Категории
Your Cart

Централна климатизация VRF (VRV)

Една централна климатизация VRF (VRV) от ново поколение е отлично решение за отопляването не само на офис пространства, но и по-големи помещения с няколко вградени кръга.

Подобни инсталации се използват за ефикасно отопляване и изстудяване с минимален преразход на електроенергия.

За да помогнем на вашата селекция на специфичен вид инсталация, екипът на Klimatici.bg направи специална категория, с която можем да гарантираме комфорта на вашия екип при минимални разходи.

Какво представлява една централна климатизация VRF (VRV)

Новото поколение VRF (VRV), или системи с променлив обем на хладилния агент (VRF) са върхът на климатичните технологии.

Те използват специален хладилен агент, който се разширява и свива с минимален поток на течността, за постигане на оптимално климатизиране на околната среда.

Това минимално движение означава премахване на температурните загуби по системата, което позволява за създаването на няколко кръга на едновременен температурен контрол.

VRV или променливият поток на хладилния агент, се използва най-вече при създаването на просторни хладилни системи. Той разчита на загряването или изстудяването на даден хладилен агент чрез питите на климатични тела.

Самата топлина се отделя от ефикасни, инверторни климатици, които също допринасят за отличната енергийна ефективност.

Кога е най-приложима такава технология

Тази технология е най-приложима при големите системи за отопляване и изстудяване на помещение. Такива най-често се виждат в контекста на интегираните климатични системи в офис пространствата.

Те са предпочитаният метод за контрол над климата, тъй като изискват минимална енергийна инвестиция от системата.

При комбинация с умни отоплителни тела, който засичат присъствието на потребителя, е възможно да се постигне енергийна ефективност от клас A+++.

Това е страхотен избор за всяка офис сграда, тъй като значително намалява разходите за консумативи, без да се прави компромис с комфорта и уюта нужен за ефективна работа.

Поддръжката на подобни системи е минимална, тъй като те, в 9 от 10 случая, се изграждат с висококачествени и надеждни материали.

За ефикасното разпространение на климатизиран въздух се използват меки и твърди вентилационни шахти. Те се разпростират в цялото помещение, като също могат да се интегрират с най-различни отоплителни тела за постигане на още по-добро покритие.

Една централна климатизация VRF (VRV) може да обслужи няколко кръга едновременно, което да помогне за създаването на различни температурни зони в едно и също помещение.

С какво Klimatici.bg се отличава от останалите

Това, което ни отличава от останалите е нашата способност да отсеем между различните избори налични на пазара, и да изберем най-добрия. Това ни прави сигурен източник за всякакви отоплителни уреди и климатични системи – ние работим с гаранция за качество.

Няма продукти в тази категория.

4.24 | 170
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.