Категории
Your Cart

Малки хладилници

Все повече и повече домакинства разчитат на повече от един хладилник в ежедневието си. В това, разбира се, няма нищо лошо, а дори напротив – това в пъти улеснява работата на онези, които имат доста задължения вкъщи.

Когато човек разполага с два хладилника или две камери за замразяване на нещата, поставени вътре, някак си всичко става доста по-подредено, по-ясно и най-вече по-лесно за манипулация през деня. Един път подредени вътре, нашите малки хладилници ще ви служат вярно в заетото ви ежедневие у дома!

Именно устойчивостта е едно от нещата, с които разполагат нашите електроуреди, както и едно от онези неща, с които се гордеем особено много! Не е лесно да постигнеш подобно нещо, особено когато отвсякъде те заобикалят напълно некачествени артикули.

За щастие, обаче нещата се развиват добре за нас и вече хората знаят най-важното – че ние предлагаме само необходимото и само качественото. Подбираме артикулите си изключително внимателно, за да не допуснем грешка с най-важното – с доверието на хората.

Готови ли сте да получите отношение, което досега не сте усещали, готови ли сте да се възползвате от електроуреди със световно качество на рекордно малки цени? Ние ви очакваме в нашия онлайн магазин!

Малки хладилници – къде можем да ги използваме

Въпреки че придобиват все по-голяма популярност, продуктите, познати още като малки хладилници все още не се срещат кой знае колко често. Може би основната причина за това явление е това, че те разполагат със значително по-малък обем, а цената им на места изобщо не е ниска.

При нас, както винаги, всичко отново е изчислено така, че да е в интерес на клиента. Очакваме ви в нашия онлайн магазин, за да получите своя малък хладилник на невероятна цена, която със сигурност няма по никакъв начин да обърка месечния ви бюджет.

Очакваме ви на мястото, където ще получите лоялността и отношението, които най-вероятно дълго сте чакали!

Klimatici.bg – винаги там, където сме нужни

Клиентът винаги гледа настрани докато най-правилното нещо стои точно пред него. Разбира се, наша работа е да привлечем вниманието му точно там, където ще види онова, което трябва да бъде видяно.

Готови сме да ви помогнем, за да сте сигурни и вие, а и ние да сме удовлетворени от факта, че закупувате само онова, което ви трябва – нищо излишно и ненужно. Считаме, че сме подготвили добре онлайн магазина си, така че единственото, което липсва в него, е вашето доверие.

Готови сме да чуем вашите изисквания и те да бъдат изпълнени възможно най-бързо! Очакваме ви!

Малък (мини) хладилник с фризер или камера на Хит цена! Избери сред най-добрите и евтини енергоспестяващи малки (мини) хладилници с камера на изплащане с или без оскъпяване или мини (бар) хладилник за хотел. Безплатна доставка на всеки закупен на стойност над 499 лв. хотелски хладилник малък (тип мини бар). 

Популярни търсения: maluk hladilnik

Отличителни характеристики на Хладилник Liebherr T 1410 Comfort Чекмеджета за плодове и зеленчуци Хладилникът е оборудван с чекмеджета за плодове и зеленчуци, които са практични и лесни за почистване. Смяна посоката на отваряне на вратата Моделите са произведени с дясно окачване на вратата. Посо..
579.00 лв.
Хладилник Liebherr T 1810 Comfort притежава чекмеджета, които са практични и лесни за почистване. Те предлагат много място за съхранение на плодове и зеленчуци.  Уредът е с дясно окачване на вратата, но има възможност да се променя посоката на отваряне на вратата. За оптимално използване, посо..
699.00 лв.
Хладилник Liebherr T 1400 е с енергиен клас F, общ полезен обем 136 л. и височина 85 см. Стандартната гаранция на модела е 24 месеца, а след регистрация може да се възползвате от 60 месеца гаранция на уреда / 120 месеца на компресора.  Основна информация Благодарение на практичните и лесни за..
549.00 лв.
Хладилник Liebherr T 1404 е с енергиен клас F, общ полезен обем 121 л. и обем на фризерно отделение 106 л. Отличителни характеристики и предимства Моделът има 4-звездна фризерна камера, където пресните продукти могат да се замразяват и съхраняват дълго време. Температурите от -18°C и по-ниски гара..
549.00 лв.
Хладилник Liebherr T 1414 Comfort Хладилник Liebherr T 1414 Comfort
По запитване
Хладилник Liebherr T 1414 Comfort притежава 4-звездна фризерна камера за съхранение на пресни хранителни продукти дългосрочно. Температури от -18 градуса и дори по-ниски осигуряват едно щадящо съхранение, запазващо всички витамини и минерали на хранителните запаси.  Функцията CoolPlus се грижи..
599.00 лв.
Хладилник Liebherr TP 1760 Premium Хладилник Liebherr TP 1760 Premium
Изчерпан
Хладилник Liebherr TP 1760 Premium е енергиен клас E, с общ полезен обем 155 литра.  Основни характеристики  Оборудването GlassLine, от закалено трислойно стъкло, допълва цялостния изглед към вътрешното пространство. Рафтовете са направени от сатинирано стъкло и висококачествени лайстни ..
739.00 лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
4.16 | 159