Категории
Your Cart

WIFI и аксесоари за монтаж

Монтирането на климатик, на хладилник, на печка, или на какъвто и да е било друг електроуред у дома е сравнително лесна работа, когато се върши от професионалисти. Истината е такава, обаче, че хората желаят да видят и нещо друго, освен заводските възможности на уредите в техните домове или офиси.

Понякога заради забързаните дни, които имаме всички, искаме да разполагаме с необходимото удобство да пускаме или спираме тези уреди от разстояние, посредством Wi-Fi мрежата. За целта, обаче ни трябват Wi-Fi и аксесоари за монтаж, предназначени за допълнително вграждане в технологичната среда в помещението.

Защо да закупите Wi-Fi и аксесоари за монтаж на електроуреди

Удобството, което ще получите след като закупите Wi-Fi и аксесоари за монтаж към вече монтираните електроуреди, е просто несравнимо. Ние заявяваме съвсем отговорно, че можете спокойно да заложите на нашите аксесоари, защото те са напълно готови за употреба още при закупуване.

Единственото, което трябва да направите е да ги извадите от кутията, да ги свържете към уреда и към домашната или работната интернет мрежа и безжичната ера започва и за вас. Добре дошли в новия свят, приветстваме ви и в нашия онлайн магазин!

Кой друг може да ви помогне, ако не ние от Klimatici.bg

Хората са свикнали да не получават внимание и подкрепа от онлайн търговците. Болшинството от онлайн магазините просто не желаят да спечелят доверието на масата от своята аудитория.

Желанието на хората е да разполагат с един онлайн магазин, но той да има всичко онова, което им е необходимо, за да обзаведат своите апартамент, офис или друг тип помещение с различни цели. Ние от Klimatici.bg сме взели присърце тази идея за помощта към клиента и за нищо на света не можем да изоставим който и да е потребител в сложна за него ситуация.

Заради това бързо се превърнахме в любимци на аудиторията в България, която държи задължително да инвестира в качествени електроуреди. Искаме да имате всички нужни за нормалното протичане на ежедневието ви удобства и те да ви служат възможно най-дълго, без това да означава, че ще губите много пари.

При инвестиция в дадена техника, онова, от което има нужда клиентът, е да разполага с някакъв вид гаранция от търговеца, че това, което се купува сега, няма да го изостави. В случая, не говорим за онази добра и стара хартиена гаранция.

Имаме предвид устното успокоение, че всичко ще бъде наред! Е, пазарувайки от нас, ние ви даваме точно това – информацията и информирания избор, от които имате спешна нужда.

Почистващ спрей за климатици с антибактериален ефект Carbonax Coil Freshener&Cleaner е с антибактериален ефект, заради голямото съдържание на алкохоли. Премахва ефикасно замърсявания и прах, едновременно с това забавяйки процеса по повторно замърсяване на филтрите и топлообменника.  Осигур..
19.99 лв.
Комплект антивибрационни тампони от 4 бр. Монтират се на външното тяло, като намалят вибрациите му. Техният монтаж е препоръчителен. Съставени са от пресована гума, която издържа на неблагоприятните атмосферни условия - много горещо или студено време...
40.00 лв.
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)