Категории
Your Cart

Хлебопекарни

Хлябът е една от тези благини на живота, които всеки може да оцени, особено ако е прясно и правилно изпечен. Всъщност толкова е дълбоко интегрирана асоциацията на пресен хляб в съзнанието ни, че много комерсиални места специално пекат хляб, за да привлекат повече клиенти с неговата благоуханна миризма.

Но когато става дума за домашно приготвяне и печене на хляб, не всеки е готов или способ да се заеме. Благодарение на нашите хлебопекарни, вече не е нужно да се притеснявате от изгорял, препечен или недопечен хляб – дори не е нужно да го месите, а получавате всички стъпки извършени от един уред.

Какво прави хлебопекарните толкова добър избор

Това, което прави една домакинска хлебопекарна толкова прекрасен избор, е че тя ви дава шанса винаги да разполагате с прясно изпечен хляб, без да се цапате и да ставате целите в брашно. Само с натискането на няколко бутона и добре подбрана рецепта, вие можете с лекота, само за няколко часа, да се сдобиете с пресен, перфектно изпечен, пухкав хляб.

Ако някога сте се опитвали да направите козунак или друго тестено изделие от начало, знаете колко трудно всъщност може да бъде това. Но с новото поколение машини за месене и печене на хляб, вие си спестявате трудностите и директно се наслаждавате на безупречните резултати.

В зависимост от това кой модел изберете, можете да разполагате с над 12 програми за пече на различни тестени изделия, както и допълнителна програма за втасване на тестото. Благодарение на незалепващите повърхности, всичко изпечено в подобна пекарна ще излезе с лекота – край на мазненето на тави и употребата на хартиено фолио.

Предимствата на печене на хляб в хлебопекарна

Месенето на хляб може да бъде терапевтично, но и също така може да бъде изморяващо. За щастие, пекарните включени в таз категория идват с автоматично смесване и месене на най-различни тестени изделия до идеалната консистенция.

Ако искате все пак да съблюдавате процеса на месене, можете да го направите през прозрачен люк. Всяка програма е оптимално подбрана за създаването на съвършеното изделия по подбрана от вас рецепта.

Други предимства включват:

  • Незалепващи повърхности;
  • Лесно миене и поддръжка;
  • Винаги качествени резултати без изгаряне;
  • Бърза програма и пауза на действие;
  • Таймер за изчакващо стартиране.

Защо толкова много хора избират да пазаруват от Klimatici.bg

Това, което ни отличава от останалите е това, че винаги сме се старали да предоставим възможно най-добрите продукти на най-оптимална цена. Смятаме и че искреното ни и коректно отношение към всеки един от вас също допринася до усещането на лоялност и приветливост.

Възползвайте се от добрите ни цени и се сдобийте с качествени продукти за кухнята на добра цена.

Приготви вкусен и мек хляб у дома с хлебопекарна (машина за хляб) на Топ цена и на промоция с Гаранция от Klimatici.bg. Избери евтини домашни хлебопекарни на Ниски цени с Експресна доставка в цяла България.

Други търсения: hlebopekarna

Хлебопекарна Gorenje BM1400E, 1.4 кг, 815W Хлебопекарна Gorenje BM1400E, 1.4 кг, 815W
По запитване
Основна информация Хлебопекарна Gorenje BM1400E, 1.4 кг, 815W се характеризира с: Мощност на нагревателя (min-max) - 815 W 12 запаметени програми Програма за набухване на тесто Програма за мармалад Допълнителни функции Свалящ се съд за хляб с незалепващо покритие 2 броя свалящи се съдо..
299.00 лв.
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)
4.19 | 160
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.