Категории
Your Cart

Мобилно почистване

Почистването на повърхности с вода под високо налягане е може би един от най-ефикасните начини за премахване на застояла мръсотия. Това, което много уреди за мобилно почистване могат да ви предложат е най-вече гъвкавост на движение, лекота при носене и семпъл, но ефикасен дизайн.

Какви са предимствата на уредите за мобилно почистване

Едно от най-големите предимства на подобен вид уреди, са техните малки размери и лекота. Това е предпоставка по-бързо приготвяне за чистене както и възможност за измиване на площи намиращи се на високо.

Такива например би било по-трудно да се достигне с по-голяма машина каквато е обикновена водоструйка.

Друго предимство, е това, че тези уреди оперират изцяло на основата на акумулаторните електромотори и не зависят от активно включване към електропреносната мрежа. Така няма нужда да се притесняват за преплитане между кабели и маркучи за вода, удължаване и това дали те ще ви стигнат.

Размерите също имат значение, тъй като те ви позволяват лекота на ползване при тесни пространства. Важно е и да не се подценява тежестта на самите уреди – това, че са по-леки ги прави по-приятни за боравене за дълъг период от време.

Няма и нужда да се притеснявате дали са поставени правилно, дали са нивелирани и дали няма да паднат – всичко, което ви е нужно се намира в дланта на ръката ви.

Какви предложения можете да намерите на тази страница

Предложенията, които ще откриете тук са оптимизирани за по-лесно и леко мобилно почистване. Това ще рече, че те са по-леки, по-малки като размери и значително по-лесни за боравене във всякакви обстоятелства.

За да се постигне това, уредите от този клас са изградени на основата на акумулаторното зареждане. Самата им мощност варира значително – някои модели са с по-голяма вместимост и възможност за създаване на силна струя.

Преди да закупите акумулаторни водоструйки, нашата препоръка е добре да разгледате предложенията ни, тъй като така най-добре можете да прецените кое точно е за вас. Някои уреди не идват с батерия и тя трябва да бъде закупена отделно, други пък идват със зарядно и батерии, но цената им е по-висока.

Защо толкова хора имат доверие на Klimatici.bg

Ние от Klimatici.bg изградихме своето име с много труд и усилия. Доста рано в нашето установяване разбрахме, че е много по-добре да предлагаме само и единствено качествени и маркови продукти, на които нашите клиенти могат да разчитат – затова и толкова много хора се доверяват на нашите предложения – тъй като всички са от висок клас, но и на доста добра цена.

Ръчна мобилна водоструйка Karcher KHB 6 Battery (без батерия) се използва за почистване около къщата, без необходимост от електрическо захранване. Упоритата мръсотия от градински мебели, играчки и др. може бързо да бъде премахната с дюзата с плоска струя. А благодарение на ротационната дюза, прашеца..
246.00 лв.
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)