Категории
Your Cart

Мобилно почистване

Почистването на повърхности с вода под високо налягане е може би един от най-ефикасните начини за премахване на застояла мръсотия. Това, което много уреди за мобилно почистване могат да ви предложат е най-вече гъвкавост на движение, лекота при носене и семпъл, но ефикасен дизайн.

Какви са предимствата на уредите за мобилно почистване

Едно от най-големите предимства на подобен вид уреди, са техните малки размери и лекота. Това е предпоставка по-бързо приготвяне за чистене както и възможност за измиване на площи намиращи се на високо.

Такива например би било по-трудно да се достигне с по-голяма машина каквато е обикновена водоструйка.

Друго предимство, е това, че тези уреди оперират изцяло на основата на акумулаторните електромотори и не зависят от активно включване към електропреносната мрежа. Така няма нужда да се притесняват за преплитане между кабели и маркучи за вода, удължаване и това дали те ще ви стигнат.

Размерите също имат значение, тъй като те ви позволяват лекота на ползване при тесни пространства. Важно е и да не се подценява тежестта на самите уреди – това, че са по-леки ги прави по-приятни за боравене за дълъг период от време.

Няма и нужда да се притеснявате дали са поставени правилно, дали са нивелирани и дали няма да паднат – всичко, което ви е нужно се намира в дланта на ръката ви.

Какви предложения можете да намерите на тази страница

Предложенията, които ще откриете тук са оптимизирани за по-лесно и леко мобилно почистване. Това ще рече, че те са по-леки, по-малки като размери и значително по-лесни за боравене във всякакви обстоятелства.

За да се постигне това, уредите от този клас са изградени на основата на акумулаторното зареждане. Самата им мощност варира значително – някои модели са с по-голяма вместимост и възможност за създаване на силна струя.

Преди да закупите акумулаторни водоструйки, нашата препоръка е добре да разгледате предложенията ни, тъй като така най-добре можете да прецените кое точно е за вас. Някои уреди не идват с батерия и тя трябва да бъде закупена отделно, други пък идват със зарядно и батерии, но цената им е по-висока.

Защо толкова хора имат доверие на Klimatici.bg

Ние от Klimatici.bg изградихме своето име с много труд и усилия. Доста рано в нашето установяване разбрахме, че е много по-добре да предлагаме само и единствено качествени и маркови продукти, на които нашите клиенти могат да разчитат – затова и толкова много хора се доверяват на нашите предложения – тъй като всички са от висок клас, но и на доста добра цена.

Ръчна мобилна водоструйка Karcher KHB 6 Battery (без батерия) се използва за почистване около къщата, без необходимост от електрическо захранване. Упоритата мръсотия от градински мебели, играчки и др. може бързо да бъде премахната с дюзата с плоска струя. А благодарение на ротационната дюза, прашеца..
299.00 лв.
Уред за мобилно почистване Karcher OC 3 е идеалното решение за почистване, ако сте на път. Той е компактен и може да се използва дори без захранване с вода и електроенергия, благодарение на литиево-йонната батерия, която е интегрирана и на подвижния резервоар.  Уредът е идеален за почистване н..
349.00 лв.
Уред за мобилно почистване Karcher OC 3 Plus е компактен и лек, подходящ за всеки, който се нуждае от почистване в движение.  Може да почистите мотора си или мръсните туристически ботуши без захранване с вода и електроенергия, благодарение на подвижния резервоар за вода и литиево-йонната акуму..
359.00 лв.
Уред за мобилно почистване Karcher OC 3 Pet е напълно подходящ за премахване на мръсотия от животни.  Водната струя с ниско налягане е изключително щадяща и е напълно безопасна за използване върху вашите домашни любимци.  Кутията за домашни любимци с пригодени аксесоари включва - дюза с ..
389.00 лв.
Почистете оборудването, дори когато сте навън с Уред за мобилно почистване Karcher OC 3 Adventure.  Уредът идеално почиства чувствителни повърхности.  Какви са предимствата на Adventure Box? Универсална четка с мек косъм която може да се прикрепи към пистолета и премахва дори по-упорити з..
389.00 лв.
Уред за мобилно почистване Karcher OC 3 Bike е с оптимизирани аксесоари за почистване на велосипеди.  Неговата литиево-йонна акумулаторна батерия и свалящият се резервоар за вода позволяват употреба дори без захранване с вода и електричество. С ефективната плоска струя с ниско налягане може да..
389.00 лв.
Уред за мобилно почистване Karcher OC 3 Plus Car е подходящо решение за всеки, който има нужда от почистване в движение. Той е идеален за чувствителни повърхности.  Може да почиствате без захранване с вода и електроенергия, благодарение на 7-литровият подвижен резервоар за вода и литиево-йонна..
399.00 лв.
Ръчна мобилна водоструйка Karcher KHB 6 Battery Set почиства всичко около къщата без необходимост от електрическо захранване.  С използването на дюзата с плоска струя упоритата мръсотия от градинските мебели може да се премахне много бързо. В случай, че саксиите с цветя са замърсени с прашец и..
439.00 лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
4.17 | 155