с Хиперинверторен климатик LG F12KM-NSM/F12KM-U24 PRESTIGE NORDIC WiFi, 12000 BTU, Клас A+++. За климатизация на помещения от 30 до 35 кв.м. Отличителни характеристики на модела Стилен дизайн Дизайн, който ще освежи..
2699.00 лв.
Хиперинверторен климатик Toshiba RAS-13PKVPG-E/RAS-13PAVPG-E, DAISEIKAI 9, 13000 BTU, Клас A+++ Хиперинверторен климатик Toshiba RAS-13PKVPG-E/RAS-13PAVPG-E, DAISEIKAI 9, 13000 BTU, Клас A+++
Безплатен монтаж
Гарантирано отопление и повишена сезонна ефективност с Хиперинверторен климатик Toshiba RAS-13PKVPG-E/RAS-13PAVPG-E, DAISEIKAI 9, 13000 BTU, Клас A+++. Предназначен за помещения от 25 до 30 кв.м. Отличителни черти на модела Елегантен дизайна Бял дизайн, с висококачествено покритие от гланц и диск..
2699.00 лв.
Висока ефективност в режим на отопление и охлаждане А+++ и запомняща се визия, съчетани в този модел от серия ZUBADAN. Хиперинверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN25VGW/MUZ-LN25VGHZ NATURAL WHITE ZUBADAN, 9000 BTU, Клас A+++ е подходящ за отопление на помещения от 20 до 25 кв.м. Отличителни..
2799.00 лв.
Хиперинверторен климатик Mitsubishi Heavy SRK71ZR-W/SRC71ZR-W DIAMOND, 24000 BTU, Клас A++ се отличава с висока сезонна ефективност и климатизация на помещения от 60 до 65 кв.м Моделът е с новия фреон R32, който за разлика от предходния R410a се грижи за по-малкото замърсяване на околната среда. Вр..
3599.00 лв.
Бъдете винаги подготвени за всякакви климатични условия с Хиперинверторен климатик Panasonic CS-VZ12SKE/CU-VZ12SKE HEATCHARGE, 12000 BTU, Клас A+++. Подходящ за помещения с големина от 35 до 40 кв.м. Технологията ECONAVI Изключителна икономичност Най-висока степен на енергоспестяване, благодарени..
5899.00 лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)