Категории
Your Cart

Мултисплит системи

В интернет онлайн магазините набират все по-голяма популярност, но за жалост търговията е с цел единствено и само печалба. Масово липсва онази отзивчивост към клиента, желанието да му се помогне, както и задържането на неговия интерес.

Все повече и повече клиенти страдат от това постоянно желание на търговците да получават много давайки малко. Това е и в основата на изпадането на много онлайн магазини в затруднено положение.

Нашата политика винаги е била в обратната на тази посока. Винаги сме искали клиентите, които пазаруват от нашия онлайн магазин, да имат свободата да избират, да осъществяват информиран избор, който да им помага да стигат до онези устойчиви електроуреди.

В категорията ни с мултисплит системи, вие ще намерите не само достъпни цени, много разнообразие и аксесоари за подобен вид артикули. Вие ще откриете възможността нашите компетентни служители да ви дават онази навременна помощ, която да ви изведе до нови висоти в пазаруването в интернет.

На практика, няма да ви липсва нищо и ще е чувствате също толкова комфортно, както се чувствате при пазаруването на живо, в магазин, пълен с електроуреди. Кое, обаче ни прави толкова желана интернет дестинация за всички наши лоялни клиенти?

Какво представляват нашите мултисплит системи

Истината за нашите уреди се крие в добрите производители. Предлагаме, например, мултисплит системи, които дават правото на хората да контролират температурата в няколко помещения наведнъж.

Дотук нищо ново, нали? Да, но си представете да можете да правите това с наличието само и единствено на едно външно тяло.

Това ви позволява едновременно да не губите от възможностите на електроуредите, но същевременно да запазите естетическия вид на фасадата на сградата, в която ще ги монтирате. В случай, че живеете на място, което е твърде застроено и нямате възможност да монтирате отделно външно тяло за всяко помещение в жилището, то този вариант е много подходящ за вас.

Klimatici.bg – търговецът, който може да ви помогне във всяка ситуация

В продължение на първата част на текста, нашите електроуреди са нещото, което правят разликата между нас и останалите в бранша. Производителите, чиито уреди предлагаме, са наистина много добре познати на широката аудитория и нашата работа е да бъдем успешни в продажбата им.

Доверието на нашите клиенти в нас и нашия начин на работа, ни прави успешни и ни кара да се чувстваме още по-добре от направеното. Удовлетворението в края на деня е нещото, което ни стимулира и ни кара да се справяме още по-добре и по-добре всеки един път, в който вършим работата си.

Купи мултисплит системи на Хит цена с безплатна доставка и професионален монтаж в цяла България. Избери мултисплит климатик с 2 или три вътрешни тела или климатици с едно външно тяло и две вътрешни за ефективно отопление на няколко стаи едновременно. Добро решение при липса на място за повече от едно външно тяло с климатик мултисплит. Ефективно отопление на цяла къща, офис или магазин благодарение на климатици с две вътрешни тела и едно външно или мулти сплит системи с едно или две тела на най-разумни цени само при нас.

Популярни търсения: multi split sistema

.multyContainer { text-align: center; width: 100%; max-width: 800px; margin-left: 0px; } .multyCont { border: 1px solid #ccc; } .multyCont h4 { margin:0; padding: 0; } .multyCont > div { display: inline-block; vertical-align: middle; } .multyCont > div:first-child { width: 30% }..
1439.00 лв.
.multyContainer { text-align: center; width: 100%; max-width: 800px; margin-left: 0px; } .multyCont { border: 1px solid #ccc; } .multyCont h4 { margin:0; padding: 0; } .multyCont > div { display: inline-block; vertical-align: middle; } .multyCont > div:first-child { width: 30% } ..
2569.00 лв.
.multyContainer { text-align: center; width: 100%; max-width: 800px; margin-left: 0px; } .multyCont { border: 1px solid #ccc; } .multyCont h4 { margin:0; padding: 0; } .multyCont > div { display: inline-block; vertical-align: middle; } .multyCont > div:first-child { width: 30% }..
3699.00 лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)