Категории
Your Cart

Хладилници

В интернет човек може да получи какво ли не само и единствено ако се довери на отсрещната страна.

Това може да се изрази в намирането на правилния за вас хладилник, на ниска цена и огромен капацитет за съхранения на храна.

Един евтин хладилник, с висока енергийна ефективност и добра изолация, може да ви спести доста електричество, като бонус да запази ваша храна свежа за дълъг период от време.

Но евтини хладилници има много, но малко са толкова добри колкото тези намиращи се на Klimatici.bg

Без значение дали става въпрос за евтини или скъпи уреди – вашата цел е да намерите хладилник на цена подобаваща за вашия бюджет.

При нас можете да намерите:

  • Хладилник без фризер;
  • Хладилник с диспенсър;
  • Хладилник но фрост;
  • Хладилник с BioFresh;
  • Хладилник 50 см ширина.

Можете и да откриете много други предложения и вариации на гореспоменатите продукти, както са например класовете хладилници с диспенсър с филтрационна система.

Подобен хладилник с диспенсър за вода може да ви гарантира сигурен източник на охладена вода, директно от централната водопреносна система на дома ви – и дори не струват чак толкова много.

Защо да се доверите на нашите хладилници

Когато става дума за хладилници, то няма как да не се обърнем към онези наши експерти, които са специализирани тясно в областта на техниката за изстудяване и замразяване.

На пръв поглед изглежда доста лесно човек да избере такъв тип техника, но когато се вгледа в детайлите (а такъв поглед е нужен) разбира колко е лесно да сгреши дори и без да желае.

Естествено, заради това са и експертите на Klimatici.bg, които не само, че разбират от хладилници, но и лесно могат да определят кой е точният за вас без да ви бавят кой знае колко много.

Различните хладилници без фризер са идеални за малки пространства, или са употреби, при които пространството за леко охладени продукти е по-ценно от замразените неща.

Подобие на това могат да се нарекат и различните хладилници но фрост, при които имат специални датчици и системи, които не позволяват замразяването храната в горната част на хладилника.

Klimatici.bg - мястото за качество и лоялност

За нас – хората, които градят това име вече няколко години, е от съществена важност да получите възможно най-доброто спрямо онова, което заплащате.

От нас се иска да ви доставим точният артикул като точните хладилници с размери подобаващи за отреденото от вас пространство. Ние можем да ви гарантираме, че те ще пристигнат при вас в точно уреченото време и най-важното – в същия приветлив вид, в който го виждате в нашия онлайн магазин.

При нас няма да получите просто поредния електроуред. При нас ще получите уважение от търговец към клиент, ще получите лоялността, която ви е необходима, за да почувствате увереността от това, че пазарувате от нас!

Заповядайте на точното за вас място в интернет! Изберете от богатотот разнообразие, както и от възможността да закупите аксесоари към вашия хладилник на доста добра цена.

Поръчай хладилник на промоция или хладилници на Топ цени и на изплащане без оскъпяване. Избери хладилник с ледогенератор, за вино, с камера, с диспенсър и се възползвай от разпродажба на хладилници с ледогенератор, за вино, без фризер и с 5 години гаранция. Разгледай още черен, двукрилен, тесен или двоен хладилник с долна камера или без камера, с два компресора или друга марка най-надеждни немски хладилници онлайн.

Промоция на различни видове енергоспестяващи тесни или големи евтини хладилници без и с камера или хладилник червен, черен, бежов с размери 70 см, 80 см., 140 см., 150 см., 90 см.

Направи правилния избор на портативен, голям, смарт, плитък, свободностоящ, инверторен, безшумен или двукрилен хладилник с диспенсър за (студена) вода и лед с или без фризер или хладилник за напитки с диспенсър за лед (ледогенератор), вътрешна камера и със стъклена врата! Популярни търсения: hladilnik s dispenser

Хладилник Liebherr T 1410 Comfort Хладилник Liebherr T 1410 Comfort
Изчерпан
Отличителни характеристики на Хладилник Liebherr T 1410 Comfort Чекмеджета за плодове и зеленчуци Хладилникът е оборудван с чекмеджета за плодове и зеленчуци, които са практични и лесни за почистване. Смяна посоката на отваряне на вратата Моделите са произведени с дясно окачване на вратата. Посо..
579.00 лв.
Хладилник Liebherr T 1810 Comfort притежава чекмеджета, които са практични и лесни за почистване. Те предлагат много място за съхранение на плодове и зеленчуци.  Уредът е с дясно окачване на вратата, но има възможност да се променя посоката на отваряне на вратата. За оптимално използване, посо..
699.00 лв.
Хладилник Liebherr T 1400 е с енергиен клас F, общ полезен обем 136 л. и височина 85 см. Стандартната гаранция на модела е 24 месеца, а след регистрация може да се възползвате от 60 месеца гаранция на уреда / 120 месеца на компресора.  Основна информация Благодарение на практичните и лесни за..
549.00 лв.
Хладилник Liebherr T 1404 е с енергиен клас F, общ полезен обем 121 л. и обем на фризерно отделение 106 л. Отличителни характеристики и предимства Моделът има 4-звездна фризерна камера, където пресните продукти могат да се замразяват и съхраняват дълго време. Температурите от -18°C и по-ниски гара..
549.00 лв.
Хладилник Liebherr K 230 е със SwingLine дизайн, отличаващ се с неподвластна на времето елегантност. Изработен е с красиви странични светлинни кантове. Уредът е произведен с дясно окачване на вратата. Посоката на отваряне може да се промени, така че хладилникът да се използва оптимално. Отличава с..
899.00 лв.
Ако търсите хладилник на достъпна цена от водеща марка производител, то Хладилник Liebherr KP 290 е перфектния избор за Вас. Моделът е с дясно окачване на вратата, но има възможност за смяна на посоката на окачване.  Основни характеристики Сред отличителни белези на продукта и 4-звездната фри..
849.00 лв.
Хладилник Liebherr K 2630 Comfort Хладилник Liebherr K 2630 Comfort
По запитване
Хладилник Liebherr K 2630 Comfort е достъпно решение за съхранение на Вашите продукти. Произведен е с дясно окачване на вратата, но има възможност за смяна на посоката й на отваряне, според нуждите на потребителя. Моделът притежава практични и лесни за почистване чекмеджета за плодове и зеленчуци, ..
849.00 лв.
Хладилник Liebherr Ksl 2834 Comfort се отличава с 4-звездна фризерна камера, който позволява замразяване и дългосрочно съхранение на пресни хранителни продукти. С температурите от -18 °C се постига щадящо съхранение на витамините и минералите на хранителните запаси.  Рафтът за бутилки е друга ..
899.00 лв.
Хладилник Liebherr K 3130 Comfort притежава мощна система PowerCooling, който бързо охлажда съхраняваните продукти. Тя осигурява равномерна температура на охлаждане в цялото вътрешно пространство.  Отличителни характеристики Във вентилатора на уреда е интегриран филтър с активен въглен - Fres..
1049.00 лв.
Хладилник Liebherr Ksl 2630 Хладилник Liebherr Ksl 2630
По запитване
Хладилник Liebherr Ksl 2630 е висококачествен продукт от енергиен клас F. Общият му полезен обем е 249 литра. Отличителни характеристики на модела Хладилникът осигурява красиво решение за съхранение на бутилките чрез рафта си за бутилки. Практично и удобно, спестява място! Автоматиката SuperCool ..
949.00 лв.
Хладилник Liebherr Ksl 3130 Comfort Хладилник Liebherr Ksl 3130 Comfort
По запитване
Хладилник Liebherr Ksl 3130 Comfort е идеалният избор за продукт от Вашето домакинство. Отличителни характеристики  PowerCoolig е мощна система за бързо охлаждане на продуктите, които се съхраняват. Поддържа равномерна температура на охлаждане в цялото пространство. Благодарение на интегриран..
1049.00 лв.
Хладилник Liebherr SKesf 4240 Comfort Хладилник Liebherr SKesf 4240 Comfort
По запитване
Хладилник Liebherr SKesf 4240 Comfort е висококачествен продукт с енергиен клас F. Неговата повърхност SmartSteel доста намалява видимостта на отпечатъците от пръсти, което я прави лесна за почистване. Моделът има и автоматика SuperCool, която понижава с 2 градуса температурата на охлаждане за 12 ..
1599.00 лв.
Хладилник Liebherr CU 331 SmartFrost се отличава с изчистен дизайн и голямо пространство за съхранение на хранителни продукти и напитки.  Основни характеристики Моделът е с технология SmartFrost, която намалява заскрежаването на вътрешното пространство и замразяваните продукти.  Притежа..
949.00 лв.
Хладилник Liebherr CNef 4015 Comfort NoFrost Хладилник Liebherr CNef 4015 Comfort NoFrost
По запитване
Ако искате фризера ви никога да не се заледява, а хранителните продукти в него да не се покриват със скреж, то най-доброто решение е Хладилник Liebherr CNef 4015 Comfort NoFrost.  Уредът е произведен с дясно окачване на вратата. Потребителят може да смени посоката на отваряне на вратата и така..
1499.00 лв.
Комбиниран хладилник с фризер Gorenje RK4161PW4, 161 см е енергиен клас F и общ полезен обем от 230 литра. Основни характеристики Размери (Ш/В/Д) - 55/161,3/55,7 см. Разход на енергия - 263 kWh годишно. Общ обем на продукта 230 л. Общ обем на хладилника - 159 л. Общ обем на фризера - 71 л. ..
589.00 лв.
Комбиниран хладилник с фризер Gorenje RK4161PS4, 161 см е енергиен клас F и общ полезен обем от 230 литра. Основни характеристики Свободностоящ. Размери Ш/В/Д - 55/161,3/55,7 см. Разход на енергия - 263 kWh годишно. Общ обем на хладилника - 159 литра.  Общ обем на фризера - 71 литр..
599.00 лв.
Показани 1 от 16 | 44 (3 Страници)
4.21 | 165
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.