Категории
Your Cart

WIFI и аксесоари за монтаж

Монтирането на климатик, на хладилник, на печка, или на какъвто и да е било друг електроуред у дома е сравнително лесна работа, когато се върши от професионалисти.

Истината е такава, обаче, че хората желаят да видят и нещо друго, освен заводските възможности на уредите в техните домове или офиси.

За целта, обаче ни трябват Wi-Fi и аксесоари за монтаж, предназначени за допълнително вграждане в технологичната среда в помещението.

Защо да закупите Wi-Fi и аксесоари за монтаж на електроуреди

Удобството, което ще получите след като закупите Wi-Fi и аксесоари за монтаж към вече монтираните електроуреди, е просто несравнимо.

Ние заявяваме съвсем отговорно, че можете спокойно да заложите на нашите аксесоари, защото те са напълно готови за употреба още при закупуване.

Това, което можете да намерите при нас са следните неща:

  • Почистващи спрейове за климатици с антибактериални свойства;
  • Антивибрационни тампони;
  • Тавички за климатици;
  • Филтри за климатик;
  • Аксесоари за климатици;
  • Машини за климатици;
  • Покрив за климатик.

Освен тавичка за климатик и стойка за климатик на цена достойни за всеки, можете да намерите и всякакви други аксесоари за всякакви размери на климатици. Има много различни видове дефлектор за климатик и мнения, за това кое е най-правилно да вземете.

Ако не сте сигурни, и не искате да рискувате, винаги можете да се свържете с нас за безплатна консултация.

Кой друг може да ви помогне, ако не ние от Klimatici.bg

Хората са свикнали да не получават внимание и подкрепа от онлайн търговците. Болшинството от онлайн магазините просто не желаят да спечелят доверието на масата от своята аудитория.

Желанието на хората е да разполагат с един онлайн магазин, но той да има всичко онова, което им е необходимо, за да обзаведат своите апартамент, офис или друг тип помещение с различни цели.

Ние от Klimatici.bg сме взели присърце тази идея за помощта към клиента, затова сме едно от първите места, на които хората гледат, когато търсят филтри за климатици или други аксесоари за климатик. Може би имате нужда от нови тавички за климатик или пък направо цяла ваничка за климатик?

Заради това бързо се превърнахме в любимци на аудиторията в България, която държи задължително да инвестира в качествени електроуреди.

Искаме да имате всички нужни за нормалното протичане на ежедневието ви удобства и те да ви служат възможно най-дълго, без това да означава, че ще губите много пари.

При инвестиция в дадена техника, онова, от което има нужда клиентът, е да разполага с някакъв вид гаранция от търговеца, че това, което се купува сега, няма да го изостави. В случая, не говорим за онази добра и стара хартиена гаранция.

Имаме предвид устното успокоение, че всичко ще бъде наред! Е, пазарувайки от нас, ние ви даваме точно това – информацията и информирания избор, от които имате спешна нужда.

Универсалното дистанционно съвместимо с почти всички марки климатици. ..
35.00 лв.
Комплект антивибрационни тампони от 4 бр. Монтират се на външното тяло, като намалят вибрациите му. Техният монтаж е препоръчителен. Съставени са от пресована гума, която издържа на неблагоприятните атмосферни условия - много горещо или студено време...
40.00 лв.
Кондензната вана, известна още като кондензна помпена вана, е устройство, използвано в климатични и отоплителни системи, за да събира и отвежда конденза, който се образува по време на работата на тези системи. Препоръчително е към външното тяло да се монтира кондензна вана, особено в случайте, когат..
55.00 лв.
Кондензната вана, известна още като кондензна помпена вана, е устройство, използвано в климатични и отоплителни системи, за да събира и отвежда конденза, който се образува по време на работата на тези системи. При този модел вана с нагревател с термостат, събралата се вода във ваната не може да замр..
100.00 лв.
Кондензната вана събира и отвежда конденза, който се образува по време на работата на климатичната система.Комплектът включва: - кондензна вана от метал; - метални държачи – 2бр. - pvc тръба за извеждане на конденза, - присъединително коляно  * Цената е за 1 брой и не включва монтаж...
91.00 лв.
Кондензната вана събира и отвежда конденза, който се образува по време на работата на климатичните системи. Тази метална вана е с нагревател с термостат, благодарение на който, събралата се вода във ваната не може да замръзне, тъй като при ниски температури нагревателят се включва и предотвратява за..
115.00 лв.
Основни характеристики на WiFi контролер BRP069B42 за климатици Daikin Ururu Sarara FTXZ Дава възможност за контрол над няколко вътрешни сплит тела чрез приложение. Помага Ви да създадете уютен климат у дома по всяко време и на всяко място. Открива дистанционно неизправности. Онлайн контр..
79.00 лв.
WiFi контролер SPX-WFG02 за климатици Hitachi Ви дава възможността да управлявате климата в своя дом или офис по всяко време и от всяка точка посредством мобилен телефон, таблет или лаптоп. Задавайте желаната температурата на помещението бързо и лесно преди да се приберете или проверете дали не сте ..
119.00 лв.
Почистващ спрей за климатици с антибактериален ефект Carbonax Coil Freshener&Cleaner
Изчерпан
Почистващ спрей за климатици с антибактериален ефект Carbonax Coil Freshener&Cleaner е с антибактериален ефект, заради голямото съдържание на алкохоли. Премахва ефикасно замърсявания и прах, едновременно с това забавяйки процеса по повторно замърсяване на филтрите и топлообменника.  Осигур..
19.99 лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)
4.23 | 163
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.