Категории
Your Cart

Начини на плащане

1.Плащане в брой

Опция за плащане в брой при онлайн поръчка е възможен, само ако е избран начин на плащане: "Плащане при доставка". В този случай, сумата се заплаща на куриера след преглед на получената стока посредством ППП (Пощенски паричен превод). Важно е да запазите бележка с надпис Пощенски Запис или ППП със сумата, която сте заплатили. Това е документ нужен за доказване на извършената покупка и задължителен реквизит при упражняване на право на връщане в 14 дневен срок.

2.Плащане с банкова карта

Условия и начини на плащане през нашия онлайн магазин с банкова карта:

  • Възможност за плащане със следните банкови карти: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro Visa, Visa Electron и VPAY
  • Максимална сума за извършване на транзакцията е 10 000 лв.
  • При плащане с карта, транзакционната валута е български лев (лв.)
  • V PAY или MasterCard Electronic карта се приема само, ако участва в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode.
  • Задължително условие за плащане през нашия онлайн магазин е Вашата карта да е отворена от Вашия издател за транзакции в Интернет.
  • Плащането се извършва посредством платежна система Epay/Easypay. Не е нужно да имате регистрация в тази система, за да извършите плащане.

    3.Плащане по банков път

Ако изберете опция за плащане по банков път, ще получите проформа фактура в наш офис или по имейл, по която да осъществите банковия превод. Поръчаната от клиента стока, се получава след отразяване на банковия превод в нашата сметка, или при предоставянето на платежно нареждане от страна на клиента.

Данни за банков превод:

Получател"еКЛИМА" ЕООД

Банка УниКредит Булбанк АД

IBAN: BG04UNCR70001523140267

BIC: UNCRBGSF

За основание на превода, посочете номера на поръчката.

  1. Покупка на изплащане

Всички продукти на стойност над 150 лв. могат да бъдат закупени на изплащане чрез стоков кредит на Unicredit Consumer Financing, tbi bank и BNP Paribas. Кандидастването се осъществява единствено с лична карта при посещение на наш офис, имейл или телефон. При одобрение за стоков кредит, клиентът може да вземе желания продукт.

При онлайн поръчка и избиране на начин на плащане: “Купи на изплащане”, клиентът посочвка коя кретираща компания избира, срокът на кредита и стойността на месечната вноска. След успешно направена поръчка, наш консултант се свързва с клиента по телефон с цел провеждане на кратка анкета. Ако клиентът получи одобрение за кредита, се генерира Договор за покупка на изплащане, който се изпраща за подпис до удобен на клиента адрес. Изпращането на поръчания продукт става само след получаване в наш офис на подписаните, редовни документи по кредита.

  1. Плащане с TICKET COMPLIMENTS ваучер

Възможност за плащане с подаръчни Ticket Compliments ваучери в наш магазин. Може да платите цялата стойност на поръчката с ваучерите или час от нея в комбинация с някои от другите ни опции за плащане: в брой, с карта, с банков превод.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.