Категории
Your Cart

Водоструйки

Да кажеш, че чистотата е важна за модерния човек е повече от скромно изказване – тя е есенциална не само за комфортния, но и здравословен начин на живот.

За това не бива да се изненадвате, че тук пред вас са представени най-различни домакински и професионални водоструйки от добре познати и доверени производители.

Какво прави една водоструйка правилния избор за вас

За да разберете от каква водоструйка точно имате нужда, е добре първо да обърнете внимание на потребностите си както и на това за какво точно смятате да я ползвате.

Ако търсите продукт, с който лесно да измиете прозорците на двуетажната си къща или колата, то тогава един по-семпъл модел би ви свършил прекрасна работа.

Ако, обаче търсите да закупите нещо с повече мощност и възможности, нещо, което е способно да измие фасада на стара сграда, паважа пред блок или да отстрани графити, то тогава имате нужда от мощна водоструйка или професионална машина от Karcher.

Реално, тук можете да намерите най-различни продукти, аксесоари за водоструйки, препарати за миене и подвижни системи за миене под налягане.

Знаем, че нашият сайт се посещава от хора с различни потребности, затова сме и направи толкова разнообразен и богат избор от артикули на добра цена.

Как да изберете от различните водоструйки

Това, на което трябва да наблегнете най-вече при избор от най-различни водоструйки е налягането, което те могат да произведат. Важно е също така дали те работят с резервоар и дали са на електрическа или бензинова основа.

Една електрическа водоструйка има цени подобаващи за уред, който е са доста по-тих, лек и достъпен. Тя ще произвежда по-ниско налягане.

Другата крайност са водоструйки на цена подходяща за уреди с бензиновите генератори, които са способни да свалят боята от остаряла фасада, но за сметка на това са шумни, тежки и изискват по-висока инвестиция.

В описанието на всеки продукт има споменат начин на генерация на енергия, както и нетната скорост на струята. Колкото по-високо е това число, толкова по-силна е струята и толкова повече можете да свършите с нея.

Важно е и да обърнете внимание на съотношението мощност на водоструйка и цена, тъй като по-мощните струват повече.

Разбира се, ако една водоструйка ще се ползва за дома, не е нужно да взимате силен генератор, но е добре да разгледате различните аксесоари.

Някои от тях са специално пригодени за миене на кола, а други за почистване на прозорци от разстояние, такива са например телескопичните аксесоари.

С какво Klimatici.bg са по-добри от останали

Това, което ни отличава е най-вече селекцията ни от водоструйки на цени подходящи за всеки. Сами можете да се уверите, че тук има продукти от висок и среден клас снабдени само от доверени и проверени производители.

Много от тях са на световния пазар от десетилетия, а това за вас означава, че ще закупите маркови продукти на доста добра пазарна цена – уверете се сами и спестете пари, време и усилия в търсене на по-нискокачествена водостуйка.

 

Поръчай водоструйка с Топ цена и гаранция от Klimatici.bg. Избери професионални водоструйки за безупречна чистота на най-ниска цена.Максимална свобода на действие и безупречна чистота с професионални водоструйки на Топ цени с Гаранция от Klimatici.bg. Поръчай онлайн още днес водоструйка на промоция с най-ниска цена и се сбогувай дори и с най-упоритите замърсявания и отлагания.Популярни търсения: водоструйка на 12 волта

Водоструйка Karcher K4 Power Control Car & Home е подходяща за почистване на средни замърсявания. Отличителни характеристики Водоструйки K4 Серия K4 притежава двигатели с водно охлаждане. Моделите от серията се използват за спонтанна употреба около дома. Успешно почистват средни замърсявания ..
699.00 лв.
Водоструйка Karcher K4 Power Control Car & Stairs е подходяща за употреба около дома. Характеристики Водоструйки K4 Моделът е оборудван с двигатели с водно охлаждане. Препоръчва се при средни замърсявания, като например на мотоциклети, автомобили, огради или велосипеди могат да бъдат отстраня..
639.00 лв.
Водоструйка Karcher K5 Premium Smart Control отлично се справя със средни замърсявания като автомобили, огради, велосипеди и др. Отстранявайте замърсяванията без умора! Отличителни характеристики и предимства Водоструйки K5 К5 е оборудвана с двигатели с водно охлаждане. Препоръчва се за спонтанна..
909.00 лв.
Водоструйка Karcher K4 Power Control Home отлично се справя със средни замърсявания като автомобили, огради, велосипеди и др. Отстранявайте замърсяванията без умора! Отличителни характеристики и предимства Водоструйки K5 К5 е оборудвана с двигатели с водно охлаждане. Препоръчва се за спонтанна уп..
649.00 лв.
Водоструйка Karcher K5 Compact съчетава в себе си мощност и компактност. Почиства площ от 40 кв.м. за 60 минути.  Отличителни характеристики  Този модел от серия K5 е оборудван с двигатели с водно охлаждане. Препоръчва се за спонтанна употреба за и около дома. Справя се със средни замърс..
599.00 лв.
Водоструйка Karcher K4 Power Control е оборудвана с двигатели с водно охлаждане. Препоръчва се за спонтанна употреба около дома. Справя се със средни замърсявания, например на мотоциклети, автомобили, огради или велосипеди могат да бъдат отстранявани без умора. Почистват площ от 30кв.м. за 1 час. Х..
549.00 лв.
Водоструйка Karcher K5 Power Control Водоструйка Karcher K5 Power Control
-4 %
Водоструйка Karcher K5 Power Control почиства площ от 40 кв.м. за 1 час.  Основни характеристики на модела Серия K5 е характерна с двигателя си с водно охлаждане за употреба около дома. Подходяща е за почистване на средни замърсявания. Тази тежи по-малко от серия K7 и може да се използва и от..
699.00 669.00 лв.
Водоструйка Karcher K5 Full Control Водоструйка Karcher K5 Full Control
По запитване
Водоструйка Karcher K5 Full Control е предназначена за почистване на средни замърсявания като автомобили, огради, велосипеди или др. Основни характеристики  Серия К5 е оборудвана с двигатели с водно охлаждане. Подходящи са да почистват площ от 40 кв.м. за 1 час. Сравнително по-леки от серия К..
699.00 лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
4.27 | 165
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.