Категории
Your Cart

Фризери тип ракла

Знаете ли, че вече в нашия онлайн магазин ви очакваме с топ предложения фризери тип ракла? А знаете ли, че тук ще намерите наистина най-доброто, което може да се срещне като цяло в направление електротехника?

Е, ако желаете да получите топ предложения и респективно да се сдобиете с качествени уреди за дома и офиса, то точното място е нашия онлайн магазин, което все пак не стига като аргументация, за да ни се доверите. Това, че разбираме и успяваме винаги да намерим топ решението за клиентските искания, ни прави един от най-добрите онлайн магазини в България.

Защо да изберете от нашите фризери тип ракла

Ако желаете да вземете най-доброто от категорията фризери тип ракла, то вече сте на правилното място. Кое, обаче прави този тип артикули един от най-предпочитаните?

Истината се крие в това, че те са изключително удобни за употреба на практика навсякъде, където има липса на пространство, но пък нужда от перфектна техника, която е устойчива на времето. Работете и живейте единствено и само в компанията на перфектно изработени уреди, доверявайки се само на най-добрите и производители, и търговци.

Второто вече го намерихте – знайте, че ще ви помогнем да откриете първото!

Klimatici.bg – ние сме на ваша страна при избора на техника

Когато един потребител има нужда от това да получи качествен артикул, той съвсем естествено се стреми да се добере до максимално опитен търговец, който ще го снабди с възможно най-доброто, на което е способен и с което разполага. Ето защо нашите потребители винаги идват при нас с цел да получат артикули, които ще са им предани с годините.

За да получите и вие своето топ предложение от нашия богат асортимент е необходимо просто да посетите онлайн магазин Klimatici.bg, където не само ще се потопите в море от артикули, но и ще получите възможността да работите с едни от най-доказалите се с годините професионалисти в сферата на продажбата на качествена техника.

Добри сме, защото сме отдадени на идеята да бъдем винаги най. Правим го възможно, защото се трудим с максимум усилия, за да продължаваме да задоволяваме клиентите си по колкото се може най-добрия и ефективен начин.

За да бъдем винаги ефективни, ние се нуждаем от вашето доверие, без което сме на практика напълно изгубени. Правилото, което спазваме, е да сме лоялни, отзивчиви и напълно да подкрепяме желанията на клиента, независимо дали това ни удовлетворява или не.

Разбира се, бъдете сигурни, че ще се намесим, ако усетим, че сте на път да вземете грешно решение, така че разчитайте на нас, ако нещо не ви е ясно или не разбирате защо даден продукт е по-добър от друг в асортимента ни. Доверете се на едни от най-доказаните експерти в страната!

Фризер ракла 300 или 500л (литра) на Топ цена с Гаранция или хоризонтален, малък (мини) фризер тип ракла със стъклен капак и висока енергийна ефективност. Избери сред най-добрите и компактни фризери ракли и за сладолед, подходящи за всеки бизнес - ресторант, офис, хотел и др. Вземи на изплащане с или без оскъпяване и с Безплатна доставка ракла фризер за сладолед от Klimatici.bg.
Фризерна ракла Liebherr CFf 1870 Pure StopFrost използват FrostProtect, за да гарантира оптималната си работа дори дори и при ниски температури на околната среда. Уредът има тази функция за специална годност за ниски температури до -15 °C. В случай, че температурата на околната среда спадне под +10 ..
1399.00 лв.
За да се осигури оптималната работа на Фризерна ракла Liebherr CFf 2080 Pure StopFrost и при ниски температури на околната среда, той има FrostProtect. Фунцкията служи за специална годност и при ниски температури до -15 °C. Ако температурата на околната среда спадне под +10 °C фризера пак ще функцио..
1499.00 лв.
Фризерна ракла Liebherr CFf 2500 Pure StopFrost е подходящ за инсталиране и в неотопляеми помещения, защото притежава FrostProtect. Това гарантира оптималната му работа дори и при ниски температури на околната среда. ..
1799.00 лв.
Фризерна ракла Liebherr CFd 2085 Plus StopFrost SoftSystem е енергиен клас D, има общ полезен обем 248 литра и е с произход от Малайзия.  Моделът дава сигурна гаранция за ефикасна работа и при ниски температури на околната среда до -15 градуса, защото има FrostProtect. Това прави уреда подходя..
1599.00 лв.
Фризерна ракла Liebherr CFd 2505 Plus StopFrost SoftSystem е енергиен клас D, има общ полезен обем 359 литра и височина 99 см. Този модел гарантира за ефикасната си работа и при ниски температури на околната среда до -15 градуса, защото притежава FrostProtect. Това прави уреда подходящ за инсталира..
1899.00 лв.
Фризер Gorenje FH301CW, 85 см Фризер Gorenje FH301CW, 85 см
По запитване
Фризер Gorenje FH301CW, 85 см се характеризира с електронно управление, фризерна част, състояща се от 2 кошници и енергиен клас F (от скалата за енергийна ефективност от A до G). Основна информация Вид на продукта: Свободностоящ Размери: 108 x 85 x 75 см. (Ш x В x Д) Технически характеристики Е..
679.00 лв.
Фризер Gorenje FH302CW, 85 см Фризер Gorenje FH302CW, 85 см
По запитване
Фризер Gorenje FH302CW, 85 см е тип фризер ракла, покрива енергиен клас E и има общ полезен обем от 303 литра. Отличителни характеристики  Метална врата. Самозатваряща се панта. Четири колелца. Време за съхранение при спиране на тока 56 часа. Електронно управление. Лампичка за индикаци..
699.00 лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)
4.27 | 163
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.